Mano panai ir nepatinka nagucius kirptis, mazytei tai mieganciai kirpdavau, o dabar ranku nagucius greit nukarpau, nes kerpa visi vaikai, ir vardijam visus grupes vaikus:) O su kojyciu naguciais sunkoka, ne ne ne tad su didziuliais ikalbinejimais, kad paskui kojinytes suplis, jei nagiukai ilgi bus, nukerpam tik didziuosius nagiukus, o mazuosius kerpam, kai miega.
Nuo leliukų iki dabar savo vaikučiams nagučius kerpu su savo manikiūrinėm žirklutėm,su tom vaikiškom man nesamonė.Sūnui dabar 2,7 ir su juo jokių problemų,o su dukryte 7 mėn.tai ir nieko,kad tik kartais sunku rankytę išlaikyt,vis į save traukia.
o mano mazoji be jokiu problemu jei labai patinka paskui dar dildes mano papraso tipo pasitvarko pati o va didzkiui tai tragedija atrodo bernas jau didokas o nagus bijo kirptis,ir kaip jam ten atrodo niekaip nesuprantu
o mano mazoji be jokiu problemu jei labai patinka paskui dar dildes mano papraso tipo pasitvarko pati o va didzkiui tai tragedija atrodo bernas jau didokas o nagus bijo kirptis,ir kaip jam ten atrodo niekaip nesuprantu
Mano mažilę irgi nebijo o vyresniojį taip pat bijo net iki ašarų buna daėina o jau 4 metai mergičkai tai mažojį jokiasi iš vyresnės ir daro gėda pelėda
maniške nagus pati prašosi, kad nukirpčiau, nu bet kojų nagus būdavo su skandalais nukerpam. visai neseniai atradau veiksminga būdą: parodau į jos ilgus kojų nagus ir sakau, kad reikia paieškoti ten tarakonų, nes labai jau daug vietos jiems ten slėptis. tada ji jau pati paprašo, kad nukirpčiau
Mes irgi kerpame nagucius su mamytes manikiurinemis zirklemis, o ne su kudikiams skirtomis. Kazkaip jos man nieko nekirpdavo, o gal as tiesiog nemokejau Taciau probledu su nagu kirpimu mes niekada neturejome. Vaikas vienoje rankyteje laiko zaisliuka, o kita kerpam. Tik svarbiausia garsiai skaiciuoti nukirptus nagucius ir pasakyti kiek liko
Aš irgi sūneliui kerpu nagučius su manikiūrinėm žirklutėm, nes s utom vaikiškom kažkodėl nesikerpa Rankyčių nagučius nusikerpam be jokių problemų sėdi sau ramiausiai ir žiūri, o kojyčių nagučius sudėtingiau nukirpti, nes traukia kojytę gal aš jam kutenu
As irgi nuo mazens kerpu tik su manikiurinem zirklutem, nes tos vaikiskos tai tikras kosmaras O kerpam paprastai pasakau, kad busi kaip katyte ( turim katina namie ir mato kaip kerpu jam nagus ) ir viau daug yra Kai koju nagelius kerpu duodu ka nors idomaus, kad nukreipt demesi
Nesuprantu, kodėl visos vaikiškom žirklutėm nusivilusios mes turim "bebe jou" manikiuro rinkinuką žirklutės kerpa kuo puikiausiai, žnyplutės kojų nagučiams irgi labai geras daiktas. Bet, tai vistiek nepalengvina procedūros atlikimo...rankyčių nagučius tai dar galima susitarti, tiesiog isijungiam televizorių ir kol rodo reklama, čirkšt ir viskas. O kojičių nagučiai tik su riksmais ir dar taip spardosi
Mes irgi tik su vaikiskom zirklutem kerpam Turim Chicco baltas su melsvu dangteliu, tai jos ir kerpa puikiai, ir galiukai uzapvalinti, nebaisu idurti Mano manikiurines blogiau kerpa