Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(jearmaine @ 2012 11 25, 00:21)
Kuo patinka? Metine? Ar putoja nors kiek?  smile.gif

neputoja, bet man to ir nereikia. metinio kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėjau Delicaderma protective natūralaus kremo mėginuką, gautą Juaroje, jo užteko kokiom 10 dienom, tepiau nakčiai. Nepasakyčiau, kad patiko, jau vien dėl itin stipraus žolinio kvapo. Riebokas, palieka riebią plėvelę, nesusigeria iki galo, gal net oda pakemša, bet nesu tikra.
user posted image
Atsakyti
išmestas desert essence kremas riebiai odai, siaubingai sureagavo oda, visa užraudonavo ir kaito doh.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 11 23, 23:13)

Roziu vanduo, kuri naudoju vietoj toniko

kur perkate? ax.gif
Atsakyti
"Avon" nenuplaunamas kondicionierius.
user posted image

"Batiste Blush" sausas šampūnas.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Madara rankų kremas nežinau ar labai patiko, riebus, naudodavau nakčiai, labai patiko kvapas, poveikio nelabai mačiau kokio, bet jei vėl būtų gera kaina, manau pakartočiau smile.gif

user posted image
Faberlic dantų pasta "Alpių žolelės" patiko, kartočiau tikrai smile.gif

user posted image user posted image
Faberlic dieninis ir naktinis kremai probleminiai odai, metu lauk, per ilgai užsistovėjo.. bet šiaip kai naudojau vienu tarpu, visai patiko

user posted image
HIMALAYA HERBALS ACNE-N-PIMPLE CREAM taip pat metu lauk, perilgai užsistovėjo, nelabai patiko..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 11 25, 15:57)
kur perkate? ax.gif

Sveikuose produktuose Akropolyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 24, 15:11)
Yra toks pats tik aliejinis mirksiukas.gif

O kur būna? Nes neteko aliejinių matyti.

Sunaudojau Maybelline 150 Fruit Juice nagų laką, gerai kad nebėra šitos linijos, nebus pagundų nusipirkti n-tąjį raudoną laką laugh.gif Patiko, kad labai gerai dengėsi ir greit džiuvo. E.Lauder Sumptuous Extreme tušas, neturiu jokių priekaištų, patiko smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Merry Hempsters vanilinis lupu balzamas - atidaviau vyrui nesiotis striukeje saltuoju oru, o tai tolygu sunaudojimui, nes arba pames, arba uzkis kur nors jis biggrin.gif Siaip neypatingai jis man patiko - norejosi daugiau drekinimo.
user posted image

Derma E 'very clear' veido kremas - sunaudojau kaip pedu krema ir patiko nerealiai thumbup.gif Netgi galvoju apie kartojima ateityje. Na o veidui bandziau ji, bet man netiko, nedare nieko blogo, bet nieko gero irgi ir oda nebuvo skaisti ir grazi, nors pradzioj lyg ir patiko jisai veidukui.
user posted image

100% Pure kokosinis kuno kremas (meginelis) - nerealus wub.gif Nesu didele kokosu megeja kosmetikoje, bet cia toks skanus jo kvapas, kad butinai ateityje pirksiu pilna pakuote. O kolkas dar begale sios firmos kremu meginiu turiu. ax.gif
user posted image

Everyday Minerals 'it' serijos pudra, spalva 'multi-tasking neutral' (meginelis) - tiko, patiko ir spalva puiki, bet man turbut 'semi-matte' serija labiau patinka.
user posted image

VitaCare 'chia mint' dantu pastos miniukas - sio skonio pirmakart naudojau, sandeliuke ir pilna pakuote turiu. Isvis man VitaCare dantu pastos visu skoniu labai patinka, tai tikrai bus kartojama daznai thumbup.gif
user posted image

Desert Essence dezodorantas - pagrinde naudojo vyras, bet ir as prisidejau. Net nezinau, nesakyciau, kad patiko - nebuvo visai blogas, bet man truko apsaugos nuo kvapo....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2012 11 25, 17:59)
O kur būna? Nes neteko aliejinių matyti.

Įdedu skolintą foto, patvirtinančią tokio valiklio egzistavimą biggrin.gif Turėtų būti Kristianose/Kosmadose. Pati nesu bandžiusi dvifazio, tai negaliu pasakyt ant kiek puikus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
"Head & Shoulders Hairfall Defense" šampūnas.
user posted image
Turėjau didelę bankę - 500ml. Visiškai nieko nesitikėjau iš šio šampūno, nes esu tos nuomonės, kad šampūnas nelabai ką daro plaukui, išskyrus, kad žinoma jį gerai išplauna, bet tikrai patiko šis šampūnas, nes pastebėjau, kad plaukai švelnesni, glotnesni, labiau blizgantys naudojant jį pasidarė. Nuo pleiskanų nepadėjo visiškai, nors rašė, kad turėtų gelbėti. Nekartosiu aš jo, nes vis keičiu šampūnus ir niekada to pačio neperku.

"Gamtos magija" veido kremas su medetkų ekstraktais.
Neradau niekur foto. Iš pradžių mama naudojo, bet paskui aš perėmiau, nes pasibaigė mano veido kremas, tai galvojau panaudosiu šį laikinai, kol nusipirksiu naują, bet taip ir subaigiau aš jį. biggrin.gif Nors nepasakyčiau, kad labai super būtų patikęs, kremas ir tiek.
Atsakyti
Rituals kūno kremas - labai patiko, tikrai bus kartojamas ateityje
user posted image
Atsakyti
user posted image

labai gerai laiko, netepa drabužių, tik brangokas doh.gif

user posted image

čia yra šių metų atradimas, kuris bus naudojamas pastoviai thumbup.gif
Atsakyti