Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

...Meilė mūsų gyvenime...

user posted image

Laukiam, plepam, draugaujam, guodžiamės, liūdime, džiaugiamės ir atostogaujame kartu...

...nuo meilės...iki suknelių...

user posted image

Mergaičių uogadieniai

user posted image

Vasaris
Monkey vasario 5 d.
Kovas
Ethella kovo 10 d.
Kissa666 kovo 27 d.
Balandis
Belle_fleur balandžio 4 d.
Qwertama balandžio 6 d.
Gegužė
Seila gegužės 14 d.
Birželis
Cherry83 birželio 26 d.
Liepa
Rimkka liepos 18 d.
Rugpjūtis
Meyle rugpjūčio 8 d.
Lapkritis
Elskere lapkričio 9 d.
Lagita lapkričio 10 d.
Gruodis
Laurita* gruodžio 1 d.
Dandelion fuzz gruodžio 11 d.
Laira27 gruodžio 12 d.
Comep gruodžio 23 d.

Atsakyti
Registras, ačiū Ethella wub.gif Namučiai kaip visada jaukūs ir šilti.

Plepučių statistika ax.gif
Belle_fleur 76
comep 71
rimkka 68
Seila 67
kissa666 54
Ethella 50
Qwertama 37
meyle 36
Cherry83 35
Dandelion fuzz 32
monkey 27
Laurita* 18
marmaliade 12
elskere 7
Astulka* 3
Laira 27 3
kvyka 2
admin*1 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 07 spalio 2012 - 13:59
Oi, mergaitės... visą naktį nemiegojau... po paskutinės mano žinutės tiek visko daug įvyko biggrin.gif Nesuprantu, kas vakar per diena buvo.

Qwertama, man pačiai juokinga, kai nieko, tai nieko, o dabar prašau... visi vienu metu. Bet jau ponui Gintarui parašyta, kad sorry... nieko nebus... šįryt parašė jis man, tai nevyniojau į vatą. Tas kitas vaikinas... šiaip irgi fainas, bet jis neseniai išsiskyręs, mes su juo bendravom, kai jis dar gyveno su panele ir kaip pats sako jam dabar nereikia santykių. Bet šiaip labai faina su juo bendrauti, mūsų bendravimas labai šarmingas... ir yra ta trauka, bet bet bet... yra ponas Šaunusis. Mergaitės nepatikėsit, bet mes vakar ir su juo susitikom lotuliukas.gif Aš vakar turėjau tris pasimatymus su skirtingais bičais lotuliukas.gif Žiauru... Buvom pas mane, aišku jau ką nors pagalvosit, bet aš žinojau, kad čia nieko nebus, nežinau kodėl, bet 100 proc. pasitikėjimas juo. Visą naktį prakalbėjom, nemeluoju, 9 ryte nuėjau miegoti. Nebuvo jokio filmo nieko, tik telikas dėl vaizdo ir mes visą naktį kalbėjomės. Aš dabar žinau, kodėl tas mūsų bendravimas va toks yra, nenoriu aš čia pasakoti visko, bet mes labai atvirai pasišnekėjom... nėra jisai kažkoks žaidėjas... daug ką man papasakojo. Iš jo pusės yra simpatija man, bet žinokit tikrai nežinau, kaip čia bus, ar kažkas bus toliau ar ir liks tik taip, o man dar sunkiau dabar, nes tikrai pradėsiu jį įsimylėti. Jau prašvitus tiesiog buvau jo glėby, Dieve, kaip gera wub.gif jums bus juokinga, bet mes dar net nesibučiavom... su juo jaučiuosi kaip visiška mergaitė, kuri pirmą kartą įsimylėjo blush2.gif Tai va tokia ta mano įdomi naktis, dabar prabudusi net nežinau ar šypsotis, ar verkti...
Atsakyti
Meyle ir Qwertama labai teisingai viska apraset drinks_cheers.gif , siaip mastau, kad ir visai faina kai tave stipriau ir labiau myli, tada viduj tokia laisve . Visada mylejau per stipriai, visa myledavau iki tokio lygio, kad net paciai skaudu viduj buvo, nebenoriu tokio jausmo, noriu myleti, bet tuo paciu ir jaustis laiminga. Jei uzauginciau meile sitam vaikinui, manau taip ir butu smile.gif nors vienas reikalas su juo pats nerealiausias blush2.gif taip kad jei busim kartu, nors nereikes vaidinti, kad galva pastoviai skauda biggrin.gif
Beje Qwertama, vis noriu taves paklausti ir vis nedristu kaip jums su simpatija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 10 07, 15:40)
Meyle ir Qwertama labai teisingai viska apraset  drinks_cheers.gif , siaip mastau, kad ir visai faina kai tave stipriau ir labiau myli, tada viduj tokia laisve . Visada mylejau per stipriai, visa myledavau iki tokio lygio, kad net paciai skaudu viduj buvo, nebenoriu tokio jausmo, noriu myleti, bet tuo paciu ir jaustis laiminga. Jei uzauginciau meile sitam vaikinui, manau taip ir butu  smile.gif nors vienas reikalas su juo pats nerealiausias  blush2.gif  taip kad jei busim kartu, nors nereikes vaidinti, kad galva pastoviai skauda  biggrin.gif
Beje Qwertama, vis noriu taves paklausti ir vis nedristu kaip jums su simpatija  blush2.gif

na kaip ir viskas gerai wub.gif nėra jokių drugelių,tačiau yra stabilus jausmas, kuris tik auga, nesimatant keliatą valandų atsiranda ilgesys. Šiaip atvirai pasakius trūksta man tų drugelių, to stipresnio sukrėtimo, tokio apie kokį Belle rašo, tačiau žinau, kad su šituo žmogumi, su kuriuo dabar esu, aš būčiau laimingesnė moteris ilguoju laikotarpiu. ax.gif
Atsakyti
Belle, net sulaikiau kvėpavimą... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 07, 15:25)
Oi, mergaitės... visą naktį nemiegojau... po paskutinės mano žinutės tiek visko daug įvyko  biggrin.gif Nesuprantu, kas vakar per diena buvo.

Aš dabar žinau, kodėl tas mūsų bendravimas va toks yra, nenoriu aš čia pasakoti visko, bet mes labai atvirai pasišnekėjom... nėra jisai kažkoks žaidėjas... daug ką man papasakojo. Iš jo pusės yra simpatija man, bet žinokit tikrai nežinau, kaip čia bus, ar kažkas bus toliau ar ir liks tik taip, o man dar sunkiau dabar, nes tikrai pradėsiu jį įsimylėti.

Belle, nu man tikrai įdomu sužinoti tokio elgesio priežastis. Tu žinai, turėjau panašią situaciją, kurioje taip pat liko neatsakytų daug klausimų. Gal tavojo princo atsakymas padėtų susivokti ir man?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 07, 16:04)
Šiaip atvirai pasakius trūksta man tų drugelių, to stipresnio sukrėtimo, tokio apie kokį Belle rašo, tačiau žinau, kad su šituo žmogumi, su kuriuo dabar esu, aš būčiau laimingesnė moteris ilguoju laikotarpiu.  ax.gif

Qwertama, bet manau tu laimingesnė jautiesi dabar nei aš. Turiu aš tą sukrėtimą ir kas iš to... žmogaus tai neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 07, 15:11)
Turiu aš tą sukrėtimą ir kas iš to... žmogaus tai neturiu  verysad.gif

O manai, kad ir neturėsi, kad šitaip kalbi? Yra kažkokios priežastys iš jo pusės, kodėl negalite būti kartu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 07 spalio 2012 - 15:13
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 07, 16:07)
Belle, nu man tikrai įdomu sužinoti tokio elgesio priežastis. Tu žinai, turėjau panašią situaciją, kurioje taip pat liko neatsakytų daug klausimų. Gal tavojo princo atsakymas padėtų susivokti ir man?

Nežinau, ar yra tas universalus atsakymas visiems tinkantis. Na tiesiog kaip žmogus patinki, kaip mergina esi faina, trauki, bet matyt nėra tų drugelių, kaip mums nebūna, tai ir jiems nebūna. Jis aišku taip nekalbėjo, aš čia susisteminu biggrin.gif jo atveju aš žinau, kodėl čia taip, o tavo nežinau... nenoriu viešai rašyti, ką man asmeniškai sakė.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 07, 16:18)
Nežinau, ar yra tas universalus atsakymas visiems tinkantis. Na tiesiog kaip žmogus patinki, kaip mergina esi faina, trauki, bet matyt nėra tų drugelių, kaip mums nebūna, tai ir jiems nebūna. Jis aišku taip nekalbėjo, aš čia susisteminu  biggrin.gif jo atveju aš žinau, kodėl čia taip, o tavo nežinau... nenoriu viešai rašyti, ką man asmeniškai sakė.

drinks_cheers.gif aš jau anksčiau žinojau (buvau išgalvojus) tokį atsakymą į manąjį klausimą. Manau tiesiog žmogui faina su manimi, tačiau ne iki galo. Na ne taip faina, kad kojas pakirstų ir visa paslaptis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 07, 16:13)
O manai, kad ir neturėsi, kad šitaip kalbi? Yra kažkokios priežastys iš jo pusės, kodėl negalite būti kartu? g.gif

Nežinau meyle, tiesiog aš net nežinau, ar noriu bristi į tą balą ir paskui likti su skaudančia širdimi. Mes daug ką pakalbėjom, nežinau... jei niekas nesikeis, aš tikriausiai bandysiu nebebendrauti, man per sunku, aš nenoriu būti tiesiog šiaip draugė, aš noriu normalių santykių, pilnavertiškų. Aišku gaila. Aš jas matau žinok... jis čia pats turi savyje susivokti.
Atsakyti