Oi, mergaitės... visą naktį nemiegojau... po paskutinės mano žinutės tiek visko daug įvyko

Nesuprantu, kas vakar per diena buvo.
Qwertama, man pačiai juokinga, kai nieko, tai nieko, o dabar prašau... visi vienu metu. Bet jau ponui Gintarui parašyta, kad sorry... nieko nebus... šįryt parašė jis man, tai nevyniojau į vatą. Tas kitas vaikinas... šiaip irgi fainas, bet jis neseniai išsiskyręs, mes su juo bendravom, kai jis dar gyveno su panele ir kaip pats sako jam dabar nereikia santykių. Bet šiaip labai faina su juo bendrauti, mūsų bendravimas labai šarmingas... ir yra ta trauka, bet bet bet... yra ponas Šaunusis. Mergaitės nepatikėsit, bet mes vakar ir su juo susitikom

Aš vakar turėjau tris pasimatymus su skirtingais bičais

Žiauru... Buvom pas mane, aišku jau ką nors pagalvosit, bet aš žinojau, kad čia nieko nebus, nežinau kodėl, bet 100 proc. pasitikėjimas juo. Visą naktį prakalbėjom, nemeluoju, 9 ryte nuėjau miegoti. Nebuvo jokio filmo nieko, tik telikas dėl vaizdo ir mes visą naktį kalbėjomės. Aš dabar žinau, kodėl tas mūsų bendravimas va toks yra, nenoriu aš čia pasakoti visko, bet mes labai atvirai pasišnekėjom... nėra jisai kažkoks žaidėjas... daug ką man papasakojo. Iš jo pusės yra simpatija man, bet žinokit tikrai nežinau, kaip čia bus, ar kažkas bus toliau ar ir liks tik taip, o man dar sunkiau dabar, nes tikrai pradėsiu jį įsimylėti. Jau prašvitus tiesiog buvau jo glėby, Dieve, kaip gera

jums bus juokinga, bet mes dar net nesibučiavom... su juo jaučiuosi kaip visiška mergaitė, kuri pirmą kartą įsimylėjo

Tai va tokia ta mano įdomi naktis, dabar prabudusi net nežinau ar šypsotis, ar verkti...