Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sirdute, tai yra romanetės.
Šiaip mechanizmas gan brangiai kainuoja, na ir aišku pasiūvimas sudėtingesnis/brangesnis nei kad paprastos užuolaidos. Bet jei mokat siūti, tai sugebėsit ir pati smile.gif Aš prieš kelis metus mamai siuvau, o po to ji pagal mano pvz dar vieną ant to pačio mechanizmo pasisiuvo thumbup.gif
Atsakyti
nabuko baldu foto
user posted image
dabar lyg tycia kur beverciu i akis krenta tik sis variantas, pries tai tokiu nepastebejau o dabar, viena po kito randu, gal cia zenklas, kad man to reiks biggrin.gif ir ziuriu prie naujasniu virtuviu modeliu butent tai siulo.kaip suprantu cia dar ta stala gali pristumiant aciau ar atitraukiant tokiau pasiilgint pasitrumpint arba isvis isnest jei atsibodo biggrin.gif nes kitoj foto virtuvinis pavaizduotas be stalo sito, tai reiskias jis netvirtintas tik taip uzmestas
nu man pradeda patikt sis sprendimas.
Atsakyti
tik visgi lieka tas minusas del stalvirsio braizymo ir jei jis netvirtintas tai bus nestabilus, nebent is gryno medzio toks sunkus tvirtas butu, ir tas stalvirsis kuris po apacia irgi turetu but labai kokybiskas bei nebijot tokio mechaninio poveikio. bet jau tada baisiai dideli pinigai gaunas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 spalio 2012 - 14:47
Ir jei jis niekur nesitvirtina, lieka galimybe ta stala netycia uzkliudzius nuversti visai. Slysteles nuo krasto ir liks pietus ant zemes.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 10 13, 14:46)
tik visgi lieka tas minusas del stalvirsio braizymo ir jei jis netvirtintas tai bus nestabilus, nebent is gryno medzio toks sunkus tvirtas butu, ir tas stalvirsis kuris po apacia irgi turetu but labai kokybiskas bei nebijot tokio mechaninio poveikio. bet jau tada baisiai dideli pinigai gaunas...

netvirtinto tokio stalo niekas nedarys, o ypač Nabukas. jei netyčia koks vaikas prisispaustų tuo nukritusiu stalu - nabukas neišsimokėtų. Toje nuotraukoje bus fiksuotas stalas. Kaip naudotis spintele po stalu - atspėkite patys. jei jau patinka toks variantas (nesakau kad jis blogas) prašykite kad Jums jį padarytų slankiojamą, bet taip, kad tas stalas neužsidėtų per visą virtuvinį stalviršį, o tik truputi užliptų, kaip Nabuko nuotraukoje, o gal net ir dar mažiau. Arba būtų lygiai su virtuvinio stalviršiu
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 10 13, 13:05)
Man visai grazu ta tokia sulankstoma zaliuze kaip sitoj foto (gaila kad tik dalis matosi)

user posted image

Ar tai brangu?  g.gif

Man cia ne tik romanetes grazios, bet ir patys virtuves baldai labai labai thumbup.gif Cia as apie spalva, jauciu sau kazka panasaus konstruosiu...
O del romaneciu, klausiau del savo virtuves 2 dideliu langu...preliminari kaina +- 500lt, vienam langui g.gif ....Nepigu, bet grazuuuu....ikiuosi galesiu sau leisti si malonuma kadanors smile.gif
Atsakyti
Turiu labai mane kankinanti klausima biggrin.gif Gal kas turit plautuves su indu plovimo skyscio dozatoriumi??? rolleyes.gif Nusipirkome franke kriaukle, dabar dar uzimaniau dozatoriaus, tik susiduriau su keliais klausimais, i kuriuos nezinau kur gauti atsakyma blush2.gif Gal kas is patirties padetu ax.gif
1. Ar franke plautuvem tinka tik franke dozatoriai? (nes kainu ju nemaza, kitu firmu pigesniu galima rasti) ax.gif
2. Ar musti skyle jam reikia pries montuojant kriaukle?
3. Ar statyti ji reikia butinai tuo met metu, kai montupjama plautuve? Ar galima ir veliau?
4. Ir aplamai ar nesugenda kazin jie po kurio laiko? Kokie butu ju minusai?

