ir as sokau
tik jau seniaaaai seniaaaai heh...tyla - super!

Labai noreciau
bet laaaaaabaaaaaaaaai bijau

O aš labaaaai laaaabaaai noriu sokti su parasiutu
cia svajonė nuo kokių 16 metų, bet tada tėvai neleido, o dabar niekaip neprisiruošiu. Bet va nusprendžiau liepos pradžioje bus sesutės gimtadienis, tai jau žinau kokią dovaną padovanosiu
o tuo paciu ir sau
ir dar reiks ka nors prisikalbint, juk su kompanija linksmiau
Laukiu nesulaukiu ir pinigėlius taupau

cia svajonė nuo kokių 16 metų, bet tada tėvai neleido, o dabar niekaip neprisiruošiu. Bet va nusprendžiau liepos pradžioje bus sesutės gimtadienis, tai jau žinau kokią dovaną padovanosiu

Laukiu nesulaukiu ir pinigėlius taupau

Mane tai juokas ima
cia gal madinga taip sneketi visos merginos kai sneka per telika nomedos laidoj arba visokiuose kituose sou visos labai svajoja isokti parasiutu
tai noriu paklausti tai ko nesoka
taigi yra kur galima sokti aerodromuose , bet cia tik tusti svaigimai ir plepalai

Ar madinga ar ne tas šuolis su parašiutu, bet tai sena mano svajonė
beje planai realūs - liepos mėnuo, nes proga bus
Kodėl ankščiau nešokau? Nu tai gi visokių priežasčių būna
Sakai jei labai nori viskas galima, tai as va ir užsibrėžiau tikslą, kad šiais metais būtinai tai padarysiu
, o jei labai patiks tai ir ne vieną kart
Gal žinai kuriam aerodrome geriausia?

beje planai realūs - liepos mėnuo, nes proga bus

Kodėl ankščiau nešokau? Nu tai gi visokių priežasčių būna

Sakai jei labai nori viskas galima, tai as va ir užsibrėžiau tikslą, kad šiais metais būtinai tai padarysiu

Gal žinai kuriam aerodrome geriausia?

as ir gavau suoli parasiutu dovanu
is pradziu labai apsidziaugiau, nes visada norejau skristi, kaip paukstis
bet kai pagalvoju, kaip reiks ta pirma zingsni is lektuvo zengti, tai kazkodel baime apima
suolis bus su instruktoriu, tai logiskai mastant tikrai nieko atsitikt neturetu.
norejau paklaust, negi toms, kurios soko, sirdis smarkiau plakt (is baimes) nepradejo, kai jau reikejo sokti?

is pradziu labai apsidziaugiau, nes visada norejau skristi, kaip paukstis

suolis bus su instruktoriu, tai logiskai mastant tikrai nieko atsitikt neturetu.
norejau paklaust, negi toms, kurios soko, sirdis smarkiau plakt (is baimes) nepradejo, kai jau reikejo sokti?
QUOTE(Munika @ 2006 11 24, 20:14)
As irgi bijojau,

Dabar antra karta nesokciau- zinau kas tai per jausmas ir daugiau nebereikia

Papildyta:
QUOTE(china @ 2007 03 01, 12:44)
ojoj dar ir kaip pradejo, rekiau visa gerkle

As tai labai noreciau pabandyti suoli is lektuvo, bet kadangi turiu problemu su sirdimi, bijau kad nebutu paskutinis suolis i anapus ...

QUOTE(Ievocka @ 2007 03 30, 03:01)
As tai labai noreciau pabandyti suoli is lektuvo, bet kadangi turiu problemu su sirdimi, bijau kad nebutu paskutinis suolis i anapus ... 

Tai pasitark su gydytojais, ka jie pasakys. O tada jau spresk ar galesi ryztis tam

o man dar busimas vyras 2 savaiciu draugystes proga man enzinant nusiveze i aerodroma ir sako siandien soksim parasiutu
tada tik tokia reakcija buvo, kad jis isprotejes turbut
visa laika iki ilipimo i lektuva ir sedint taip drebejau, kad mane visi aplink ramino, o adr sokt paskutine kaip lengviausia turejau
vis sakiau nesoksiu, nesoksiu, bet isstume mane beveik
iskart ziurejau uzvertus galva i virsu, ar issiskleide, net neksiaciavau tu 10s kaip liepe is leto
ziuriu susisukusios mano parasiuto virvutes, tad stresas didziausias buvo kol atsisukau
toliau viskas jau gerai kaip is pypkes klojos, ramiai nusileidau
nusileidus pati negalejau atsistot, nes vos bandydavau stotis, mane parasiutas temdavo tolyn
tad prileke padejejai ir atriso
labai maloniai viskas
nors daugiau niekad nesokciau, bet prisiminimai nerealus isliko visam gyvenimui
o nesokciau, nes vistiek dar baisiaii bijau

visa laika iki ilipimo i lektuva ir sedint taip drebejau, kad mane visi aplink ramino, o adr sokt paskutine kaip lengviausia turejau

toliau viskas jau gerai kaip is pypkes klojos, ramiai nusileidau

nors daugiau niekad nesokciau, bet prisiminimai nerealus isliko visam gyvenimui