Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Qwertama @ 2012 10 07, 12:51)
Aš čia biškį ne š temą, bet Rimkos noriu paklausti: kepdama kokosinius sausainiukus tu naudoji visą kiaušinį ar tik jo baltymą?  ax.gif

Atsiprašau už off topik'ą  blush2.gif

oi mergaitės... pagiros yra ne kas... tūlikas geriausias draugas doh.gif

kokosainiai:
2 kiauš
120g cukraus
200g kokoso
1 šaukštas miltų
vanilinio cukraus

baltymus išplakti iki standžių putų, palaipsniui cukrų ir trynius, paplakti, sudėti kokosą, išmaišyti ir sutirštinti miltų šaukštu. ir formuoti sausainius ir kepti kol parus
Atsakyti
Kiek cia daug pasimatymu paskutiniu metu...ir su dideliais drugeliais, ir su mazais...smagu skaityti bigsmile.gif
apturejau ir as sioki toki susitikimu maratona...is ieskok.lt biggrin.gif ...galvojau, kad as niekam nepatiksiu, bet kad kaip pasirode ir man nelabai kas patinka biggrin.gif ... buvo pora vaikinu, kurie visai nieko, nors tiksliau po siandienos liko tik vienas biggrin.gif bet ir to elgesys keistokas pasidare, arba tiesiog likimas mums trukdo g.gif ... kol kas persasi tik viena isvada.... busiu viena dar ilgai ilgai...
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 07, 15:21)
drinks_cheers.gif aš jau anksčiau žinojau (buvau išgalvojus) tokį atsakymą į manąjį klausimą. Manau tiesiog žmogui faina su manimi, tačiau ne iki galo. Na ne taip faina, kad kojas pakirstų ir visa paslaptis  tongue.gif

Matyt tikrai tame ir slypi paslaptis g.gif Kaip man buvo su Didžiąja simpatija, kaip jis sako mums gera kartu, bet ten kliūtis, ten kliūtis, žiūrėk ir ten... O aš visur ten, kur jis matė kliūtis, mačiau tik likimo išbandymus ir galimybes. Va tuo mudu ir skyrėmės. Tik dabar suprantu, kokia aš laiminga, kad su juo neišsirutuliojo nieko daugiau. Juk galėjau negirdėti jo žodžių ir su viskuo taikstytis. O po to kentėti, kentėti, kentėti...
Taip nesinori tuo tikėti, bet visgi galybė tiesos slypi tame, kad iš tiesų laiminga moteris bus tada, kai ją mylės labiau, nei myli ji pati.

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 07, 15:24)
Nežinau meyle, tiesiog aš net nežinau, ar noriu bristi į tą balą ir paskui likti su skaudančia širdimi. Mes daug ką pakalbėjom, nežinau... jei niekas nesikeis, aš tikriausiai bandysiu nebebendrauti, man per sunku, aš nenoriu būti tiesiog šiaip draugė, aš noriu normalių santykių, pilnavertiškų. Aišku gaila. Aš jas matau žinok... jis čia pats turi savyje susivokti.

Sunku kažką patarti, kai nežinau detalių. Tavo situacijoje linkiu daug daug kantrybės. Kovok dėl savo laimės, bet tuo pačiu nesileisk skaudinama 4u.gif Nuoširdžiai norėtųsi, kad tai būtų tik visa ko pradžia.

QUOTE(monkey @ 2012 10 07, 17:03)
Kiek cia daug pasimatymu paskutiniu metu...ir su dideliais drugeliais, ir su mazais...smagu skaityti  bigsmile.gif
apturejau ir as sioki toki susitikimu maratona...is ieskok.lt  biggrin.gif ...galvojau, kad as niekam nepatiksiu, bet kad kaip pasirode ir man nelabai kas patinka  biggrin.gif ... buvo pora vaikinu, kurie visai nieko, nors tiksliau po siandienos liko tik vienas  biggrin.gif bet ir to elgesys keistokas pasidare, arba tiesiog likimas mums trukdo  g.gif ... kol kas persasi tik viena isvada.... busiu viena dar ilgai ilgai...

O tavieji pasimatymai praėjo visiškai be drugelių? Berods rašei, kad dar neseniai užsiregistravai pažinčių portale, tai tiesiog ekspromtu įvyko pasimatymai ar jau to laiko praėjo visai normaliai? g.gif Jis greit bėga, tai galiu klysti, kad tai buvo neseniai 4u.gif
Klausiu, nes aš labai sunkiai išeinu į pasimatymą... T.y. sutinku pasimatyti. Mane turi kažkuo patraukti, sudominti, turiu norėti Jį pažinti. Na kaip pavyzdys, tarkim susirašinėju su vaikinu, viskas vyksta šauniai, jis pakviečia susitikti. Na bet tai būna tik šaunus susirašinėjimas ir man atrodo, kokio velnio turėčiau eiti su visais šauniais pašnekovais g.gif Nesakau, kad reikia superšauniausiojo, bet reikia kad Kažkas būtų, kad labai norėčiau. Kartais galvoju, kad gal taip praleidžiu kai kurias progas, na bet kitaip negaliu, man internetiniai pasimatymai yra kirvis, reik morališko pasiruošimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 07 spalio 2012 - 18:18
QUOTE(meyle @ 2012 10 07, 19:13)

*Taip nesinori tuo tikėti, bet visgi galybė tiesos slypi tame, kad iš tiesų laiminga moteris bus tada, kai ją mylės labiau, nei myli ji pati.

