Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Pabaigiau Argano aliejaus buteliuka
user posted image

Buvo naudojamas ir odai, ir plaukams, lyg ir nieko stebuklingo nepadare, ir nepakenke, bet daugiau nepirksiu.

Atsakyti
user posted image
"Philosophy Purity" prausiklio mėginėlis (6ml.). Kai gavau mėginėlį labai apsidžiaugiau, nes jau seniai norėjau išbandyti šį prausiklį, kadangi buvo labai išgirtas. Ir aš taip pat prisidedu prie tų pagyrų. Labai patiko. Visų pirma mėginėlio normaliai užteko, ne vienam ir ne dviem kartam, kadangi prausiklio reikia nedaug, skalsus. Patiko kvapas, konsistencija, švelniai valė veidą. Patiko ir tai, kad galima prausti ir akis, o prausiant labai lengvai nuvalo akių makiažą, nereikia brūžint ir pan. Taigi, pasitaikius kokiai akcija tikrai pirksiu pilną kiekį. smile.gif
Atsakyti
Caribbean Solutions veido ir kuno apsaugos nuo saules - veido baigesi galiojimas, nors apie puse buteliuko like, o kuno baigesi priemone (abu gerus pora metu naudoti). Siaip patiko, nepalikdavo baltumo, bet ypac veidui sunkiau naudojosi, nes man isvis su tokiom spec. apsaugom atrodo, kad as labiau prakaituoju (tiek kunas, tiek veidas) g.gif Na o vasara as vistiek naudoju veidui kazkoki krema, tai dar papildoma apsauga man buvo daugoka. O ir dabar atradau John Masters Organics 'spf30', tai ji tobula veidui man ir uztenka vien tik to kremo, jis ir padrekina uztektinai, ir lengvesnis. Tai pirma vasara CS naudojau, o jau sia JMO. Na ir isvis kremai veidui pas mane paprastai su spf, pudra su spf ir tt, tai papildomai ir nebetepu nieko, nebent prie juros. Tai taip letokai ir naudojosi jisai. Nemanau, kad kartosiu kuri nors is siu - veidui kasdienai atradau JMO, o kunui jau kita apsauga sandeliuke turiu ir siaip norimu isbandyt kruva ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

Kažkuo jis man patiko g.gif Nepalieka riebios plėvelės, neblogai drėkina. Ateityje gal kada bus kartojamas, bet yra didžiulis noras ieškoti kažko kito biggrin.gif
Atsakyti
Hidrogelinė kaukė - kompresas paakių odai
user posted image

Patiko. Susidomėjau šitokio tipo daikčiukais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
i siuksliu deze:
eveline ranku kremas su glicerinu ir alijosium. slykstus jausmas pasitepus, nesusigeria. po keliu bandymu metu lauk.
user posted image

physiogel a.i. protect apsauginis kremas nuo saules, 2vnt. baigesi galiojimo laikas, ismetu. kiek bandziau- siaubingai kimso poras, ant svaraus idealaus veido uztepus jau kita diena turejau kalna spuogu..
user posted image

Atsakyti
baigiau Aubrey Organics Lumessence jauninamajį paakių kremą. Atsiliepimas čia smile.gif
Atsakyti
Mavala Bordeaux

user posted image
Atsakyti
Pabaigiau vakar Maxfactor Masterpiece Max blakstienų tušą.
user posted image
Dažė gražiai, natūraliai labai atrodydavo.. tik labai greitai jis man kažkaip pasibaigė smile.gif
user posted image
Iš pradžių labai patiko jos kvapas. Bet kartojama nebus, nes labai nubėrė nuo jos kai kurias kūno vietas doh.gif
Ekologiškas veido prausiklis Annemarie Borlind.
user posted image
Patiko labai, nes nesausindavo veido odos. Labai švelnus, nedirginantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 01 06, 09:18)
Mavala Bordeaux

user posted image

Sakykite, ar isbaigete laka iki galo? as turejau keleta spalvyciu is Mavalos, pradzioje labai patiko tiek dengimasis, tiek laikymasisi, bet labai greit man jie sutirstejo ir nejo normaliai lakuotis, tai puspilnius ismeciau g.gif
Atsakyti
Eveline micelinis vandenukas hydra expert

user posted image

Palyginus su Bioderma ir bourjois, ne taip gerai vale tusa, reikejo ilgiau pavargti, o ir pacios priemones daugiau pilti ant vatos, del to nlb jis man patiko, na bet veidui valyti labai smagus, nesausinantis.

Aveeno kūno losjonas

user posted image
Labai patiko ir mielai kartočiau, net gaila, kad baigėsi. Pirkau UK, todėl pakartotinai įsigyti bus sudėtingiau.
Patiko, nes gerai susigeria, geros konsistencijos, neklampus ir nelipnus, nepalieka plėvelės, pakankamai drėkina, labai maloniai ir švelniai kvepia švara, jaučiasi levandos, kuo puikiausiai tepiausi nakčiai (MB nepakenčia stiprių kūno kvapų nakčiai ant manęs).

Metu lauk Leighton Denny laką babydol, matyt pasenusį buvau įsigiusi, nes nedžiūsta visiškai, bandžiau kelis kartus, bet nusprendžiau nesikankinti. Turiu šios firmos raudoną tai tiesiog nuostabus, na o šis pasirodė nevykęs.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 06 sausio 2013 - 15:40
Egyptian Magic meginelis - ne pirmas ir man labai patinka. thumbup.gif Bet ar pilna pakuote pirksiu tikrai nezinau, nes tokiu universaliu kremu-balzamu tikrai gana nemazas pasirinkimas ir sudetys yra arba labai artimos, arba identiskos, o kainos perpus mazesnes. Teke viena toki naudot ir nenuvyle, tai manai ir ateityje pirksiu kitos firmos, o ne EM (nes EM tik kaina kelia su populiarumo kilimu, bet esme ir pigesniuose kremuose ta pati).
user posted image

Peacekeeper lupu balzamas - nepatiko labiausiai del kvapo (metu-kokoso). Galvojau vyrui duosiu sunaudot, bet ji irgi jis erzino.... Tas kvapas tikrai kazkoks idomus - nera neskanus, bet erzina... Pats balzamas irgi nieko ypatingo - gana paprastas, i minkstesne puse, nelabai skalsus. Bandziau prisiverst sunaudot lupom, bet nepavyko, tada bandziau rankoms, bet velgi del kvapo negalejau, tai sunaudojau pedoms. ax.gif
user posted image

ZionHealth sampuno miniukas - labai patiko kvapas ('peach jasmine'), neikyrus, nestiprus, bet malonus. 4u.gif Na o sampunas nera blogas, nera labai isskirtinis, toks kasdieninis. Bet sakyciau i geresne puse, nes manau, kad ir pilna pakuote nieko pries buciau sunaudot.
user posted image
Atsakyti