QUOTE(rasiux- @ 2012 10 19, 16:51)
Tiesiog nematau jokios problemos indus susiplauti pati. Aiškų norėtųsi gal ir klozeto, kur dubcę nuplauna

, bet kol dar pati sugebu, tai nenoriu.
P.S.- neturiu nieko prieš tuos, kurie stengiasi sumoderninti savo buitį
As noreciau pasisakyti

Kai pasidarem virtuve, pries metus laiko, vyras idejo ir indaplove, as niekaip nesupratau, kaip man darbo bitelei galima is viso toki daikta tureti ir kam man jos reikia?? Labai pykau uz tai ant vyro, labai pykau uz sugadinta vieta, sakiau, kad jau geriau spintele man butu palikes, indus kaip kad Jus sakot galiu susiplauti ir pati...rankytemis... nedraugavau su ja apie 4 menesius, ir taip iki tos dienos, kada nespejom susiplauti indu rankomis, ju susikaupe.... susidejom i indaplove, ir ka 35 minutes ir indai blizga.... Dabar jau apie puse metu ji mano geriausia drauge ir pagalbininke namuose, sudeda visi savo indus is karto pavalge, o tada tik knopke paspausti, o mes visi einam ziureti....filma... dar ko atimtu is manes koki pusvalandi kol viska isplauciau ir susluostyciau....
Papildyta:
P.S ir klozeto kur dupce nuplauna uzsimaniau... bet kadangi jau velu apie toki svajoti ( nebeliko vietos ir nepravesti vamzdziai), labai tiko ir dusiukas dupcei, ypac dukroms patiko.