QUOTE(Qwertama @ 2012 10 07, 15:21)

aš jau anksčiau žinojau (buvau išgalvojus) tokį atsakymą į manąjį klausimą. Manau tiesiog žmogui faina su manimi, tačiau ne iki galo. Na ne taip faina, kad kojas pakirstų ir visa paslaptis
Matyt tikrai tame ir slypi paslaptis

Kaip man buvo su Didžiąja simpatija, kaip jis sako mums gera kartu, bet ten kliūtis, ten kliūtis, žiūrėk ir ten... O aš visur ten, kur jis matė kliūtis, mačiau tik likimo išbandymus ir galimybes. Va tuo mudu ir skyrėmės. Tik dabar suprantu, kokia aš laiminga, kad su juo neišsirutuliojo nieko daugiau. Juk galėjau negirdėti jo žodžių ir su viskuo taikstytis. O po to kentėti, kentėti, kentėti...
Taip nesinori tuo tikėti, bet visgi galybė tiesos slypi tame, kad iš tiesų laiminga moteris bus tada, kai ją mylės labiau, nei myli ji pati.
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 07, 15:24)
Nežinau meyle, tiesiog aš net nežinau, ar noriu bristi į tą balą ir paskui likti su skaudančia širdimi. Mes daug ką pakalbėjom, nežinau... jei niekas nesikeis, aš tikriausiai bandysiu nebebendrauti, man per sunku, aš nenoriu būti tiesiog šiaip draugė, aš noriu normalių santykių, pilnavertiškų. Aišku gaila. Aš jas matau žinok... jis čia pats turi savyje susivokti.
Sunku kažką patarti, kai nežinau detalių. Tavo situacijoje linkiu daug daug kantrybės. Kovok dėl savo laimės, bet tuo pačiu nesileisk skaudinama

Nuoširdžiai norėtųsi, kad tai būtų tik visa ko pradžia.
QUOTE(monkey @ 2012 10 07, 17:03)
Kiek cia daug pasimatymu paskutiniu metu...ir su dideliais drugeliais, ir su mazais...smagu skaityti
apturejau ir as sioki toki susitikimu maratona...is ieskok.lt

...galvojau, kad as niekam nepatiksiu, bet kad kaip pasirode ir man nelabai kas patinka

... buvo pora vaikinu, kurie visai nieko, nors tiksliau po siandienos liko tik vienas

bet ir to elgesys keistokas pasidare, arba tiesiog likimas mums trukdo

... kol kas persasi tik viena isvada.... busiu viena dar ilgai ilgai...
O tavieji pasimatymai praėjo visiškai be drugelių? Berods rašei, kad dar neseniai užsiregistravai pažinčių portale, tai tiesiog ekspromtu įvyko pasimatymai ar jau to laiko praėjo visai normaliai?

Jis greit bėga, tai galiu klysti, kad tai buvo neseniai
Klausiu, nes aš labai sunkiai išeinu į pasimatymą... T.y. sutinku pasimatyti. Mane turi kažkuo patraukti, sudominti, turiu norėti Jį pažinti. Na kaip pavyzdys, tarkim susirašinėju su vaikinu, viskas vyksta šauniai, jis pakviečia susitikti. Na bet tai būna tik šaunus susirašinėjimas ir man atrodo, kokio velnio turėčiau eiti su visais šauniais pašnekovais

Nesakau, kad reikia superšauniausiojo, bet reikia kad Kažkas būtų, kad labai norėčiau. Kartais galvoju, kad gal taip praleidžiu kai kurias progas, na bet kitaip negaliu, man internetiniai pasimatymai yra kirvis, reik morališko pasiruošimo