Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

Kol kas nieko baisaus mums- kerpu vonioje kai suminkštėja nagučiai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 27 gruodžio 2005 - 00:19
Mažesniąm be problemu,pati nukirpdavau nemiegančiam.Miegančiam man visada buvo gaila kirpti.kad nepažadinčiau.Nes man vako miegas yra šventas reikalas.Dabar paverkia,bet nukerpu.Na jei jau nebesusitvarkau,persuku jį taip,kad nematytų,kaip kerpu,na tada jam nebeskauda.
Atsakyti
rankyčių nagus be problemų nukirpti yra, ateina ir man sako mama neglazu kipk, a kojyčių jau problema reikia stipriai laikyti ir kirpti doh.gif
Atsakyti
kai buvo mazas karpiau mieganciam, daba (kai 2m) kerpam ranku be problemu, koju - spardosi ir neuztenka kantrybes doh.gif o paskutiniu metu is vis pradejo kramtyti doh.gif doh.gif doh.gif gal vitaminu truksta g.gif , bet kad geriam kievkiena diena g.gif
o pripratinau taip: mirksiukas.gif kai reikedavo kirpti nagus, pasodindavau ant sofos ir ijungdavau TV ax.gif kol jis susidomejes ziuredavo blink.gif as tik ciakst ir baigta biggrin.gif
Atsakyti
Maniske nagus leido kirpti, tik kol buvo visai maza, o dabar tai jau buna ir kaimynam liksma kai kerpam smile.gif Bet radom nauja buda - vyras siurbia kambarius, as kerpu. Tai uzsiziuri labai labai ir galima daug daug nukirpti tongue.gif

user posted image
Atsakyti
O mūsiškei kojų nagus kirpti jau seniai tragedija doh.gif Klykia kaip skerdžiama doh.gif g.gif O dabar jau ir rankų nagų pradėjo nebeduoti kirpti doh.gif , paskutinius du kartus irgi pardėjom su įkalbinėjimais, baigėm su klykimu verysad.gif O miegant kirpti neišeina, nes labai jautriai miega schmoll.gif
Atsakyti
mano vaikas irgi visai nesiduoda. neduoda net prie kojų prisiliesti.o nagai jau tokie negražus, kieti, dieve, dar problemų turėsim g.gif ką daryti net neįsivaizduoju...dabar trukdau jam miegiti ir kerpu miegančam, užtrunka tai iki pusvalandžio, nes net miegantis spardosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo panelytės rankų nagus dabar jau kerpam be jokių problemėlių - ramiai kerpam nereikia įkalbinėti ir papildomai linksminti biggrin.gif
Bet jau kojų nagus doh.gif iki šiol nesu kirpusi nemiegančiai - prie jų net prisiliest neduoda, ką čia prisiliest - net pažiūrėt neleidžia ir nepadeda jokios gudrybės. Tai ir tenka kai užmiega kirpti nagus, bet net per miegus muistosi.
Atsakyti

Kerpu paprastai tongue.gif : sunku vaikui ramiai išsėdėt tokiam amžiui, nesupranta dar ko nori, bet tvirtai laikau, kad neįkirpčiau ir nukerpu ax.gif , kojyčių nagus nukirpt lengviau gaunasi, nes paguldau dažniausiai nuogadupcį tongue.gif , tai tada laimingas būna. kartais, kai kerpu rankų nagelius, į kitą ranką įdedu kokį retai gaunamą daiktą 9tušinuką, nedūžtantį termometrą..), kartais padeda..
Atsakyti
mum ant rankyciu ne problema apkirpt,i kita duoda ka nors ir viskas,bet ant koju,tai sunku,nes spardosi,bet visada kantriai laukiu kol nusibos,ir kai pradedu kirpt gyriu,kokia ji saunuole,o taip kaip puikiai supranta siuos zodzius,lieka patenkinta ir leidzia tuoliau mamai test darba biggrin.gif aisku kerpu ir gyriu.. biggrin.gif
Atsakyti
Mums anksčiau budavo problema nukirpti nagučius, o dabar nebe. Tiesiog keletą kartų dukra įdėmiai stebėjo kaip aš tvarkaui nagus, o kitą dieną pati pakišo nakytes, atseit ir jei reikia biggrin.gif
Dabar tą patį bandau padaryti su kojytėm biggrin.gif
Atsakyti
norejau paklausti kas ka darot kad nekramtytu nagu unsure.gif jaunimas ?
Atsakyti