Virtuve maza, norisi sutaupyti kuo daugiau vietos, o ir vaizdas estetiskesnis ax.gif
Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#tagra# @ 2012 10 13, 19:16)
O del romaneciu, klausiau del savo virtuves 2 dideliu langu...preliminari kaina +- 500lt, vienam langui g.gif ....Nepigu, bet grazuuuu....ikiuosi galesiu sau leisti si malonuma kadanors smile.gif

Tai pigiai visai. Mums virtuves vieno lango romanete kainavo 750Lt. ax.gif
Atsakyti
Labą vakarėlį, senokai besilankiau, o dabar turiu extra klausimą vilniečiams - kur galėčiau rast didžiausią pasirinkimą buitinės technikos ir baldų/furnitūros pavyzdžių? Ryt varau į Vilnių su reikalais, tai sakau užlėkčiau pasidairt, bet būtų gerai kur nors, kur vienoj vietoj nemažai ką rasčiau... Ką patartumėt??? Na aišku baldai atskirai, technika atsikirai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

teks vel griebtis SM forumo tongue.gif Kaip senais laikais beauginant vaikus.

Vyras nama pastate, interjeras- mano uzduotis. Tik ziuriu, kad beveik skirybom kvepia...Kas statesi, sake, jog butent interejo atzvilgiu kraujas uzverda... g.gif

Musu virtuve 15-16 kv.m Ir mes planuojam pagal uzsakyma darytis butent taip kaip paskutines foto. Su sala ir stalu nuo jo.
Durniausia tai, kad as matau savo vizijose sviesu interjera su daug sviesos, langais, balzganu spalvu tonais/potoniais. Ir suzaist noriu detalese (lempose, foteliu ir t.t.) Baldai irgi sviesiu tonu. O brangusis rekia, kad jam nuobodu ir viskas susilieja.
Pasimetus totaliai...
Kokiom spalvom kuriates? a? Man jau kaip ir pabodusi tamsi ruda solkoladine su pieno putos atpslaviais...

ai, gal ir ne i tema..
MAno svajoniu virtuve labai reali, jei iaklbeisu vyra smile.gif

http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2648
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 14 spalio 2012 - 19:31
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 11, 18:48)
Na va- šiuolaikiški baldininkai  smile.gif , o mums atvežė baldus ir pridėjo ilgas juostas- sakau mes jų nedėsim, nereikalingos- tai tik akis išpūtė  blink.gif

Tikrai labai keistas noras nedėti staljuostės. Tenka susidurti su visokiais klientais, kai kurie iš jų turi ir keistų norų, bet kas nors nenorėtų dėti staljusotės tai dar nebuvo.
Gal Jūs matėte kur nors nevykusias, negražias staljuostes prieš kurias nusiteikėte, bet staljuosčių yra įvairių ir tikrai yra iš ko pasirinkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 10 14, 21:11)
Tikrai labai keistas noras nedėti staljuostės. Tenka susidurti su visokiais klientais, kai kurie iš jų turi ir keistų norų, bet kas nors nenorėtų dėti staljusotės tai dar nebuvo.
Gal Jūs matėte kur nors nevykusias, negražias staljuostes prieš kurias nusiteikėte, bet staljuosčių yra įvairių ir tikrai yra iš ko pasirinkti.  smile.gif

O mums baldininkas net nesiūlė staljuostės, sakė atgyvenęs reikalas ax.gif
Nors ir dabartinėj virtuvėj, gamintoj prieš 11 metų, mes jos nedėjom, nors ir atvežė tada biggrin.gif
Atsakyti