Labux

jetus jetus kaip sukasi galva nuo aibės klausimų ir reikalų.

Kur tik su kuo pasikalbi, pas visus tokios skirtingos patirtys
Laminatas į virtuvę? Nuo "tik negalvokit" iki "o man visai gerai".
Kokius tapetus pirkt į virtuvę, kad derėtų su plytelėm? Pasikartoju su foto:

Nusprendėm išmest iš projekto indaplovę. Vieni draugai visai jos nenaudoja, būktai neišplauna gerai, ilgai skalbia, vaikai prikiša ko negalima ir tt. Kiti savo gyvenimo neįsivaizduoja be indaplovės

O viskas prasidėjo nuo to, kad ieškodama plautuvės, pamačiau, kad beveik visos yra apie metrą ilgio. Su ta plautuve aš irgi kaip katinas su pūsle

Jau išsirinkau 780mm plieninę, atėjo vyras, "nu, gal vis gi imam akmeninę", nu išsirinkom akmeninę. Nuvėjau į vadybos skyrių, ten merginos puolė atkalbinėt, kad "traukia dėmes, dangtelių, burokėlių" ir pan. Aš vėl pas vyrą, puolėm atsiprašinėt tos plieninės kriauklės

O aš gi, ponia, noriu, kad būtų ir supadėklu, ir su maža kriauklyte, ir nebrangi

o tokia - tik metro ilgio, pas mane netelpa, arba padėklas labai trumpas. Dėl indaplovės irgi, visokių nuomonių. Kai kas jos visai nenaudoja, kiti - "geriau jokios nei 45cm pločio". O man gaila vietos 60cm pločio indaplovei, paskui stalčiams apačioje lieka per mažai vietos. Be to, visi baliniai indai ir taurės su auksiuku, virtuviniai įrankiai su mediniais kotais, turimų keptuvių ir puodų plaut indaplovėj negalima. Nu tai dzin, pamaniau, geriau visai be jos. išmečiau indaplovę, paaiškėjo, kad dabar jau galiu dėti ir metro ilgio kriauklę, ir vėl viskas iš pradžių

keičiasi projektas (kliudo po viršutine spintele suprojektuota lentynėlė), kokią imti plautuvę, o gal, vis gi reikia tos indaplovės (darbe m,an pasakojo, kad yra kažkokios garais veikiančios). Žodžiu, duokit durų rankeną - nusišausiu
ufff, nu va, išsiliejau