**Klausiu, nes aš labai sunkiai išeinu į pasimatymą... T.y. sutinku pasimatyti. Mane turi kažkuo patraukti, sudominti, turiu norėti Jį pažinti. Na kaip pavyzdys, tarkim susirašinėju su vaikinu, viskas vyksta šauniai, jis pakviečia susitikti. Na bet tai būna tik šaunus susirašinėjimas ir man atrodo, kokio velnio turėčiau eiti su visais šauniais pašnekovais g.gif Nesakau, kad reikia superšauniausiojo, bet reikia kad Kažkas būtų, kad labai norėčiau. Kartais galvoju, kad gal taip praleidžiu kai kurias progas, na bet kitaip negaliu, man internetiniai pasimatymai yra kirvis, reik morališko pasiruošimo blush2.gif

* Kažkada man mama yra sakiusi ir kažkaip man iki šiol įstrigo mintis, kad geriau jau tegu vyras myli moterį labiau, o moteris savo meilę atiduos vaikui. manau, yra daug teisybės čia.

** drinks_cheers.gif aš lygiai taip pat. Neinu į pasimatymą vos tik pasirašinėjus keletą žinučių. Bijau, kad taip vaikščiodama nusivilsiu vaikinais (dauguma pasimatymų būna tikrai nevisai vykę) todėl saugau save nuo to. Einu tik tada, kai manau, kad pasimatymas gali būti smagus. Net ir per tokį filtrą praėję pasimatymai vis tiek būna nevykę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 07, 19:13)

O tavieji pasimatymai praėjo visiškai be drugelių? Berods rašei, kad dar neseniai užsiregistravai pažinčių portale, tai tiesiog ekspromtu įvyko pasimatymai ar jau to laiko praėjo visai normaliai? g.gif Jis greit bėga, tai galiu klysti, kad tai buvo neseniai 4u.gif
Klausiu, nes aš labai sunkiai išeinu į pasimatymą... T.y. sutinku pasimatyti. Mane turi kažkuo patraukti, sudominti, turiu norėti Jį pažinti. Na kaip pavyzdys, tarkim susirašinėju su vaikinu, viskas vyksta šauniai, jis pakviečia susitikti. Na bet tai būna tik šaunus susirašinėjimas ir man atrodo, kokio velnio turėčiau eiti su visais šauniais pašnekovais g.gif Nesakau, kad reikia superšauniausiojo, bet reikia kad Kažkas būtų, kad labai norėčiau. Kartais galvoju, kad gal taip praleidžiu kai kurias progas, na bet kitaip negaliu, man internetiniai pasimatymai yra kirvis, reik morališko pasiruošimo blush2.gif

Taip, tik praejusi sekmadieni uzsiregistravau....tai labai daug su jais nebuvo progu pabendrauti ir geriausia situacija su tuo, su kuriuo maziausiai bendravau biggrin.gif ...kazkaip nebuvo noro per daug bendrauti internetu, nors zinoma kazkiek pabendravau, bet po sios savaites manau pasistengiu is pradziu geriau pazinti zmogu, o tik po to susitikti smile.gif
Atsakyti
Labas, mielosios 4u.gif Pargrįžau iš tėvų namų, prisišventus, laiminga ir soti biggrin.gif Ir žiūriu, kad čia jau nauji namučiai bigsmile.gif Ačiūūū 4u.gif
Ir kiek įvykių, susitikimų, pasimatymų, pokalbių apturėjot ax.gif Smagu, nes tai reiškia, kad Gyvenat mirksiukas.gif Labai įdomu, kokie bus tęsiniai g.gif Norėtųsi tik teigiamų, bet kaip rodo patirtis- nevisada tai įmanoma...
Meyle, bet tai kiek tų emigrantų doh.gif Ir svarbiausia, kad nelabai ką dėl to gali padaryti, nes juk nesirenki taip specialiai unsure.gif
Belle fleur, ot tai istorija, ot tai vaikinas ax.gif Jeigu tiek laiko kalbėjot, tai tikiu, kad pasidarei jau ir tam tikras išvadas, ko gali tikėtis 4u.gif

QUOTE(meyle @ 2012 10 07, 20:13)

Aš lygiai taip pat rolleyes.gif Kol sutinku nueit kur nors doh.gif Nežinau net kodėl mane dar taip ilgai pakenčia rolleyes.gif

