Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Viteks plaukų balzamas-kaukė su keramidais (atleiskit dėl nuotraukos, neradau geresnės)
user posted image
patiko, ilgai užteko, kartojama. plaukai lengviau išsišukuoja, slysta tarp pirštų smile.gif kaina tik ~9Lt

Faberlic Cleansing Mousse for sensitive skin
user posted image
prausimosi putos veidui. truputi sausindavo, nuprausdavo švariai, naudojosi gan greitai. neblogas daigtas bet nekartosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 06 sausio 2013 - 20:09
Aš niekaip nenustoju stebėtis Shopingas sunaudojamų priemonių gausa. Nesakau, kad kažkas blogai, bet tiek, kiek ji sunaudoja per metus, man užtektų minimum penkmečiui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 06 sausio 2013 - 20:41
QUOTE(Terezza @ 2013 01 06, 21:41)
Aš niekaip nenustoju stebėtis Shopingas sunaudojamų priemonių gausa. Nesakau, kad kažkas blogai, bet tiek, kiek ji sunaudoja per metus, man užtektų minimum penkmečiui  biggrin.gif

Tai ne viska juk iki galo sunaudoju, o ir beveik viskas naudojama kartu su vyru. Ir siaip pvz sampunus/kondicionierius/dusgelius naudoju ne tik pagal paskirti, bet ir skutantis, koju vonelems, kosmetiniu sepeteliu plovimui, megztiniu skalbimui. Tai nepatikusi sampuna galiu ir per 3 kartus sunaudot po daug supylus i vonia blush-anim-cl.gif2:Na man paciai kartais kokie kuno kremai noretusi, kad greiciau naudotusi, nes vistiek tepliojuosiu 1-2 kartus per diena, tai kai kurie atrodo nejuda visai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 01 06, 14:47)
Sakykite, ar isbaigete laka iki galo? as turejau keleta spalvyciu is Mavalos, pradzioje labai patiko tiek dengimasis, tiek laikymasisi, bet labai greit man jie sutirstejo ir nejo normaliai lakuotis, tai puspilnius ismeciau g.gif

Taip, iki galo. Sunaudojus gal trečdalį lako man irgi pradėjo tirštėti, bet aš turiu nagų lako skiediklį, įlašinu porą lašelių ir vėl pasidaro normali konsistencija.
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 01 06, 21:11)
Taip, iki galo. Sunaudojus gal trečdalį lako man irgi pradėjo tirštėti, bet aš turiu nagų lako skiediklį, įlašinu porą lašelių ir vėl pasidaro normali konsistencija.

Nu ot, nesumasciau sito varianto doh.gif na gal isdrysiu kokia kita spalvyte nusipirkti kada ir isbandysiu praskiedima, aciu Jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 06, 20:00)
Tai ne viska juk iki galo sunaudoju, o ir beveik viskas naudojama kartu su vyru. Ir siaip pvz sampunus/kondicionierius/dusgelius naudoju ne tik pagal paskirti, bet ir skutantis, koju vonelems, kosmetiniu sepeteliu plovimui, megztiniu skalbimui. Tai nepatikusi sampuna galiu ir per 3 kartus sunaudot po daug supylus i vonia blush-anim-cl.gif2:Na man paciai kartais kokie kuno kremai noretusi, kad greiciau naudotusi, nes vistiek tepliojuosiu 1-2 kartus per diena, tai kai kurie atrodo nejuda visai.  biggrin.gif

Na vistiek... biggrin.gif Pvz., vazelinai. Aš vieną nusipirkus sunaudoju per 1,5-2 metus. Na, dar prie to turiu kokius 2 lūpdažius ir vieną blizgį. Kai pamatau tavo perkamus kelis iš karto, paprasčiausiai nesuvokiu, kaip juos sunaudot, kol nepaseno doh.gif biggrin.gif Skutu tik bikini, tai net ir norėdama tam per metus vidutinio dydžio šampūno ar kondicionieriaus buteliuko nesunaudočiau. Į vonią pylimas atkrenta, nes nekenčiu gulėti vonioj, maudausi tik po dušu. Ir vėlgi kartoju - nesijuokiu, neaiškinu, kad kažkas negerai, tik stebiuosi neįtikėtinais skirtumais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 01 06, 22:57)
Na vistiek... biggrin.gif  Pvz., vazelinai. Aš vieną nusipirkus sunaudoju per 1,5-2 metus. Na, dar prie to turiu kokius 2 lūpdažius ir vieną blizgį. Kai pamatau tavo perkamus kelis iš karto, paprasčiausiai nesuvokiu, kaip juos sunaudot, kol nepaseno  doh.gif  biggrin.gif  Skutu tik bikini, tai net ir norėdama tam per metus vidutinio dydžio šampūno ar kondicionieriaus buteliuko nesunaudočiau. Į vonią pylimas atkrenta, nes nekenčiu gulėti vonioj, maudausi tik po dušu. Ir vėlgi kartoju - nesijuokiu, neaiškinu, kad kažkas negerai, tik stebiuosi neįtikėtinais skirtumais  4u.gif

Na is tikro kiek zmoniu, tiek iprociu ir visi skirtingai naudoja 4u.gif Man kaip tik nesuprantama kaip kiti turi 1 blizgi ir naudoja kokius 2 metus ir tai nesunaudoja - na nebent niekur neinama, nesidazoma ir pan...

