Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

per šalta rašyti lotuliukas.gif laukiu draugės lotuliukas.gif
Atsakyti
rasyt tikrai salta, tunau plede kaip kokone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pamyzt net salta nueit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 12, 21:00)
rasyt tikrai salta, tunau plede kaip kokone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pamyzt net salta nueit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, pas mane indai neplauti, nes šalta... galvą per tris dienas vos prisiverčiau šiandien išsiplauti... košmaras kažkoks... dar taip baisiai niekada nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif pas mane lygiai tokia pati padetis doh.gif nesinoris net nieko daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 10 12, 21:08)
biggrin.gif pas mane lygiai tokia pati padetis  doh.gif nesinoris net nieko daryti  biggrin.gif

man noris, tik brungu...
tai... kuo ilgiau neuzsukti duse vandens po juo stovint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 12, 20:10)
man noris, tik brungu...
tai... kuo ilgiau neuzsukti duse vandens po juo stovint  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Oi, o cia tai jega biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi namuose,pas tevelius...pečius pakurtas,žinokit perskaičiau kad šalta tai galvoju ir aš mieste pas save salciau. ax.gif o dabar jėga,su naktiniais pries tv sėdžiu. bigsmile.gif nenoriu pagalvot apie salima mieste... schmoll.gif susitvarkiau technikine mašinos,beliks draudima prasitesti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 12 spalio 2012 - 22:27
NA ka, turiu ir as uz ka si vakara taure vyno pakelt biggrin.gif pirmadieni pradesiu oficialiai dirbti, baigsis mano bandomasis laikotarpis drinks_cheers.gif thumbup.gif

Atsakyti
Aš dirbau šįvakar, o grįžus pliurpiau su mamuku, ryt išskrenda aplankyt brolį. Aš irgi jo pasiilgus labai labai, tai baltas pavydas... blush2.gif Na, bet teks būti su likusiais šeimos vyrais biggrin.gif Ryt paskaitos, tai keliausiu lovon. Labanakt, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ne toks ir rytas jau dabar biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryteli... ax.gif Brrrrrr...kaip salta lauke...Su savo sunyte buvom pasivaikscioti, koks vejas pamaryje... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, kurios per naktį nesušalot ax.gif smile.gif
Dandelion fuzz fainai dėl darbo mirksiukas.gif Tikrai galima tauraus gėrimo ta proga smile.gif
Seila ir sostinėj šalta unsure.gif Dar, jeigu kur vėjuota tai išvis verysad.gif
Meyle, tai jau teks rūpintis šeimos vyrija mirksiukas.gif
Atsakyti