Taip, logiškai mąstant turėtų būti geriau, jei labiau mylėtų vyras. Ir įtariu, kad taip ir yra 4u.gif Bet ką daryt, jei pati noriu mylėti ne mažiau doh.gif
Atsakyti
Aš tai irgi pritariu jums mergytės... neinu aš iš karto į susitikimus, norisi pabendrauti. Ir kažkaip atitaikau. Nebuvo daug pasimatymų, bet kurie buvo, visi buvo normalūs. Va čia tie du paskutiniai, nu ir tas vienas atkaklusis nelaimėlis biggrin.gif Su jais visais pakankamai ilgai bendravom. O su vienu iš viso nežinau, kiek mėnesių... Žinokit, kur klube susipažinau tai mažiausiai vykęs variantas biggrin.gif ot, kaip keista.
Atsakyti
Laba laba laba... ax.gif O stai ir as! blush2.gif

Registruojuosi naujuose namuciuose... drinks_cheers.gif

Kiek daug istoriju, kiek daug pasakojimu gniauzianciu kvapa ir privercianciu ne tik nusisypsoti ir pasidziaugti del Jusu bet ir pasukti galvele kodel... kodel kazkas negali buti taip kaip noretusi... g.gif

O as...Rodos tiek daug noretusi man cia pasakyti ir papasakoti, bet zinokit sirdis apsalusi...Tiesiog apsalusi...Tobulas savaitgalis ir mano wub.gif Man gera gera gera geeeraaaa... blush2.gif Ech...Belieka dusauti...Kuo toliau tuo...Kiba as sapnuoju! doh.gif Jauciu, kad i mano sirdele smarkiai beldziasi seniai, labai seniai nejaustas jausmas... heart.gif angel.gif

http://www.youtube.c...h?v=D6gwk1BIefA sivakar mano daina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 07 spalio 2012 - 19:37
QUOTE(Seila @ 2012 10 07, 20:36)
Laba laba laba... ax.gif O stai ir as! blush2.gif

Registruojuosi naujuose namuciuose... drinks_cheers.gif

Kiek daug istoriju, kiek daug pasakojimu gniauzianciu kvapa ir privercianciu ne tik nusisypsoti ir pasidziaugti del Jusu bet ir pasukti galvele kodel... kodel kazkas negali buti taip kaip noretusi... g.gif 

O as...Rodos tiek daug noretusi man cia pasakyti ir papasakoti, bet zinokit sirdis apsalusi...Tiesiog apsalusi...Tobulas savaitgalis ir mano  wub.gif Man gera gera gera geeeraaaa... blush2.gif Ech...Belieka dusauti...Kuo toliau tuo...Kiba as sapnuoju! doh.gif Jauciu, kad i mano sirdele smarkiai beldziasi seniai, labai seniai nejaustas jausmas...  heart.gif  angel.gif

http://www.youtube.c...h?v=D6gwk1BIefA sivakar mano daina...

Seila, labai džiaugiuosi už tave, super... wub.gif ypač, kai pačiai tie drugeliai pasibeldė tai kaip džiaugiuosi, kad pas tave viskas taip gražu ir gera.

Atsakyti
Labas mergytės 4u.gif tikiuosi dar pamenat mane blush2.gif
žiūriu galiu jau ir aš įsipaišyt pas jus... hihihi.gif labai smagu skaityti šitą forumiuką, ypač dabar, tikrai toks jausmas kad pavasaris pas mus wub.gif
aš tai wub.gif kuo toliau tuo geriau, vistik neprašoviau su pasirinkimu wub.gif jaučiuosi tokia mylima ir gerbiama kokia dar niekada nebuvau wub.gif
Smagu dėl Seilos, dėl Lauritos ypač wub.gif už kitas mergytes irgi laikau kumščius špygas ir visą kitą ką galima laikyti lotuliukas.gif kad tik nesibaigtų viskas pirmais pasimatymas, kad išsirutuliotų kažkas daugiau wub.gif
Atsakyti
Oh Seila wub.gif Nereikia jau net žodžių wub.gif

Vat dėl tų internetinių pasimatymų, tai mano irgi dauguma jokių netikėtumų nepateikė smile.gif Kaip internete bendravom, taip ir susitikę smile.gif Nes, kai ilgiau pasirašinėji, vis tiek nuomonę apie žmogų susidarai ir gali įsivaizduot ar norisi susitikt ar nelabai ax.gif Aišku, gali pasitaikyt visiškų apsimetėlių doh.gif Bet tokiu atveju, manau, arba žmogui kažkas negerai, arba tiesiog neturi ką veikt doh.gif

Lagita, tai irgi šaunu, kad viskas einasi puikiai ir be jokių nemalonių siurprizų 4u.gif
Atsakyti
Oi, Seila... wub.gif Ką čia ir bepridursi. Beje, ką veikėte? Ar visą savaitgalį leidote dviese? mirksiukas.gif Matai, kaskart vis geryn, matyt sistemingai augantys drugeliai ir yra tikrasis gėris širdžiai wub.gif

lagita, džiaugiuosi, kad pas tave viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti