Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Pasibaigė MaxFactor False Lash tušas ir Essence lako valiklis.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Frambuesa lūpų balzamas
Džiaugiuos, kad pagaliau subaigiau. Nepatiko kabliavimas pirštu, drėkinimas gal ir jautėsi kažkiek. Kvapas stiprus - jaučiasi chemija biggrin.gif

Rimmel Max Bold Curves

Šį buvau gavusi lauktuvių, nei ypač patiko, nei neįtiko - dažė gražiai, netrupėjo, tik nepatiko lenktas šepetėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2012 12 11, 23:11)
Rimmel Max Bold Curves

Šį buvau gavusi lauktuvių, nei ypač patiko, nei neįtiko - dažė gražiai, netrupėjo, tik nepatiko lenktas šepetėlis smile.gif

Man sitas nepatiko - kelis rozinej pakuotej (tiesiu sepeteliu) sunaudojau, nes buvo labai labai geri, o tada si lenkta pirkau, tai kazkoks nesusipratimas buvo. Dabar vel rozini sandeliuke turiu.
Atsakyti
Estee lauder advanced night repair
user posted image
Turėjau tokį butelaitį kaip foto, ten 7 ml. užteko kažkur porai mėnesių. Jokio efekto nepastebėjau, gal šiek tiek padrėkindavo. Bet aš ir raukšlių neturiu, tikiuosi, kad suveikė kaip prevencinė priemonė. Nors... Sutapimas ar ne, bet cigaretes perkant parduotuvėj dažniau pradėjo paso prašyt biggrin.gif
Atsakyti
Eucerin Dermatoclean pienelis. Vis dėl to Danielle Laroche valomasis pienelis man labiau patiko. Man atrodo, kad Eucerin man kemša poras šiek tiek g.gif Nuvalo makiažą gerai, nėra riebus, sunkus, nesausina, nedirgina odos. Į jo vietą Uriage micelarinis vanduo
user posted image
Atsakyti
Alba botanica nenuplaunamas kondicionierius.
user posted image Naudodavau kaip nuplaunama. Laaabai patiko, plaukai svelnus, blizga. I jo vieta bandau subaigti aubrey purskiama su baltosiomis kamelijomis ir sunaudoti meginukus, kad nesugestu be reikalo. Alba botanica kondicionieriu tai kartosiu. wub.gif
Handmade naturals organinis argano aliejus.
user posted imageTepdavau juo veido nakciai ir kuna po dusa. Siaip pirkau plaukams, bet taip tik 1a karta naudojau plaukams, nes bijojau, kad neissiplaus gerai, mano plaukai ir taip i riebuma...
Aubrey rutulinis dezodorantas. user posted imageNe pirmas, i jo vieta toks pat.
Veet depiliacines juostels melynoje pakuoteje, patiko, i ju vieta nair.
Physicians formula organic wear makiazo pagrindas-patiko, kartotinas.
user posted image
Metu lauk barry m waterproof eyeliner akiu piestuka bold purple,
user posted imagenes pasimete kamstukas, tai sudziuvo visa serdele, gali drozt kiek nori-nepiesia.
Rimmel glam eyes vandeniui atsparus tusas user posted image, patiko, normalus. Bet senas jau. Tai ismetu.

Atsakyti
Dr. Hauschka clarifying' tonikas - nieko ypatingo, tonikas kaip tonikas. Naudojau ir viena, ir tuo paciu ant vatytes purskiau Evian vandenuka bei si tonika (tipo taupiau biggrin.gif ). Kazkaip neteikiu didesnes reiksmes toniko pasirinkimui - naudoju arba ka gaunu dovanu, arba pati perku Evian vandenuka arba Thayer's hamamelio tonika - kaina gera, veiduka papildomai nuvalo, tai daugiau man nieko ir nereikia is tokio produkto.
user posted image

Laura Mercier 'full blown volume' tuso miniukas - visai patiko, nors pradzioj lyg ir slapokas buvo, lipino, bet greitai pasikeite ir pradejo puikiai dazyt. Na truko man iki visiskai idealaus dazymo, t.y. nedare labai tankiu blakstienu, bet padazydavo tvarkingai, patankindavo. Tik pakuote (bent miniuko) kazkokia nepatogi man - kartais labai lengvai darinejasi, kartais sunkiai. Dar turbut galima dazytis, bet as kas 3-4 menesius tusus keiciu, tai siam jau 4 menesiai yra ir metu lauk. O ir dabar pabandziau dazytis paskutini karta, tai lyg vel suprastejes, sepetelis gana aplipes tusu.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 12 13, 00:09)
Alba botanica nenuplaunamas kondicionierius.

Kur pirkot šią priemonę?
Atsakyti
Sebamed tonikas
user posted image
Nelabai patiko, nes jautėsi stiprus alkoholio kvapas, palikdavo lipni oda nusivalius su šituo toniku, nors nuvalydavo pakankamai gerai. Nekartotinas. ax.gif
Atsakyti
Šampūnai Frieda Dream Curls ir DGJ Organic Volume, naudojau pakaitomis, kad tik greičiau pabaigti, nei vienas netiko- nepatiko schmoll.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 13 gruodžio 2012 - 11:48
QUOTE(dianytis @ 2012 12 13, 07:16)
Kur pirkot šią priemonę?

yra iherb.com mirksiukas.gif
Atsakyti