100% Pure obuolinis kuno sviestas (meginelis) - kvapas

Nors man butent sis kvapas labai greitai nugaruoja ir nieko neuzuodziu. Bet patiko drekinimas, nors kremas gana lengvas, gerai susigeria, skalsus.

Kolkas naudosiu kitu kvapu meginius, bet ateityje gal ir pirksiu pilna pakuote sio kvapo (neapsisprendziu del kvapo, nes noretusi, kad ilgiau isliktu).
Evian vandenukas (50ml) - jau turiu didele pakuote vonioje vietoj toniko ir 2 maziukes kelionems. Vieninteli minusa turiu purkstuka/pakuote - tiesiog jauciu pakliuksinus, kad dar vendenuko yra, bet neissispaudzia, nes turbut isejo oras

Bet po turimu sunaudojimo manau ka nors kito noresiu isbandyt - kolkas tik Uriage ir Evian tebandzius.
Skin Organics 'cucumber sage' mist'as (tonikas) - nieko gero, nieko blogo, tiesiog sunaudotas ir tiek.
Kinesys spf30 purskalas - kvapas labai patiko, o vat pats purskaliukas man kiek per aliejinis, nors ir lengvokas. Smagus, jei guli ant gulto ir iskart prie smelio nesilieti (bet turint omeny, kad buna ir vejuota, ir smelio uzpucia nori nenori), o siaip gal kiek limpa daugoiau smeliukas prie jo. Dazniau naudojau ji veidui, o kita krema kunui. Kitai vasarai palikt nebeapsimoka, tai likuti subaigiau po vonios kuna tepdama.
Kiss My Face duso zele su eukaliptu ir mentoliu - as naudojau koju vonelems, tai negaliu nieko nei blogo, nei gero pasakyt. Siaip sakyciau labai greitai baigesi, bet man rodos ir vyras i vonia pildavo ja, kad greiciau susibaigtu, nes kaip dusgelis jam nepatiko.
Jason jojoba sampunas - pagrinde naudojo vyras, nes man jis labai eilinis. Nera blogas, bet toks, kad plaukai tik isplovus graziai atrodo, o kita diena butina vel plaut. Na o vyrui labai patiko.