Kol kas nieko baisaus mums- kerpu vonioje kai suminkštėja nagučiai.

Mažesniąm be problemu,pati nukirpdavau nemiegančiam.Miegančiam man visada buvo gaila kirpti.kad nepažadinčiau.Nes man vako miegas yra šventas reikalas.Dabar paverkia,bet nukerpu.Na jei jau nebesusitvarkau,persuku jį taip,kad nematytų,kaip kerpu,na tada jam nebeskauda.
kai buvo mazas karpiau mieganciam, daba (kai 2m) kerpam ranku be problemu, koju - spardosi ir neuztenka kantrybes
o paskutiniu metu is vis pradejo kramtyti
gal vitaminu truksta
, bet kad geriam kievkiena diena
o pripratinau taip:
kai reikedavo kirpti nagus, pasodindavau ant sofos ir ijungdavau TV
kol jis susidomejes ziuredavo
as tik ciakst ir baigta

o pripratinau taip:

O mūsiškei kojų nagus kirpti jau seniai tragedija
Klykia kaip skerdžiama
O dabar jau ir rankų nagų pradėjo nebeduoti kirpti
, paskutinius du kartus irgi pardėjom su įkalbinėjimais, baigėm su klykimu
O miegant kirpti neišeina, nes labai jautriai miega

mano vaikas irgi visai nesiduoda. neduoda net prie kojų prisiliesti.o nagai jau tokie negražus, kieti, dieve, dar problemų turėsim
ką daryti net neįsivaizduoju...dabar trukdau jam miegiti ir kerpu miegančam, užtrunka tai iki pusvalandžio, nes net miegantis spardosi

Savo panelytės rankų nagus dabar jau kerpam be jokių problemėlių - ramiai kerpam nereikia įkalbinėti ir papildomai linksminti
Bet jau kojų nagus
iki šiol nesu kirpusi nemiegančiai - prie jų net prisiliest neduoda, ką čia prisiliest - net pažiūrėt neleidžia ir nepadeda jokios gudrybės. Tai ir tenka kai užmiega kirpti nagus, bet net per miegus muistosi.

Bet jau kojų nagus

Kerpu paprastai

mum ant rankyciu ne problema apkirpt,i kita duoda ka nors ir viskas,bet ant koju,tai sunku,nes spardosi,bet visada kantriai laukiu kol nusibos,ir kai pradedu kirpt gyriu,kokia ji saunuole,o taip kaip puikiai supranta siuos zodzius,lieka patenkinta ir leidzia tuoliau mamai test darba
aisku kerpu ir gyriu..

Mums anksčiau budavo problema nukirpti nagučius, o dabar nebe. Tiesiog keletą kartų dukra įdėmiai stebėjo kaip aš tvarkaui nagus, o kitą dieną pati pakišo nakytes, atseit ir jei reikia
Dabar tą patį bandau padaryti su kojytėm

Dabar tą patį bandau padaryti su kojytėm

norejau paklausti kas ka darot kad nekramtytu nagu
jaunimas ?