Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Lirene micelinis vanduo, patinka toks veido valymo būdas smile.gif , vandenukas irgi. Į jo vietą toks pat, nes buvo akcija ir nusipirkau 2vnt., ateityje norėtųsi ir kitų kompanijų pabandyti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2012 10 31, 08:12)
Lirene micelinis vanduo, patinka toks veido valymo būdas smile.gif , vandenukas irgi. Į jo vietą toks pat, nes buvo akcija ir nusipirkau 2vnt., ateityje norėtųsi ir kitų kompanijų pabandyti.

o blakstienų tušą gerai valo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2012 10 31, 09:12)

Siūlau išbandyti Bourjois vandelėlį, man jis labiau patiko nei Liren. O dabar naudoju Eveline firmos, tai irgi visai neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 31 spalio 2012 - 09:52
QUOTE(_sala_ @ 2012 10 31, 09:52)
Siūlau išbandyti Bourjois vandelėlį, man jis labiau patiko nei Liren. O dabar naudoju Eveline firmos, tai irgi visai neblogas.

galima foto ?
Atsakyti
QUOTE(Champagne Diamond @ 2012 10 31, 11:06)
galima foto ?

4u.gif Prašom:
user posted image
user posted image
(Šis kaip tik Douglas kainuoja 14 Lt, labai gera kaina wink.gif )
Papildyta:
Na o man jau teks atsisveikinti su oriflame antakių šešėliais. Nadojau juos kasdien, susinaudojo labai skalsiai ir tapo nepamainoma priemonė antakiams ryškinti, subaigiau abi spalvas iki paskutinių dulkyčių. Labai gerai dengiasi, matinės ne ryžos, natūralios spalvos, laikydavosi visą dieną (nebent būdavo labai karšta, tada gal truputi ir pasitrindavo). Vaško beveik nenaudojau, nes man nereikia fiksavimo, tik spalvos ir tankumo. Šepetukai irgi nenaudoti liko.
Tikrai kada kartosiu manau, atradimas 4u.gif Na o kol kas trauksiu iš sandėliuko ELF antakių šešėlius.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 31 spalio 2012 - 10:57

Baigiau biosilk maza buteliuka.

Likau nesusipratus-nes is pradziu jis man LABAI sausino plaukus ir situacija netgi pablogino,ne pagerino.
Bet kvapas man fantastiskas jo.
Lyg ir noreciau antro,bet nepirksiu,nevertas pinigu. doh.gif
Atsakyti
Pagaliau subaigiau. Kvapas iš pradžių atrodė neblogas, bet vėliau erzino. Putoja labai gerai, todėl beveik galima naudoti kaip putas voniai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2012 10 30, 21:47)
Sia kosmetika prekiauja elevita. Jei neklystu,maciau kad jai 30%  mirksiukas.gif

to pienelio jie neturi smile.gif
tingiu registruotis, gal žinot kiek iš jų siuntimas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 31, 19:36)
to pienelio jie neturi  smile.gif
tingiu registruotis, gal žinot kiek iš jų siuntimas kainuoja?

as siandien buvau vilkpedes bazese (vilniuje) ju parduotuveje,tai specialiai paziurejau,kad ten jie turi ta pieneli.su % kaina 14 lt su ct vietoj 27 lt. Kiek kainuoja pristatymas is ju el.parduotuves neisivaizduoju,gal jums reikia paskambinti jiems ir pasiklausti gal jusu mieste kur nors jie turi arba galetu atvezti pvz. i droga?smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2012 10 31, 22:43)
as siandien buvau vilkpedes bazese (vilniuje) ju parduotuveje,tai specialiai paziurejau,kad ten jie turi ta pieneli.su % kaina 14 lt su ct vietoj 27 lt. Kiek kainuoja pristatymas is ju el.parduotuves neisivaizduoju,gal jums reikia paskambinti jiems ir pasiklausti gal jusu mieste kur nors jie turi arba galetu atvezti pvz. i droga?smile.gif mirksiukas.gif

http://elevita.lt/in...mp;limitstart=0 nėra pienelio internetinėje, beje ir nuolaidų ax.gif o pristattymas 8Lt
Atsakyti
spalio mėnesio nuolaida http://elevita.lt/in...n...=15&lang=lt, bet kaip rašiau pienelio neturi.
Šiandien Droge jo neradau, bandysiu į kitą Drogą važiuot, nors kitą pienelį nusipirkau ax.gif
Atsakyti
bet kaip keistai, parduotuvėje taiko nuolaidas, o interneinėje ne doh.gif
Atsakyti