Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

QUOTE(*CACA* @ 2006 09 20, 09:15)
O tai iš tikrūjų labai fainai?
gal kada susigundyti, bet kažkaip kolkas baisoka dar

Aš manyčiau verta susigundyti, jau vien dėl to, kad verta gyvenime patirti kažką naujo drinks_cheers.gif Na, aišku, kad būna visko: ir traumų, ir lūžių, bet gi taip būna ir vairuojant, ir važiuojant dviračiu (jetus, kiek aš vaikystėje esu nusibalnojusi, pasitempusi net susilaužiusi, bet vis tiek važiavau ir iki šiol patinka dviračiu važiuoti). Visur yra savotiškos rizikos. Lėktuvu skristi irgi yra pavojinga, bet kartais skrendame ne dėl to, kad reikia, o tiesiog dėl to, kad užsimanėme paatostogauti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 09 20, 00:39)
Vienas geras pažystamas gimtadienio proga gavo dovaną - šuolį parašiutu.
Nuvažiavo, iššoko ir buvo laaabai patenkintas. Tik va į vakarą kažko pradėjo labai koją skaudėti, kai nuvažiavo į traumotologinį pasirodo buvo labai jau smarkiai kojos raiščiai ir sausgyslės patemptos. O kai gydytojui papasakojo nuo ko jam tai nutiko. Jis tik palingavo galvą ir tepasakė - džiaukis, kad tik tiek, nes būna ir su dideliai lūžiais po tokių šuolių.

Aš niekda neturėjau didelio noro šokti, bet po to, kas nutiko mano pažystamui turbūt niekda ir nebenorėsiu pabandyti.

O man keista kai žmonės remiasi gandais. PAti mačiau kaip šoko koks 1000 žmonių. Gal daugiau. Ir nė vienam nieko neatsitiko.Aišku, visada būna tikimybė 1 iš 10 000. Tik va kai kurie ir laiptais lipdami stipriai raiščius pasitempia doh.gif:
Atsakyti
jau 3 metai kaip apie tai svajoju.bet vyras priestarauja schmoll.gif tai nusprendem pasitaikius galimybei kartu paskraidyt oro balionu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 21, 15:36)
jau 3 metai kaip apie tai svajoju.bet vyras priestarauja schmoll.gif tai nusprendem pasitaikius galimybei kartu paskraidyt oro balionu lotuliukas.gif

Bet siuliciau ir isokti jei jau svajoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 09 20, 00:39)
Vienas geras pažystamas gimtadienio proga gavo dovaną - šuolį parašiutu.
Nuvažiavo, iššoko ir buvo laaabai patenkintas. Tik va į vakarą kažko pradėjo labai koją skaudėti, kai nuvažiavo į traumotologinį pasirodo buvo labai jau smarkiai kojos raiščiai ir sausgyslės patemptos. O kai gydytojui papasakojo nuo ko jam tai nutiko. Jis tik palingavo galvą ir tepasakė - džiaukis, kad tik tiek, nes būna ir su dideliai lūžiais po tokių šuolių.

Aš niekda neturėjau didelio noro šokti, bet po to, kas nutiko mano pažystamui turbūt niekda ir nebenorėsiu pabandyti.

Buna, kad ir su masinomis zmones avarijas daro, ir eidami pereja per gatve nukencia. Kiekviena diena kam nors taip atsitinka. Ir vazineti noras nepraeina? Tad kam is vieno kazkokio atvejo padaryti dideles isvadas? Parasiutizme nuo paties zmogaus labai daug kas priklauso, gali buti, kad tas tavo pazistamas nelabai teisingai viska padare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuosa: 12 spalio 2006 - 15:53
Sveikute smile.gif Gal kas zinote kiek kainuoja antrasis suolis? 4u.gif Gal kiek pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2006 10 12, 22:42)
Sveikute smile.gif  Gal kas zinote kiek kainuoja antrasis suolis?  4u.gif  Gal kiek pigiau ax.gif

Ir man toks klausimas iškilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2006 10 12, 21:42)
Sveikute smile.gif  Gal kas zinote kiek kainuoja antrasis suolis?  4u.gif  Gal kiek pigiau ax.gif

pas mus klube pigiau 15lt smile.gif nes nereikia instruktazo. Instruktazas galioja viena menesi
Atsakyti
QUOTE(Naras @ 2006 10 12, 23:17)
pas mus klube pigiau 15lt smile.gif nes nereikia instruktazo. Instruktazas galioja viena menesi

Gaila, kad tik mėnesį... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 10 12, 22:33)
Gaila, kad tik mėnesį... sad.gif

instruktazas svarbus dalykas, per menesi jis gali pasimirsti...na siaip viskas aptariama atvykus ir pasnekejus su instruktoriumi
Atsakyti
QUOTE(Naras @ 2006 10 12, 23:32)
instruktazas svarbus dalykas, per menesi jis gali pasimirsti...na siaip viskas aptariama atvykus ir pasnekejus su instruktoriumi

Mano atmintis super, aš tą patį ir po metų prisiminčiau, net dabar viską galėčiau pati atpasakoti, tai kam man vėl tie kursai? smile.gif Gal iš tiesų leistų vėl šokti nekartojant kursų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 10 13, 19:32)
Mano atmintis super, aš tą patį ir po metų prisiminčiau, net dabar viską galėčiau pati atpasakoti, tai kam man vėl tie kursai? smile.gif Gal iš tiesų leistų vėl šokti nekartojant kursų smile.gif

o kuriam klube isklausei instruktaza?
Atsakyti