Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Martyna @ 2012 10 14, 20:51)
Tai taip, kiekvieno kiti metodai  4u.gif Mes irgi norėjom iš pradžių išklijuot plyteles, nes laiko turėjom ko gamino baldus, bet sako nereikės staljuostės ir nebus net milimetrinio tarpuko kaip dabar, tai bandysim taip, kas gausis galėsiu parašyt, nors manau ne mes pirmi taip darom  ax.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 10 15, 09:41)
Bet tikrai- kam ta papildoma juosta- kažkokia prielipa (senoj virtuvėj taip ir neužsidėjom- buvo tarpelis, bet nei patvinom nei ką). Užsiklijuos gražiai plytelės virš stalviršio, užsiteps silikonas ir bus vientisa, be jokių plastmasių (juolab, kad tos, kurias atvežė tikrai ne kaip atrodo).

drinks_cheers.gif mes uzsakem virutves baldus,tai baldziai rekomendavo,butent plyteles klijuoti,kai bus surinkta viskas.paskambinau meistriukui pasitart,tai jis iskarto nukirto,kad klijuos,tik kai baldai bus.ir graziau ,bent jau man,taip rolleyes.gif meistram darbo ,gal ir daugiau.bet ne uz aciu viska daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 14, 22:29)
na kažkaip su ta staljuoste Jūs pasigadinot markę  ax.gif jau jeigu galima, visi be jos stengiasi gyventi. Būna aišku kai po remonto turi baldus dėt, arba ant seno remonto, bet naujai virtuvei  schmoll.gif

Baldininkai turi tokį posakį: "su baldais kreivos sienos nelyginamos". smile.gif Visgi kai ant apatinių spintelių uždedi stalviršį ir dėl kreivos sienos vienoje pusėje lieka pvz. iki 1 cm tarpas, be staljuostės neapseisi. Dargi dažnai virtuvės baldai būna nuo sienos iki sienos ir stalviršis turi įeiti į nišą. Tokiu atveju stalviršis turi priglusti net prie trijų sienų. Kad abu vidiniai kampai būtų įdealiai 90 laipsnių retai būna. 99% atveju stalviršis nepriglunda įdealiai prie sienos. Aš naudoju dailią, siaurutę, aliumininę staljuostę, kuri dera su aliumininėmis durelėmis, rankenėlėmis ir t.t. Visi klientai labai patenkinti. smile.gif Tiesa, esu matęs ir labai nedailių griozdiškų plastikinių staljuosčių. Tokiu nenaudoju. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 spalio 2012 - 12:38
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 10 15, 12:29)
Baldininkai turi tokį posakį: "su baldais kreivos sienos nelyginamos".  smile.gif  Visgi kai ant apatinių spintelių uždedi stalviršį ir dėl kreivos sienos vienoje pusėje lieka pvz. iki 1 cm tarpas, be staljuostės neapseisi. Dargi dažnai virtuvės baldai būna nuo sienos iki sienos ir stalviršis turi įeiti į nišą. Tokiu atveju stalviršis turi priglusti net prie trijų sienų. Kad abu vidiniai kampai būtų įdealiai 90 laipsnių retai būna. 99% atveju stalviršis nepriglunda įdealiai prie sienos. Aš naudoju dailią, siaurutę, aliumininę staljuostę, kuri dera su aliumininėmis durelėmis, rankenėlėmis ir t.t. Visi klientai labai patenkinti.  smile.gif  Tiesa, esu matęs ir labai nedailių griozdiškų plastikinių staljuosčių. Tokiu nenaudoju. smile.gif

tai jei sienos be kampų ir dar nelygios - ką padarysi, tenka naudoti ir tokias priemones, bet manau protingiausia (ir gražiausia) kai plytelės suklijuojamos baldus jau pastačius į vietą.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 10 15, 13:29)
Aš naudoju dailią, siaurutę, aliumininę staljuostę, kuri dera su aliumininėmis durelėmis, rankenėlėmis ir t.t. Visi klientai labai patenkinti.  smile.gif  Tiesa, esu matęs ir labai nedailių griozdiškų plastikinių staljuosčių. Tokiu nenaudoju. smile.gif

o visos staljuostes buna trikampes ar ne? ax.gif

beje, kiek ziuriu virtuviu, pas visus aliuminines rankineles.. O as noreciau baltu prie savo sviesaus fasado. biggrin.gif tik neisivaizduoju kaip ziuretusi.. g.gif
Atsakyti
Va dar vienas pavyzdys su šone prijungtu stalu
virtuvė
Atsakyti
gal kam netyčia teko susidurti su tokia juostą į kurią susistato rozetės bet kurioje juostos vietoje ir ten kur reikia g.gif

gal tai būtų išeitis? nes dabar užknisa kai reikia tiksliai žinoti kur reikės rozečių ir kiek doh.gif

ir dar čia dar parodytas variantas vietoje plintuso, gal visai įdomu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 15 spalio 2012 - 13:26
QUOTE(Google @ 2012 10 15, 12:44)
beje, kiek ziuriu virtuviu, pas visus aliuminines rankineles.. O as noreciau baltu prie savo sviesaus fasado.  biggrin.gif  tik neisivaizduoju kaip ziuretusi..  g.gif