As vazelinu turiu kruva, bet visi naudojami (vienas prie lovos, kitas vonioje, trecias prie kompiuterio, dar po viena rankinej ir kosmetinej) - siaip sakyciau sunaudoju per 1-2 menesius vazelina, bet ir tepliojuosiu daznai, net turbut ne visada is reikejimo kiek is iprocio (dar gelbsti kai kur nors iseinu ir norisi ranku kremo, tai va tada vazelinu greit brukst brukst per rankas).... Vonioj as irgi retai gulineju, bet i dusa eidama megstu siek tiek isileist vandens pradzioj, kad silciau butu, tai va i ta vandenuka ir pilu priemones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 06, 21:43)
Na is tikro kiek zmoniu, tiek iprociu ir visi skirtingai naudoja  4u.gif Man kaip tik nesuprantama kaip kiti turi 1 blizgi ir naudoja kokius 2 metus ir tai nesunaudoja - na nebent niekur neinama, nesidazoma ir pan...

Tai kad dažausi kasdien. Bet ryte pasitepus, vakare su tuo pačiu lūpdažiu ar blizgiu ir grįžtu. Neturiu įpročio laižyti ar kramtyti lūpų, net valgant viskas savo vietose lieka, nebent obuolį sugraužus reikia pataisyt, tai va ir nesusinaudoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 06 sausio 2013 - 23:07
QUOTE(Terezza @ 2013 01 07, 00:07)
Tai kad dažausi kasdien. Bet ryte pasitepus, vakare su tuo pačiu lūpdažiu ar blizgiu ir grįžtu.

blink.gif Kaip ilgai jums issilaiko priemones - nu man nuo ryto iki vakaro neissilaiko nei lupdazis, nei blizgis (tuo labiau blizgis). Ir siaip visa diena namie nebunant, tai pietauju mieste, o valgant/geriant kazka as ipratus lupas nusivalyt ir po to is naujo pasidazyt (nemegstu lupu antspaudu ant tauriu ir pan ir siaip man rodos vistiek nusivalgo kazkiek ta spalva).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 06, 22:34)
blink.gif Kaip ilgai jums issilaiko priemones - nu man nuo ryto iki vakaro neissilaiko nei lupdazis, nei blizgis (tuo labiau blizgis). Ir siaip visa diena namie nebunant, tai pietauju mieste, o valgant/geriant kazka as ipratus lupas nusivalyt ir po to is naujo pasidazyt (nemegstu lupu antspaudu ant tauriu ir pan ir siaip man rodos vistiek nusivalgo kazkiek ta spalva).

Visos mano draugės klausia, kur paslaptis, bet kad nežinau, ką atsakyt unsure.gif
P.s Prašyčiau į mane kreiptis vienaskaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 01 07, 00:54)
Visos mano draugės klausia, kur paslaptis, bet kad nežinau, ką atsakyt  unsure.gif
P.s Prašyčiau į mane kreiptis vienaskaita 4u.gif

Terezza, na tu čia ir man naujieną pasakei blink.gif Neįsivaizdavau, kad taip gali būti. Man pvz ilgai išlieka tik tos priemonės, kurios yra ilgalaikės, bet ir tai, blizgesys nusivalo, o jau pigmentas lūpose išlieka ilgiau.
Atsakyti
Pribaigiau Dr. Hauschka melisų kremą thumbup.gif Tikrai kartosiu, bet pirmiausia noriu pabaigti visokius turimus kremus, nes kosmetikos krepšaly betvarkė doh.gif
Na o šiaip kremas mano mišriai ir labai jautriai odai puikiai įtiko. Gerai drėkino, veidas buvo matinis... T zona nesiriebaluodavo, žandai neišsausėdavo. Tik man jis gan greit susinaudojo... Bet gal dėl to, kad nelabai taupi esu biggrin.gif

user posted image

Bioderma Sensibio H20. Paaaagaliau radau makiažo valiklį, kuris man nealergizuoja paakių! Antra bonkutė jau nupirkta thumbup.gif

user posted image

YES to cucumbers veido valymo servetėlės. Reikėjo savaitgaliui greit išlėkt tai pribriebiau jas. Man visai patiko. Gan švelniai valo, kvapas malonus, bet biodermos sensibio vandenukas man labiau! Aišku šitas servetėles kelionėje ar po sporto klubo naudoti daug patogiau smile.gif

user posted image
Atsakyti