Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Užėjo vakarinis slogumas, tai doroju dovanų gautus saldainius... Ir galvoju, kaip norėčiau antrojo pasimatymo wub.gif Toks durnius užėjo, reikia apsiraminti doh.gifŽinot, tarsi oda vaikščiotų smulkios adatėlės. Vienu metu ir gera, nes švelniai glosto ir kutena, bet tuo pat metu ir skauda - duria ir erzina sad.gif Bet kuriuo atveju to kutenimo tikrai netrūksta, gavau gražų laiškutį wub.gif Kaip suprantu, simpatija iš Jo pusės ne ką mažesnė. Tai va, pasvaigau ir gana...

Ai, dar pačiame mano slogumo įkarštyje, parašė londonietis su kvietimu atvykti į svečius pažiūrėti filmą (jis jau Lietuvoje). Atrašiau, kad mokausi rytdienos atsiskaitymui. Tai atrašė, kad neliūdėčiau, suderinsim kitąkart. Bliamba, koks jis idiotas doh.gif biggrin.gif Pats pakviečia, o po to dar neliūdėk lotuliukas.gif Reikės patapt bobai be skrūpulų ir kitą kartą atsakyti, kad NE-NO-RIU. Kas ir taip turėjo būti aišku, po fiaskinės savaitės kartu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 07 spalio 2012 - 22:54
miego miegelio miegucio miegelycio dry.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytės... labai smagiai mane vakar nustebino mano simpatija, todėl šįryt atsibudau su šypsena. Nu draugai gal mes ir nebūsim biggrin.gif , nes gi sakiau, kad mes dar net nesibučiavę buvom, nors aš irgi niekur neskubu, bet jau galvojau, gal nepatinku aš jam... bet kai pabučiavo, tai pabučiavo... iki dabar drugeliai skraido wub.gif . Gal man reikia tiesiog atsipalaiduoti labiau, baigti viską analizuoti ir bent truputį leisti sau pasidžiaugti. O aš iš karto apie blogiausią scenarijų galvoju. Gero visoms pirmadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 08, 09:10)
Labas rytas, mergytės... labai smagiai mane vakar nustebino mano simpatija, todėl šįryt atsibudau su šypsena. Nu draugai gal mes ir nebūsim  biggrin.gif , nes gi sakiau, kad mes dar net nesibučiavę buvom, nors aš irgi niekur neskubu, bet jau galvojau, gal nepatinku aš jam...  bet kai pabučiavo, tai pabučiavo... iki dabar drugeliai skraido  wub.gif . Gal man reikia tiesiog atsipalaiduoti labiau, baigti viską analizuoti ir bent truputį leisti sau pasidžiaugti. O aš iš karto apie blogiausią scenarijų galvoju. Gero visoms pirmadienio  smile.gif

nu pagaliau doh.gif biggrin.gif liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 08 spalio 2012 - 08:12
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 08, 09:10)
Labas rytas, mergytės... labai smagiai mane vakar nustebino mano simpatija, todėl šįryt atsibudau su šypsena. Nu draugai gal mes ir nebūsim  biggrin.gif , nes gi sakiau, kad mes dar net nesibučiavę buvom, nors aš irgi niekur neskubu, bet jau galvojau, gal nepatinku aš jam...  bet kai pabučiavo, tai pabučiavo... iki dabar drugeliai skraido  wub.gif . Gal man reikia tiesiog atsipalaiduoti labiau, baigti viską analizuoti ir bent truputį leisti sau pasidžiaugti. O aš iš karto apie blogiausią scenarijų galvoju. Gero visoms pirmadienio  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labinuosi su kava ir jus vaišinu 4u.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 08, 08:10)
nes gi sakiau, kad mes dar net nesibučiavę buvom, nors aš irgi niekur neskubu, bet jau galvojau, gal nepatinku aš jam...  bet kai pabučiavo, tai pabučiavo... iki dabar drugeliai skraido  wub.gif

Belle, mano pirmadienis prasideda tikrai šauniai. Paskaičius tavo postą, išsišiepiau iki ausų thumbup.gif Laaaaaabai džiaugiuosi friends.gif Turbūt gardūs tie drugeliai... wub.gif

Mergaitės, kurie internetiniai puslapiai jums labiausiai patinka peržvelgt dienos naujienas ir pan.? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 08 spalio 2012 - 08:54
QUOTE(rimkka @ 2012 10 08, 09:27)

Rimka, tu nesijuok, šiaip čia tu „kalta“, būtent tavęs prisiklausiusi tenai užsiregistravau, nes anksčiau nei žinojau, nei girdėjau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 08, 10:19)
Rimka, tu nesijuok, šiaip čia tu „kalta“, būtent tavęs prisiklausiusi tenai užsiregistravau, nes anksčiau nei žinojau, nei girdėjau...  biggrin.gif

aha, dabar jau kaltų ieškai, ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pistoletą įrėmus į galva tai nebuvau, šalia nestovėjau biggrin.gif
bet džiaugiuosi, kad atsirado kažkas, kas suvirpino tuos drugelius - aš sakiau, kad atsiras toks žmogus vieną dieną mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba ryteli,mergytes... 4u.gif Praradau kalbos dovana as... Mano sirdis dainuoja.man ramu, gera...Viskas yra gerai... Tik beabejo mane neramina atstumas, tai turbut vienintelis minusiukas kuri izvelgiu, bet kaip wub.gif man sako palik viska dabar taip,o manau jei viskas klostysis taip kaip dabar darysim sprendimus... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės naujoje temoje jau wub.gif

džiaukitės mergaitės drugeliais, kaip smagu skaityti thumbup.gif wub.gif

šalta, oras bjaurus, tikras ruduo doh.gif
Atsakyti
Laba diena wub.gif

Mūsų temoje pavasaris wub.gif Miargai, susitiksim visos besišypsančiom akim, o jau ir tiek nebedaug liko iki meet'o wub.gif

Vilnius šlapias, lapai prilipę prie asfalto, kaštonų kiek prikritę, kurie išsiritę, kurie vis dar spygliuotame namuke kiurkso, ruduo... Tokiais momentais norisi būti namie, kai langas aptrauktas garais, sklindančiais iš orkaitės, kur pašautas skanus obuolių pyragas, pati įsisupusi į šiltą chalatą ir Jo žvilgsnis... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 08 spalio 2012 - 11:42
QUOTE(Ethella @ 2012 10 08, 12:41)
Laba diena  wub.gif

Mūsų temoje pavasaris  wub.gif  Miargai, susitiksim visos besišypsančiom akim, o jau ir tiek nebedaug liko iki meet'o  wub.gif

Vilnius šlapias, lapai prilipę prie asfalto, kaštonų kiek prikritę, kurie išsiritę, kurie vis dar spygliuotame namuke kiurkso, ruduo... Tokiais momentais norisi būti namie, kai langas aptrauktas garais, sklindančiais iš orkaitės, kur pašautas skanus obuolių pyragas, pati įsisupusi į šiltą chalatą ir Jo žvilgsnis... ax.gif

wub.gif miela...
Atsakyti