Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(natuliona @ 2012 10 18, 12:53)
turim, naudojam  smile.gif grazu ir patogu, minusu nematau  smile.gif
mes pirkom Senukuose, juodos spalvos,
Aquasanita turi http://www.aquasanit.../dozatorius-183 kai pas juos buvom labai siule, bet mes jau turejom tada  smile.gif kiek pamenu daugiau tu spalvu ir formu buvo  g.gif cia tik tas vienas parodytas  g.gif

O gal isduotumet paslapti, kiek mokejote? blush2.gif Siaip idomumo delei, ju kokybe kazin kazkuom skiriasi, pvz. brangesniu ir pigesniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 10 19, 09:47)
O gal isduotumet paslapti, kiek mokejote?  blush2.gif  Siaip idomumo delei, ju kokybe kazin kazkuom skiriasi, pvz. brangesniu ir pigesniu?  g.gif

išduosiu biggrin.gif
mokejom 62Lt -30%, nes kaip tik pataikem kai Senukuose buvo 30 % nuolaidos viskam smile.gif

Atsakyti
Labux 4u.gif jetus jetus kaip sukasi galva nuo aibės klausimų ir reikalų. doh.gif Kur tik su kuo pasikalbi, pas visus tokios skirtingos patirtys doh.gif doh.gif
Laminatas į virtuvę? Nuo "tik negalvokit" iki "o man visai gerai".
Kokius tapetus pirkt į virtuvę, kad derėtų su plytelėm? Pasikartoju su foto:
user posted image
Nusprendėm išmest iš projekto indaplovę. Vieni draugai visai jos nenaudoja, būktai neišplauna gerai, ilgai skalbia, vaikai prikiša ko negalima ir tt. Kiti savo gyvenimo neįsivaizduoja be indaplovės blink.gif O viskas prasidėjo nuo to, kad ieškodama plautuvės, pamačiau, kad beveik visos yra apie metrą ilgio. Su ta plautuve aš irgi kaip katinas su pūsle doh.gif Jau išsirinkau 780mm plieninę, atėjo vyras, "nu, gal vis gi imam akmeninę", nu išsirinkom akmeninę. Nuvėjau į vadybos skyrių, ten merginos puolė atkalbinėt, kad "traukia dėmes, dangtelių, burokėlių" ir pan. Aš vėl pas vyrą, puolėm atsiprašinėt tos plieninės kriauklės doh.gif O aš gi, ponia, noriu, kad būtų ir supadėklu, ir su maža kriauklyte, ir nebrangi lotuliukas.gif o tokia - tik metro ilgio, pas mane netelpa, arba padėklas labai trumpas. Dėl indaplovės irgi, visokių nuomonių. Kai kas jos visai nenaudoja, kiti - "geriau jokios nei 45cm pločio". O man gaila vietos 60cm pločio indaplovei, paskui stalčiams apačioje lieka per mažai vietos. Be to, visi baliniai indai ir taurės su auksiuku, virtuviniai įrankiai su mediniais kotais, turimų keptuvių ir puodų plaut indaplovėj negalima. Nu tai dzin, pamaniau, geriau visai be jos. išmečiau indaplovę, paaiškėjo, kad dabar jau galiu dėti ir metro ilgio kriauklę, ir vėl viskas iš pradžių doh.gif doh.gif keičiasi projektas (kliudo po viršutine spintele suprojektuota lentynėlė), kokią imti plautuvę, o gal, vis gi reikia tos indaplovės (darbe m,an pasakojo, kad yra kažkokios garais veikiančios). Žodžiu, duokit durų rankeną - nusišausiu frusty.gif fool.gif swoon.gif
ufff, nu va, išsiliejau blink.gif
Atsakyti
Dėl indaplovės- turim 3 vaikus, reiškia lėkščių nemažai. Nu bet nepasigendu aš indaplovės nors tu ką- galit apmėtyt pomidorais, kad senamadiška, bet naujoj virtuvėj jos irgi nėra. Vaikai jau nemažiukai- gali ir patys šį bei tą išsiplauti, tad kaip toj reklamoj- "aš moteris, o ne indaplovė" tikrai nesiplūkiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 19 spalio 2012 - 12:25
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 19, 13:24)
Dėl indaplovės- turim 3 vaikus, reiškia lėkščių nemažai. Nu bet nepasigendu aš indaplovės nors tu ką- galit apmėtyt pomidorais, kad senamadiška, bet naujoj virtuvėj jos irgi nėra. Vaikai jau nemažiukai- gali ir patys šį bei tą išsiplauti, tad kaip toj reklamoj- "aš moteris, o ne indaplovė" tikrai nesiplūkiu.

