Ai, dar pačiame mano slogumo įkarštyje, parašė londonietis su kvietimu atvykti į svečius pažiūrėti filmą (jis jau Lietuvoje). Atrašiau, kad mokausi rytdienos atsiskaitymui. Tai atrašė, kad neliūdėčiau, suderinsim kitąkart. Bliamba, koks jis idiotas
Užėjo vakarinis slogumas, tai doroju dovanų gautus saldainius... Ir galvoju, kaip norėčiau antrojo pasimatymo
Toks durnius užėjo, reikia apsiraminti
Žinot, tarsi oda vaikščiotų smulkios adatėlės. Vienu metu ir gera, nes švelniai glosto ir kutena, bet tuo pat metu ir skauda - duria ir erzina
Bet kuriuo atveju to kutenimo tikrai netrūksta, gavau gražų laiškutį
Kaip suprantu, simpatija iš Jo pusės ne ką mažesnė. Tai va, pasvaigau ir gana...
Ai, dar pačiame mano slogumo įkarštyje, parašė londonietis su kvietimu atvykti į svečius pažiūrėti filmą (jis jau Lietuvoje). Atrašiau, kad mokausi rytdienos atsiskaitymui. Tai atrašė, kad neliūdėčiau, suderinsim kitąkart. Bliamba, koks jis idiotas
Pats pakviečia, o po to dar neliūdėk
Reikės patapt bobai be skrūpulų ir kitą kartą atsakyti, kad NE-NO-RIU. Kas ir taip turėjo būti aišku, po fiaskinės savaitės kartu
miego miegelio miegucio miegelycio
Labas rytas, mergytės... labai smagiai mane vakar nustebino mano simpatija, todėl šįryt atsibudau su šypsena. Nu draugai gal mes ir nebūsim
, nes gi sakiau, kad mes dar net nesibučiavę buvom, nors aš irgi niekur neskubu, bet jau galvojau, gal nepatinku aš jam... bet kai pabučiavo, tai pabučiavo... iki dabar drugeliai skraido
. Gal man reikia tiesiog atsipalaiduoti labiau, baigti viską analizuoti ir bent truputį leisti sau pasidžiaugti. O aš iš karto apie blogiausią scenarijų galvoju. Gero visoms pirmadienio
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 08, 09:10)
Labas rytas, mergytės... labai smagiai mane vakar nustebino mano simpatija, todėl šįryt atsibudau su šypsena. Nu draugai gal mes ir nebūsim
, nes gi sakiau, kad mes dar net nesibučiavę buvom, nors aš irgi niekur neskubu, bet jau galvojau, gal nepatinku aš jam... bet kai pabučiavo, tai pabučiavo... iki dabar drugeliai skraido
. Gal man reikia tiesiog atsipalaiduoti labiau, baigti viską analizuoti ir bent truputį leisti sau pasidžiaugti. O aš iš karto apie blogiausią scenarijų galvoju. Gero visoms pirmadienio 
nu pagaliau
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 08, 09:10)
Labinuosi su kava ir jus vaišinu
Belle, mano pirmadienis prasideda tikrai šauniai. Paskaičius tavo postą, išsišiepiau iki ausų
Laaaaaabai džiaugiuosi
Turbūt gardūs tie drugeliai... 
Mergaitės, kurie internetiniai puslapiai jums labiausiai patinka peržvelgt dienos naujienas ir pan.?
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 08, 08:10)
nes gi sakiau, kad mes dar net nesibučiavę buvom, nors aš irgi niekur neskubu, bet jau galvojau, gal nepatinku aš jam... bet kai pabučiavo, tai pabučiavo... iki dabar drugeliai skraido
Belle, mano pirmadienis prasideda tikrai šauniai. Paskaičius tavo postą, išsišiepiau iki ausų
Mergaitės, kurie internetiniai puslapiai jums labiausiai patinka peržvelgt dienos naujienas ir pan.?
QUOTE(rimkka @ 2012 10 08, 09:27)
Rimka, tu nesijuok, šiaip čia tu kalta, būtent tavęs prisiklausiusi tenai užsiregistravau, nes anksčiau nei žinojau, nei girdėjau...
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 08, 10:19)
Rimka, tu nesijuok, šiaip čia tu kalta, būtent tavęs prisiklausiusi tenai užsiregistravau, nes anksčiau nei žinojau, nei girdėjau... 
aha, dabar jau kaltų ieškai, ane?
bet džiaugiuosi, kad atsirado kažkas, kas suvirpino tuos drugelius - aš sakiau, kad atsiras toks žmogus vieną dieną
Laba ryteli,mergytes...
Sveikutės naujoje temoje jau
džiaukitės mergaitės drugeliais, kaip smagu skaityti
šalta, oras bjaurus, tikras ruduo
džiaukitės mergaitės drugeliais, kaip smagu skaityti
šalta, oras bjaurus, tikras ruduo
Laba diena
Mūsų temoje pavasaris
Miargai, susitiksim visos besišypsančiom akim, o jau ir tiek nebedaug liko iki meet'o
Vilnius šlapias, lapai prilipę prie asfalto, kaštonų kiek prikritę, kurie išsiritę, kurie vis dar spygliuotame namuke kiurkso, ruduo... Tokiais momentais norisi būti namie, kai langas aptrauktas garais, sklindančiais iš orkaitės, kur pašautas skanus obuolių pyragas, pati įsisupusi į šiltą chalatą ir Jo žvilgsnis...
Mūsų temoje pavasaris
Vilnius šlapias, lapai prilipę prie asfalto, kaštonų kiek prikritę, kurie išsiritę, kurie vis dar spygliuotame namuke kiurkso, ruduo... Tokiais momentais norisi būti namie, kai langas aptrauktas garais, sklindančiais iš orkaitės, kur pašautas skanus obuolių pyragas, pati įsisupusi į šiltą chalatą ir Jo žvilgsnis...
QUOTE(Ethella @ 2012 10 08, 12:41)
Laba diena
Mūsų temoje pavasaris
Miargai, susitiksim visos besišypsančiom akim, o jau ir tiek nebedaug liko iki meet'o
Mūsų temoje pavasaris