Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

aš tai nesuprantu kaip galima nenoreti indaploves blush2.gif
turiu ja tik 2 mėn bet ji jau mano geriausia drauge biggrin.gif
kol kas jokiu problemu neturim, plauna idealiai, vaikas nieko tikrai neprikisa, paprasciausia ten net nelenda g.gif bet kiek laisvo laiko turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 19 spalio 2012 - 14:36
Indaploves plovimo kokybe priklauso nuo (pagal svarbuma):

1) Indu teisingo sudejimo!
2) Priemoniu!
3) Teisingo sureguliavimo (vandens kietumas ir pan.)
4) Gamintojo/modelio ir pan.

Is esmes, net pacios pigiausios siandienines masinos isplauna neblogai...
Atsakyti
sakykit, o kokia galima maziausio siaurumo virtuvine kriaukle rasti? ar imanoma i 40 cm gylio spintele ikišti kokią nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 10 19, 15:27)
sakykit, o kokia galima maziausio siaurumo virtuvine kriaukle rasti? ar imanoma i 40 cm gylio spintele ikišti kokią nors? ax.gif

Pvz. tokia, manau ikistumet i 40 cm. g.gif
http://www.denzis.lt...e-international
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 10 19, 14:36)
aš tai nesuprantu kaip galima nenoreti indaploves  blush2.gif

Tiesiog nematau jokios problemos indus susiplauti pati. Aiškų norėtųsi gal ir klozeto, kur dubcę nuplauna biggrin.gif , bet kol dar pati sugebu, tai nenoriu.
P.S.- neturiu nieko prieš tuos, kurie stengiasi sumoderninti savo buitį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 19, 16:51)
Tiesiog nematau jokios problemos indus susiplauti pati. Aiškų norėtųsi gal ir klozeto, kur dubcę nuplauna  biggrin.gif , bet kol  dar pati sugebu, tai nenoriu.
P.S.- neturiu nieko prieš tuos, kurie stengiasi sumoderninti savo buitį  4u.gif

As noreciau pasisakyti wub.gif Kai pasidarem virtuve, pries metus laiko, vyras idejo ir indaplove, as niekaip nesupratau, kaip man darbo bitelei galima is viso toki daikta tureti ir kam man jos reikia?? Labai pykau uz tai ant vyro, labai pykau uz sugadinta vieta, sakiau, kad jau geriau spintele man butu palikes, indus kaip kad Jus sakot galiu susiplauti ir pati...rankytemis... nedraugavau su ja apie 4 menesius, ir taip iki tos dienos, kada nespejom susiplauti indu rankomis, ju susikaupe.... susidejom i indaplove, ir ka 35 minutes ir indai blizga.... Dabar jau apie puse metu ji mano geriausia drauge ir pagalbininke namuose, sudeda visi savo indus is karto pavalge, o tada tik knopke paspausti, o mes visi einam ziureti....filma... dar ko atimtu is manes koki pusvalandi kol viska isplauciau ir susluostyciau....
Papildyta:
P.S ir klozeto kur dupce nuplauna uzsimaniau... bet kadangi jau velu apie toki svajoti ( nebeliko vietos ir nepravesti vamzdziai), labai tiko ir dusiukas dupcei, ypac dukroms patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 19 spalio 2012 - 16:35
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 10 19, 14:22)
Google, o kodėl nusprendėt dėt plieninę kriauklę? g.gif

del to kad esu prisiklausiusi kad akmenines traukia demes visokiu ryskesniu darzoviu (morku sultys, burokeliai). O as esu is tu kur iskart nepuola isplauti indu. cool.gif be to kad negalima deti karsto puodo, taip pat kaip supratau ir nupilti verdanti bulviu virala... primones plovimo irgi spec. unsure.gif ir reikia saugoti ir nenumesti sunkaus daikto nes gali skilti.. tai plius dadeti didesne kaina, tai ir leme pasirinkima... gal nepersigalvosiu biggrin.gif nes siaip man labai grazios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zinot, tesiant indaploviu tema, galiu pasakyti, kad mano manymu, tai cia tas pats kas ir su skalbimo masinomis.

Anksciau buvo prabanga, ispindejimas ar kaip bepavadinsi...
O dabar... Kuri neturit skalbimo masinos arba sutiktumete atiduoti savo noru???

Bent jau musu pazistamu tarpe tai visos moterys tai sake, kad neisivaizduoja gyvenimo be skalbimo masinos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allberto: 19 spalio 2012 - 16:31
O sakykit, išmušti skylutę kriauklėj galima bet kur, nes taip pat domina dozatorius? Ar tik specialios kriauklės turi žymes?
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2012 10 19, 17:45)
O sakykit, išmušti skylutę kriauklėj galima bet kur, nes taip pat domina dozatorius? Ar tik specialios kriauklės turi žymes?

del plieniniu tai tikrai bet kuriai.. nes kai kurios universalios be skyliu parduodamos... o skyle tokia pat diametro kaip kranui???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 10 16, 12:11)
Idealiausia būtų imti dažytą plokštę - ir gražu ir nuo vandens poveikio apsaugota.

Bet nepamirškim, kad ji laabai greit braižosi, jos pirminė ideali išvaizda greit pasikeičia. Mano baldžius net sako, kad sau asmeniškai nieko iš jos nesigamintų

QUOTE(Google @ 2012 10 19, 16:22)
del to kad esu prisiklausiusi kad akmenines traukia demes visokiu ryskesniu darzoviu (morku sultys, burokeliai). O as esu is tu kur iskart nepuola isplauti indu.  cool.gif  be to kad negalima deti karsto puodo, taip pat kaip supratau ir nupilti verdanti  bulviu virala... primones plovimo irgi spec. unsure.gif  ir reikia saugoti ir nenumesti sunkaus daikto nes gali skilti..  tai plius dadeti didesne kaina, tai ir leme pasirinkima... gal nepersigalvosiu  biggrin.gif nes siaip man labai grazios  wub.gif  wub.gif

imkit juodą akmeninę ir neturėsit jokių problemų 4u.gif Nieko nesaugau
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 10 19, 19:30)
del plieniniu tai tikrai bet kuriai.. nes kai kurios universalios be skyliu parduodamos... o skyle tokia pat diametro kaip kranui???? g.gif

Vat ir nežinau g.gif
Atsakyti