nu, ir aš turiu tris merginas bigsmile.gif paskutinis argumentas buvo, kodėl atsisakiau indaplovės, kad mergos netinginiautų ir po truputį pratintųsi prie buities darbų lotuliukas.gif
Atsakyti
vadinasi dilema išspręsta- turėsi papildomą spintelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 10 19, 13:04)

as vis del to deciau indaplove.. mano seimyna 4 asmenys, tai ziauriai daug indu susikaupia. Tokias keptuves, puodus dar dzin kad reikia issiplauti rankomis. Bet leksciu, irankiu tikrai daug... o plovimo kokybe visiskai priklauso nuo modelio... turbut nereikia spresti apie plovima bendrai nezinant modelio... ax.gif

o kriaukle kad ir kaip grazu akmens mases, imsim mes nerud pl... tik kad rifliuota. smile.gif jau issirinkau... franke keturkampe su mazu padekliuku, rifliuota - 163 lt akcijine kaina radau. thumbup.gif kam tas padeklas griozdiskas kai turesiu indaplove. bigsmile.gif

o del tapetu nieko nepatarsiu. Nors maciau tokius panasius i plyteles, sviesius su burbuliukais spalvotais, bet man tokie tik i vaiku kambari blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 19 spalio 2012 - 12:57
Gal kas galit pagelbet... friends.gif

tikriausiai visi sudarinejot sutarti su baldininkais ax.gif
Ar kas nors buvot isitrauke punkta, jeigu veluotu pagamint baldus, kazkokia atsakomybe, kad nestu baldininkai? Ne tik tuos 0,02 proc delspinigius (kelis litus per diena), bet ir kazkokia bauda ar dar kazka?

Jeigu nebutu gaila, gal galit i az (arba cia) imest tokio punkto aprasymas, kaip skambetu aciuks.gif

Atsiunte man baldinikas sutarti, bet ji beveik niekine. O suma tikrai nemaza gaunasi. Todel norisi apsirasyt esminius pagrindinius punktus unsure.gif
Atsakyti
Google, o kodėl nusprendėt dėt plieninę kriauklę? g.gif
Aš tai kaip tik nekenčiu šveist tų puodų, keptuvių ir skardų ax.gif
Papildyta:
Dar nenusprendžiu, ar reikia man tos mažytės kriauklytės ar ne g.gif
Papildyta:
o dėl tapetų, galvoju, kad sunkiausia nuspręst į kokią spalvą žiūrėt. Buvau išsirinkusi melsvą, bet dabar sėdžiu virtuvėj ir mąstau, kad gal norėčiau geltonos? gal geltona tiktų prie mėlyno dekoro rašto? bet ar tiks prie šviesių fasadų?
Atsakyti
Tapetus as rinkciausi sviesius (baltus, pilkus, ziurint gyvai kokios plyteles) vienspalvius, margumu ir ant plyteliu per akis.

Indaplove deciau butinai, jei telpa 60 , is bedos 45 , bet deciau.

Kriaukles griozdiskos deti, jei mazai vietos, nematau reikalo. Kam ji tokia reikalinga, kam gadinti stalvirsio naudinga plota. Indus isplauti puikiai galima ir nedideleje kriaukleje, jei nera vietos tai ir padeklo galima atsisakyti. Kas slapia sudeti ant ranksluoscio, o dauguma indu vis tiek plausis ir varves indaploveje.Svarbu, kad is gilesniu butu.

Turiu akmens mases sviesiai pilka, Plados firmos nediduke, su visu padeklu telpa i 60 cm spintele. Del demiu traukimo - ji traukia, bet ir issiplauna lengvai, ipilu i kriaukle salto vandens siek tiek, ipilu "ace" palaikau truputi ir kriaukle kaip nauja. rocedura kartoti karta per savite ar dvi, priklausomai nuo gaminimo pajegumu ir demiu atsiradimo.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 10 19, 12:04)
1. Kokius tapetus pirkt į virtuvę, kad derėtų su plytelėm? Pasikartoju su foto:
2. Nusprendėm išmest iš projekto indaplovę. Vieni draugai visai jos nenaudoja, būktai neišplauna gerai, ilgai skalbia, vaikai prikiša ko negalima ir tt. Kiti savo gyvenimo neįsivaizduoja be indaplovės  ...Dėl indaplovės irgi, visokių nuomonių. Kai kas jos visai nenaudoja, kiti - "geriau jokios nei 45cm pločio". O man gaila vietos 60cm pločio indaplovei, paskui stalčiams apačioje lieka per mažai vietos.

1. gal anksčiau esat daugiau savo virtuvės foto įdėjus, nemačiau, tai nelabai man aišku, kur tuos tapetus klijuosit ir iš kurios pusės prie plytelių jie bus. tiesiog matant tik plyteles, tapetus, (kur jie patalpoj bebūtų) aš pati rinkčiausi tikriausiai dažomus (be arba su lengva kažkokia faktūra) ir dažyčiau plytelių pagrindo, t.y. balta, spalva. pačios plytelės margos ir spalvotos, tai vienspalviai tapetai įneštų ramią atsvarą. jei balta spalva nepatinka/norisi kažko spalvingesnio (nors, mano manymu, spalvingumui jau pakanka plytelių + jo suteiks ir užuolaidos,jei jos bus, indai bei kiti virtuviniai daiktai), galima rinktis ir tokią gelsvą, kuri yra plytelių piešinukuose.

2. aš tik UŽ indaplovę - nesvarbu 45 ar 60cm, svarbu, kad ji būtų biggrin.gif iš mano pažįstamų nei vienas nesako, kad gyvenimas be indaplovės buvo geresnis nei su biggrin.gif o ja nepatenkinti/nusiteikę prieš, pastebėjau, daugiausia ti, kurie jos nė neturėjo, arba tie, kuriems ji dėl kažkokių priežasčių blogai plauna. o blogai plauna arba dėl to, kad pati indaplovė nėra kokybiška, arba neteisingai ten visokios druskos ar pan sureguliuotos būna, arba pasirenka neteisingas plovimo programas. priskretusių lėkščių, puodų ar taurių su "greita" programa gerai neišplausi; ilgoji programa skalbia ilgai, bet juk stovėti šalia ir prižiūrėt nereikia, be to, daugumoj yra eco programa, kuri net ir ilgai plaudama, sunaudoja visko mažiau nei trumpoji programa. na, o kad vaikai į ją kažką gali prikišti, čiaj au ne indaplovės, o auklėjimo problemos wink.gif
beje, mūsų šeima 4 asm, naudojom 45cm indaplovė - užteko mums jos lėkštėms/puodukams/įrankiams, tik kokį didesnį puodą/dubenį rankom plaudavom; dabar laikinai naudojamės 60cm - tai darbo dienomis, kai visi namuose tik pusryčiaujam ir vakarieniaujam, pilnos mes jos niekaip neprikraunam. žinoma, kai kokia šventė, tada labai patogu, nes per vieną kartą viską sudedi. bet šiaip kasdienai 45cm bent mums užtektinai.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 19, 14:45)

Labai dėkavoju, gal galima indaplovės modeliuką, kokį naudojate/?

Nu, aš gal labai bloga auklėtoja, išlepinau savo mergas, be to dažnai trūksta kantrybė doh.gif bet čia jau off topic.

plytelės išdėtos toje sienoje, kur bus virtuvinis komplektas. Virtuvė mansardoje, tai lubos eina kampu. Tai čia didžioji siena su plytelėm. O likusią dalį sienų noriu išklijuot tapetais.
Atsakyti