Na, gal ne visos rankenėlės aliumininės, jau vien dėl to, kad aliuminio rankenėlės kur kas brangesnės už metalines. smile.gif Kokybiškų matinio chromo spalvos rankenėlių spalva panaši į aliuminio, dera prie kitų balduose panaudotų aliuminio detalių.
Jeigu kur ir rasite baltas metalines rankenėles, tai pasirinkimas menkas bus. Kažkada vienas klientas turėjo norą, kad metalinės stalo kojos būtų ne pilkos, o baltos, baltų šiaip nebūna. Nupirkom naujas pilkas kojas, nuvežėm į firmą "Betriolis" ir perdažė jas kokybiškai baltai. Galima būtų pabandyti ir rankenėkes perdažyti baltai. smile.gif

Tiesa sakant staljuosčių pasirinkimas nėra didelis, būna įgaubtos trikampės staljuostės, buna išgaubtos (su pilvuku smile.gif ) staljuostės. Yra tokia gan brangi stčiakampio gretasienio formos aliumininė staljuostė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 spalio 2012 - 14:10
kaip manot o atstumas tarp gartraukio ir kaitlentes 50 cm jau mazai? ar dar galima rizikuot, ar tikimybe del pazaro baisiai dideja g.gif na jei pvz ner toks galingas surinktuvas. as kaip tik galvociau kad jei per aukstai nesurinks taip gerai g.gif ir zemiau geriau ar klystu, sako standartai yra apsidraudimui , bet mazint galima kazkiek,,bet ar baldziai sutiks taip zemint iki 50cm g.gif man graziau ziuretus visos spinteles viename lygyje tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 10 15, 21:20)
kaip manot o atstumas tarp gartraukio ir kaitlentes 50 cm jau mazai? ar dar galima rizikuot, ar tikimybe del pazaro baisiai dideja  g.gif  na jei pvz ner toks galingas surinktuvas. as kaip tik galvociau kad jei per aukstai nesurinks taip gerai  g.gif  ir zemiau geriau ar klystu, sako standartai yra apsidraudimui , bet mazint galima kazkiek,,bet ar baldziai sutiks taip zemint iki 50cm  g.gif man graziau ziuretus visos spinteles viename lygyje tada  blush2.gif

Jeigu dujos tai per mažas atstumas, ne todėl, kad garus surinks ar nesurinks, bet nuo viryklės kyla didelis karštis ir gali išsilydyti gartraukio plastikinės detalės. Jeigu elektrinė kaitlentė tai 50 cm gal ir mažoka, bet kokie 55 cm gal ir sueitų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 spalio 2012 - 21:33
Turiu klausima... del stalvirsio
Zinau,kad bus dvi nuomones ax.gif bet gal kuri nors is ju leis lengviau apsispresti.

Situacija tokia: virtuveje pas mane bus sala tokio tipo (is vienos puses kriaukle, o kitoje bus galima pristatyti pora pusbario keduciu):
user posted image

Issirinkom stalvirsi termopalo 50mm storio ir tas stalvirsis bus ir is salos sonu (nueis zemyn).

DILEMA g.gif :
Ar pjauti stalvirsi is abieju pusiu ir poto uzklijuot HPL krastus.
Ar palikti ta profiliuka stalvirsio prie kriaukles puses, o pjovimas bus tik is baro puses (nes ten vienaip ar kitaip reikes pjaut stalvirsi). Salos plotis 1000, o stalvirsis 1200.
Nes tie sonai salos, tai nusipjautu.

baldininkas sako - kad geriau, praktiskiau - kai nepjauta, nes labiau apsaugos nuo vandens.
dizainere sako - kad zymiai graziau pjauta.

Nes norisi tokio efekto, tik nesinori, kad po pusmecio ta plokste issipustu:
user posted image

Ar kas turit taip pasidares ir ka galit pakomentuot?
Atsakyti
Blue rose,
taip - nupjauti iš abiejų pusių ir vienodai užlaminuoti tikrai žymiai gražiau atrodo, bet teko man realų pavyzdį matyt prie kriauklės doh.gif paaukočiau šiek tiek grožio, kad tik nematyčiau apsilūpinėjusių ir išsipūtusių nuo drėgmės kraštų.
Kadangi virtuvės baldai gaminami tikrai ilgam laikui, tai aš vis dėlto būčiau tik už tai, kad nepjaut tos pusės kur bus kriauklė...
Atsakyti
[/QUOTE]Ar kas turit taip pasidares ir ka galit pakomentuot?[QUOTE]

Turiu, bet pas mane ne prie kriauklės. Vandens aš ten nepilu, prisitaškyt irgi nedaug galimybių ax.gif tai manau kad laikys ilgai.
Atrodo tai wub.gif
Atsakyti