Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Ethella @ 2012 10 11, 13:12)
Seila, šiltas butas, sienos mūrinės, būna ir žiema aš šildymą išsijungiu, ypač jei kur išvykstu  smile.gif

Na mano butas senos statybos name yra...Miesto centre as gyvenu, dar vokieciu statybos tas namas... Gal tiesiog klimatas musu toks,nezinau,nes rudeni tai tikrai nemalonu...
Atsakyti
O kaip man šiandien pikta pikta dėl darbinių nesąmonių mad.gif mad.gif mad.gif Ir iš kur atsiranda žmonių, kurie aiškina kaip tau dirbt, nors žino tik darbo teorinę pusę, o apie praktinius pritaikymus neturi jokio supratimo mad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi šalu, labai labai... O kambary sienos pašildytos, kai darė remontą, sakiau, kad darytų dvigubą apšildymą biggrin.gif Ir še tau, vis tiek šalta unsure.gif

Laurita, kaip smagu girdėt, kad viskas gerai su pilvelio gyventoju drinks_cheers.gif

Ethella, ačiū už idėjas wub.gif

Jau kelis mėnesius kasdien kokius dešimtkart per dieną man užeina akies trūkčiojimas... Gal kuriai nors yra tekę su tuo susidurti? Nežinau kaip traktuot, ar čia nervinis tikas, ar koks biesas g.gif
Atsakyti
Meyle magnio pagerti vertėtu 4u.gif
Atsakyti
sushi ir lambrusca blush2.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 10 11, 17:50)
Meyle magnio pagerti vertėtu  4u.gif

drinks_cheers.gif pageidautina su B6 vit.
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 11, 16:50)
Meyle magnio pagerti vertėtu  4u.gif

QUOTE(comep @ 2012 10 11, 17:47)
sushi ir lambrusca  blush2.gif
drinks_cheers.gif  pageidautina su B6 vit.

Ačiū 4u.gif

comep, pasidalink su draugėm doh.gif biggrin.gif

Nė viena mergina neturėtų pamiršti, kad jai nereikia to žmogaus, kuriam nereikia jos.
/Marilyn Monroe/ rolleyes.gif
Atsakyti
Comep, skanaus ! mirksiukas.gif

Mano vakariene, vaisinu ir Jus 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 11, 19:47)
sushi ir lambrusca  blush2.gif
drinks_cheers.gif  pageidautina su B6 vit.

Meyle, patarimai geri ką gert turėtum mirksiukas.gif Comep, o kas ta lambrusca? 4u.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 10 11, 19:59)
Mano vakariene, vaisinu ir Jus  4u.gif
user posted image

essen.gif Niam niam
p.s. pasimatymą nukėliau savaitgaliui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 11, 20:04)
  Comep, o kas ta lambrusca? 4u.gif

tai pusiau putojantis vynas - nei tai sampe, nei tai vynas, toks lengvas (8%) gerimelis - baltas, rozinis arba raudonas 4u.gif
Atsakyti
Aš Lambruscos mėgėja blush2.gif Kai paragavau, tai dabar visad man ji pirmoj vietoj. Patinka tas lengvumas ax.gif

Šiandien perskaičiau knygą „Kas paėmė mano sūrį?“. Trumpas alegorinis pasakojimas apie tai, kaip priimti permainas gyvenime ir darbe...labai patiko bigsmile.gif Skaičiau el. variantu valandą laiko, vienu prisėdimu. Jei dar kuri neskaičiusi (knyga sena, tai gal aš čia viena tokia tik dabar gavusi ją blush2.gif), rekomenduoju mirksiukas.gif Pasakojimas parašytas lengva forma, o priverčia susimąstyt rimtom temom... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 11, 11:35)
Mergytes,arteja musu GRAND MEETAS!!! rolleyes.gif

Ar dalyvaus visos kurios buvo uzz pries tai? bigsmile.gif

As ir dalyvausiu thumbup.gif turesiu laisva savaitrgali kaip tik bigsmile.gif

Pas mane ir visai silta smile.gif nes vonioje grindys sildomos ir elektrinis gyvatukas, tai duris prasidariusi, susyla butas kazkiek smile.gif

Laurita wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif ...jungiuosi prie salanciu, atrodo ir naujos statybos murinis namas, ir langai i pietus..ir vis tiek salta, tai guliu susisukusi...ir laukiu, kada gera nuotaika sugris ax.gif lankiausi pas gydytojus, nepasake nieko naujo, ko nebuciau zinojusi, bet vis tiek nuotaika ilgam sugadinta doh.gif ...bet iki Grand meet'o nuotaika turetu sugrizti biggrin.gif ....vakarineje dalyje tikrai dalyvausiu, bet va diena gali buti sesers vyro gimtadienis, visai buvau ji pamirsusi....

Meyle, daznai tai buna del akiu nuovargio, kai per daug prie kompo ar pan.
Atsakyti