Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

manoji nemeksta kirptis Rankyciu tai dar seip taip pirma viena ranka po kokio pusvalandzio kita o koju tai isvis nesiduoda bet po biski priverciu atkentet
Atsakyti
Na, o mes karpom nagucius smagiai biggrin.gif Pirmiausiai kerpame Martynai (6 metai). Tada sese parodo, kokie naguciai grazus. Tada jau mazoji Agita pati nagucius siulo ir jai nukirpti. bigsmile.gif Dazniausiai kerpame karta per savaite. Nors retkarciais pasitaiko, jog neapsiziuri ir naguciai ilgoki uzauga. Tada jau pati Agitele saukia, jog "tuoj i medzius lips"... thumbup.gif
Atsakyti
Su rankyciu naguciu kirpimu bedu neturim-sunutis mato kaip mama savo nagus tvarkosi,ir pats mielai duoda kirpti-mat jam labai idomu ax.gif Kojyciu nagucius tenka kirpti mieganciam-kitaip neduoda schmoll.gif
Atsakyti
Pasodinu ant keliu ir kerpu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nukerpu nagučius vonioje,kai dukružė maudosi.Tada jokių problemų biggrin.gif
Atsakyti
paimu ir kerpu, o kaip kitaip blink.gif
Atsakyti
O maniškei kažko patiko šis užsiėmimas, tai dabar ramybės neduoda, vis atkiša pirštuką ir rodo, kad nukirpti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2007 05 30, 10:24)
Aš nukerpu nagučius vonioje,kai dukružė maudosi.Tada jokių problemų biggrin.gif

Mes irgi taip kerpam thumbup.gif
Atsakyti
Aš kerpu kai miega. O dabar kai truputi paaugo tai kartais leidžiasi kad nukirpčiau, bet reikia pasitelkti fantaziją. Pvz. skaičiuojam nukirptus nagučius, deda į rankytę ir laiko, rodom broliui kaip ji moka kirptis nagus ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
su riksmais ir asaromis kerpam nagucius doh.gif . Nes kitaip niekaip nepavyksta doh.gif
Net miegodama patraukia rankyte ir pasislepia kad tik nenukirpciau
Atsakyti
iki 1,5 metu kirpau miegant. Nuo 1,5 rankytes nageliu pati pradejo duoti, kad nukirpciau, o koju nagu net miegant nebegaliu - pabunda - todel pas mus dabar ji ilganage biggrin.gif laukiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2007 07 03, 15:07)
iki 1,5 metu kirpau miegant. Nuo 1,5 rankytes nageliu pati pradejo duoti, kad nukirpciau, o koju nagu net miegant nebegaliu - pabunda - todel pas mus dabar ji ilganage  biggrin.gif  laukiu  blink.gif

mano irgi ilganagė vaikšto iki tol, kol nenuvažiuojam pas senelį - tik jis MOKA nukirpt nagučius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti