Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Labas rytas 4u.gif

Meyle, sveikinu su nauju darbu 4u.gif

Sokiai pokiai si vakara bigsmile.gif ....woo hoo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 20, 03:34)
oooo, rimule, rusiska muzika kuo toliau tuo daugiau pradejai klausytis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš bijau, kad šiandien vakarą leisiu visai ne taip kaip planavau ir tikėjausi verysad.gif Prakalbu sunkiai, gerklę graužia, nosis užgulta doh.gif O vakar juk viskas buvo gerai unsure.gif Dabar jau spėjau išgert tris puodelius arbatos...tikiuos bent jau, kad pirmadienį blogiau nebus, todėl negaliu sau leist kažkur laukais klajot unsure.gif
Bet lauksiu atsiliepimų iš susitikimo ax.gif sėdėdama prie kompo...deja.
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 20, 12:08)
Labas rytas 4u.gif
Aš bijau, kad šiandien vakarą leisiu visai ne taip kaip planavau ir tikėjausi verysad.gif Prakalbu sunkiai, gerklę graužia, nosis užgulta doh.gif O vakar juk viskas buvo gerai unsure.gif Dabar jau spėjau išgert tris puodelius arbatos...tikiuos bent jau, kad pirmadienį blogiau nebus, todėl negaliu sau leist kažkur laukais klajot unsure.gif
Bet lauksiu atsiliepimų iš susitikimo ax.gif sėdėdama prie kompo...deja.

Tai gal bent pasėdėti ateik? Ar labai prastai jautiesi? Gaila būtų su tavim nesusipažinti smile.gif
Atsakyti
Cherry, na va kaip gaila 4u.gif ...gal dar ims ir pageres iki vakaro, bent jau vakarineje dalyje sudalyvautum g.gif
Atsakyti
Laukiu laukiu... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 20, 15:34)
Laukiu laukiu... 4u.gif  ax.gif

visos laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 20, 16:34)
Laukiu laukiu... 4u.gif  ax.gif

Aš ir clap_1.gif gathering.gif gossip.gif
Atsakyti
o tai staliuka kas nors rezervavo klube? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 20, 16:07)
o tai staliuka kas nors rezervavo klube?  g.gif

Belle rezervavo 19 val.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 20, 16:22)
Belle rezervavo 19 val.

as apie Pabo Latino mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tikra bobų vasara... wub.gif Ir visai ne į temą pajungė šildymą g.gif Jaukumo namams priduoda, bet piniginei tikrai ne biggrin.gif

Šiandieną Jūsų vakaras... Pavydžiu, pavydžiu, pavydžiu... ax.gif blush2.gif Smagiai pabūkit 4u.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 19, 17:24)
Meyle smagu girdėti bigsmile.gif  Ką studijuoji tai žinau, bet visgi...kas konkrečiau per darbas? Rašysi kažką ar redaguosi? rolleyes.gif

Redakcijoje, pradžiai būsiu korektore 4u.gif

Kaip gaila, kad apsirgai... Sveikatytės balionas tau 4u.gif
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 19, 19:08)
ir aš vakaroju viena namuose su karališka vakariene: pasidariau krevetes, troškinau jas su pomidorais, kepiau savo firminį batoną ir visas šitas gėris prie raudono vyno taurės  wub.gif ir kas galėtų pasakyti, kad aš savęs nemyliu  tongue.gif

Meyle, primink prašau, kokia tavo specialybė.  blush2.gif Sveikinu su nauju darbuku. Linkiu tobulėti ir pasisemti kuo naudingesnių profesinių žinių.  4u.gif

Kokia tu šaunuolė, kad šitaip pasilepini, stengiesi dėl savęs... wub.gif Man kartais nėra noro stengtis, kai žinau, jog viena esu ir pan. Bet visad mėginu duot spyrį į užpakalį, juk kaip mane kažkas mylės, jeigu aš pati save pamirštu doh.gif

Lietuvių filologija. Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

QUOTE(monkey @ 2012 10 20, 10:32)
Meyle, sveikinu su nauju darbu  4u.gif

Dėkoju, monkey 4u.gif
Atsakyti