Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

sugalvojau taip, jei dar nebandete, jei mama kerpa vaikui nagus, tada tegu padaroma buna taip, kad tetis kirptu mamai nagus ir mamai juokinga butu, kad linksma butu ir kad tetis juoktusi, smagus vaizdelis reiklaingas, kita karta vel taip, gal mazylis susidomes, kas cia taip smagaus.
na pabandykit visaip, bet visur reik daug linksmybiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Anksčiau karpydavau miegančiam, bet dabar pirmiausia pati atsisėdu ir tipo kerpu sau nagučius, bet taip kad mažius matytų bigsmile.gif tada jam pasidaro įdomu ką čia aš darau ir pats ateina pas mane ir duoda rankytę bigsmile.gif na bet būna , kad ir nesuveikia tas triukas tai tada atidedu kitai dienai. Bet tada pasitelkiu į kompaniją žaisliukus ir fantaziją ir žinokit visai pavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
iki metuku kirpau mieganciai, bet db jau susiitariam. mergaitei 1m ir 3men. Atsinesu zirklutes, sakau cik cik darysim, duodu jai patureti, ji paziuri ir tada kerpam. Kolkas sauniai sekas thumbup.gif
Atsakyti
O mes prijungem ta procedura prie vonios ritualo.
Kai maudynes jau eina i pabaiga as dukryte nuteikiu, kad tuoj iseisim is vonios, apsimausim chalatuka, issidziovinsim plaukucius, sutvarkysim nagucius ir taip toliau.
Tai ji jau ir laukia visos sios rutinos.
Paskui, aisku, visus manikiurus /pedikiurus turi pati uzbaigti (duodu jai saugia dilde), ir dar visiems seimos nariams padaryti.
Graziuoju galima su vaiku susitart, tik reikia sudominti.
Atsakyti
pastatau prie vonios, paleidžiu vandenį, ji pakiša rankytes, tada kerpu nagučius doh.gif labai lengva biggrin.gif kitokio būdo dar neatradau doh.gif
Atsakyti
Sita darba tetukui perleidau doh.gif kazkaip jis ramiau su tuo susitvarko 4u.gif
Atsakyti
kol kas kerpu miegančiai ax.gif bandžiau imituot, kad ir sau kerpu ir sese, nesuveikė schmoll.gif
Atsakyti
iki puses metu kirpau nemieganciai, o dabar galiu nukirpti tik mieganciai, nes nei minutes ramiai nepasedi ax.gif
Atsakyti
Aš tai tik miegančiam kerpu,nes kitaip neįmanoma doh.gif
Atsakyti
Taip,geriausiai pavyksta apkirpiti nagucius mieganciai,nors buna kada pati duoda ar papraso,kad nukirpciai nagucius,kaip auginu dvi mergaites pametinukes,tai viena nuo kitos kopijuoja ka,jei vienai ka darau tai ir kita nori.ir nuo nuotaikos priklauso,nelabai vaikuciams patinka nagucius kirptis bigsmile.gif biggrin.gif
buna ir per miegu nesileidzia...zirzia.
Atsakyti
Na mums irgi sunkokai su nagiukų kirpimu blush2.gif Nukarpau vieną rakytę, padarom pertraukėlę tokią gan ilgoką lotuliukas.gif ir tada šiaip ne taip antrą pabaigiam biggrin.gif
Atsakyti
jus kankina problemos kaip nukirpti nagucius, o mane problema kaip juos uzaugint iki kirpimo.maniskis iniko nugrauzt nagus kol jie dar neuzaugo.nezinau ka daryt, kaip ji nuo to atpratint verysad.gif
Atsakyti