Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

man siandien ilga, keista, liudna, nemiela diena kazkokia dry.gif
neaisku ko..
rodos kuo greiciau miegot, kad ji baigtus doh.gif
Atsakyti
Ot, dar panervinsiu... paskambino wub.gif , sako ar galiu pagrobti tave šiam vakarui trumpam, taip kad iš darbelio atlėks pas mane biggrin.gif nori pamatyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 16, 20:23)
Aj, dar su kaimynu bajeriai... biggrin.gif Vakar kolegei sakau "žiuriu turim bendru pazystamu" biggrin.gif ji: kokiu? Aš: toki ir toki.  Ji: ane? iš kur? biggrin.gif Sakau kaimynas mano biggrin.gif tai užklausiau ar simpatija jos ar kaip čia. tai sako ale draugiškai, pati nežino. Dar ale turėjo atvažiuot jos iš daro pasiimt.
Fainai nea? biggrin.gif  cool.gif

Geras "fruktas", mergišius kaip reikiant...
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 16, 19:53)
Ot, dar panervinsiu... paskambino  wub.gif , sako ar galiu pagrobti tave šiam vakarui trumpam, taip kad iš darbelio atlėks pas mane  biggrin.gif nori pamatyti  blush2.gif

Va, va čiaaaa yra simpatija! Tai vadinama noru! Tokie poelgiai man atsako į visus klausimus, kai svarstau kodėl nepaskambina? kodėl naparašo? kodėl nepasiūlo susitikti?
Kai esi svarbi, kai nori matyti tavo akis ir pasiilgsta tavęs, nesvarbu nei nuovargis, nei niekas kitas.

Smagaus laiko, Belle 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 16 spalio 2012 - 19:57
kazkokia as siandien ypatingai rami biggrin.gif ....tiek buvo bandymu isvesti manes is kantrybes, bet visai nereagavau tongue.gif

QUOTE(meyle @ 2012 10 16, 20:56)
Va, va čiaaaa yra simpatija! Tai vadinama noru! Tokie poelgiai man atsako į visus klausimus, kai svarstau kodėl nepaskambina? kodėl naparašo? kodėl nepasiūlo susitikti?
Kai esi svarbi, kai nori matyti tavo akis ir pasiilgsta tavęs, nesvarbu nei nuovargis, nei niekas kitas.

Smagaus laiko, Belle 4u.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai ką, šildymą jau pajungė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 16, 20:09)
Tai ką, šildymą jau pajungė  biggrin.gif

VINIUJ JAU?pas mus girdejau rytoj... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 16, 21:09)
Tai ką, šildymą jau pajungė  biggrin.gif

kai lauke atsyla, tada ir pajungia lotuliukas.gif

na ką, oficialiai simpatijos aš jokios kaip ir nebeturiu... įtraukit į amžinai vienišaujančių būrelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 16 spalio 2012 - 20:21
QUOTE(Seila @ 2012 10 16, 22:14)
VINIUJ JAU?pas mus girdejau rytoj... ax.gif

Tai ta proga einam prisukt radiatorius lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaune šildymą žada įjungti 20d. O kaip tik pranašauja 4, 5 ir 6dienį atšilt, tai va nuo 6dienio vakaro, kai atgal šals, radiatoriai jau pradės gelbėt thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 10 16, 20:16)
na ką, oficialiai simpatijos aš jokios kaip ir nebeturiu... įtraukit į amžinai vienišaujančių būrelį...

friends.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 16, 21:36)

nieko baisaus, taip turėjo būti...per 1,5 mėn susitikinėjimų jis vis dar nesuprato, ar aš jam patinku, nori rasti kur geriau.... "Kažką matau Tavyje, bet dar norisi daugiau kažko" kaip rašė... kažkaip labai neliūdžiu, bet per tiek laiko pripratau, kažkaip liūdna, bet tampytis aš nenoriu. geriau būsiu viena, bet nebūsiu atsarginis variantas. o liūdniausia dėl to, kad kaip visada, aš vis viena ir viena... verysad.gif
nekreipkit dėmesio, pms juodas, bliaunu pasikūkčiodama dėl savo nevykusio asmeninio gyvenimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Teisingai sakai, rimkka. Nebūkim atsarginiais variantais. Man labai patinka pasakymas „Neišdalinkime savęs bet kam, tik todėl, kad liūdna būti vienai“. Kad liūdna, tai nėra nei kalbos...bet kadangi jau tiek išlaukėm, tai ir dar palauksim biggrin.gif Kokio verto grieko... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 16, 22:13)
Teisingai sakai, rimkka. Nebūkim atsarginiais variantais. Man labai patinka pasakymas „Neišdalinkime savęs bet kam, tik todėl, kad liūdna būti vienai“. Kad liūdna, tai nėra nei kalbos...bet kadangi jau tiek išlaukėm, tai ir dar palauksim biggrin.gif Kokio verto grieko... tongue.gif

tai va, gerai, kad iškvočiau. gerai, kad pasakė(tiksliau parašė) tiesą, dabar aš rami. dabar tiesiog susikoncentruosiu į kitus dalykus. ryt darbe paaiškės ar kolegė išeina į geresnį darbą. jeigu taip, tai apsivers viskas darbe aukštyn kojom, o ir aš žygiuosiu laimės bandyti į vieną konkursėlį valstybės tarnyboj - reik susirūpint savo gerove, užtenka man čia tų bernų. dabar aš jais naudotis bandysiu lotuliukas.gif
su tokiu pozityvu (kad ir šiandien apsimestiniu), bandau eiti miegoti 4u.gif
Atsakyti