Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Burt's Bees 'sensitive' kremas - naudojau, bet nepatiko, blogo nieko nedare, bet tieisog netrauke, oda nebuvo svytinti, tai likuti subaigiau kunui. Ir siaip skystokas jis toks....
user posted image

Guerlain 'rouge g' lupdazis, spalva berods nr61 'gaela' (apsitrynes skaiciukas) - tik atsiradus sitai serijai mane labai suzavejo lupdaziai savo tekstura, dengimusi, tik truko norimu spalvu. Na bet kelias isigijau ir kazkaip nelabai draugavau ir pan. Beliko tik sita pas mane, bet nebegaliu per prievarta naudot, o ir kvapas labai stiprus kvepalinis, erzina uzsitepus....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 14, 21:12)
Guerlain 'rouge g' lupdazis, spalva berods nr61 'gaela' (apsitrynes skaiciukas) -
user posted image

nepatiko tik kvapas? ar dar kas nors? ilgai išlieka kvapas užsitepus? mane irgi erzina įvairūs lūpų dažų ir blizgių kvapai. noriu šitus pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 14 gruodžio 2012 - 20:33
Logona dantu pasta - kartojama ir dar manau perkama ateityje bus:
user posted image

QUOTE(style18 @ 2012 12 14, 21:31)
nepatiko tik kvapas? ar dar kas nors? ilgai išlieka kvapas užsitepus? mane irgi erzina įvairūs lūpų dažų ir blizgių kvapai. noriu šitus pirkti

Siuo metu labiausiai erzino kvapas/skonis, nes jauciau visa laika kiek ant lupu jis budavo ir dar kazkaip gumuluotis pradejo, t.y. turi idealios lupos but, nes tik kas biski ir nepasidengia graziai.... Nors kai meginius turejau, tai man buvo kazkas wow - ir graziai tepesi, ir gerai laike, ir siaip viskuo smagus buvo. Isvis man rodos pradzioj nebuvo toks stiprus kvapas arba nejausdavau, sakau gal per pora metu ir sugedo jau ir del to tas kvapas taip paastrejo... g.gif Nedaug like buvo, tai vis bandziau sunaudot, bet vakar pasidaziau ir neapsikentus skonio nusivaliau iskart.
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 12 13, 23:39)
Rasa gelis nuo spuogu

Ar matot poveiki Rasos priemoniu nuo spuogu? Ar nesausina odos? Galvoju isbandyti ir svarstau, ar visa serija pirkti, ar viena kuri krema g.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2012 12 13, 20:11)
Pats virsutinis ''banana split'' skonio.Pirkau visus keturis,patinka man sie balzamai,naturalios sudetys ir skoniu labai daug tik butent sis bananinis kazkiek pradejo erzinti i pabaiga.

Mane suerzino tik pasitepus biggrin.gif Bet kito skonio ateity greiciausiai isigysiu smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2012 12 14, 19:12)
Burt's Bees 'sensitive' kremas - naudojau, bet nepatiko, blogo nieko nedare, bet tieisog netrauke, oda nebuvo svytinti, tai likuti subaigiau kunui. Ir siaip skystokas jis toks....

Nuo vasaros pradzios spintelej tuno, visiskai netinka mano sausai odai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bandeles @ 2012 12 15, 03:11)
Mane suerzino tik pasitepus biggrin.gif Bet kito skonio ateity greiciausiai isigysiu smile.gif

Nuo vasaros pradzios spintelej tuno, visiskai netinka mano sausai odai schmoll.gif

Man berods arbatu serijos Crazy Rumours nepatiko skoniai, o kavos ir visi kiti labai patiko.

As ji naudojau ir visai tiko man sausai odai, bet gana lengvokas ir siaip nieko doro nedaro....
Atsakyti
baigiau Christina theraskin + hyaluronic acid serumą. Naudojau beveik metus. Tepiaus gavus dovanų, bet ant vasaros nustojau. Neseniai vėl grįžau prie jo. Bet jau lašiukas buvo likęs.
Žiemą jis man labai patinka. Vasarą nesitepė visai, veidas lyg rausdavo nuo jo, nemaloniai jausdavos. O žiemą man jis labai smagia tepas, jokio dirginimo, nieko. Nežinau kaip tai pateisint.
Džiaugiuos išbandžius, naudojus. Ateity gal kartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 15, 10:13)
baigiau Christina theraskin + hyaluronic acid serumą. Naudojau beveik metus. Tepiaus gavus dovanų, bet ant vasaros nustojau. Neseniai vėl grįžau prie jo. Bet jau lašiukas buvo likęs.
Žiemą jis man labai patinka. Vasarą nesitepė visai, veidas lyg rausdavo nuo jo, nemaloniai jausdavos. O žiemą man jis labai smagia tepas, jokio dirginimo, nieko. Nežinau kaip tai pateisint.
Džiaugiuos išbandžius, naudojus. Ateity gal kartosiu smile.gif
user posted image

Ir aš tokį šiaip ne taip subaigiau. Veidui netiko baisiai, bėrė net kaklą. Sutepiau ant krūtinės.
Bet čia man turbūt netinka kažkokia jų naudojama sudedamoji dalis - nuo visų bandytų Christina produktų buvo toks pat bjaurus bėrimas.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 15 gruodžio 2012 - 13:17
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 12 14, 18:40)
kur tokių lūpų balzamų būna pirkt?

As pirkau ebay.co.uk yra iherb.com ir kituose el.parduotuvese 4u.gif

QUOTE(Grapes @ 2012 12 14, 19:03)
Kuo patinka? 4u.gif  Matau ne pirmą kartą giriama.

Man patinka skonis,ne per stipri ir valo gerai,daugiau reikalavimu dantu pastoms neturiu,o pirkau iskart tris pakuotes,nes geras pasiulymas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Sorbet lupu balzamas cinamono kvapo
user posted image

Ampules nuo plauku slinkimo
user posted image

Silkas plaukams (mini buteliukas)
user posted image

Dezodorantas
user posted image

Toninis kremas
user posted image
Atsakyti