QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 24, 10:10)
Tai va va aš iš tų mirtingųjų, man gal net tų pritraukimų nereikia, svarbu nebūtų jau patys prasčiausi tie bėgeliai, nes vaikas mėgsta atidaręs stalčius ant jų pasikabint

Nors dabar nuomojamam bute taip daro ir neišlūžo dar niekas, o baldai lyg ir paprasti, be jokių įmantrybių... Aj, visai pasimetus aš, rimtesnės firmos neužsiima su kitokia furnitūra, o meistrai jei užsiima, tai va kai kurių firmų net nebandę.. Aj, išvis tuoj tikai patys gaminsimės

NEs be jokių įmantrybių man mokėt 4000lt nu kažkaip gaila
na, vienokius ar kitokius pritraukėjus aš vis dėlto rekomenduočiau susidėti

kad ir elementariausius, tebūnie tas Blum
970A
arba
čia galite pasidairyti pritraukėjų variacijų paprastiems pigiems bėgeliams (gale brošiūros) o tokius bėgelius turi ir Blum ir senukai ir ermitažas ir hafele ir jau minėtas FGV ir patikėkit užsiima jais visi

ir kainuoja jie ne taip jau daug. Aišku tai visiškai ne tas pats kas stalčių sistema. jie net neturi pilno ištraukimo. Jeigu norite pilno ištraukimo, tai jau kainuos šiek tiek brangiau ir stalčius bus medinis/plokštės iš visų 4 pusių. bet pasidomėkite, yra varianatų.
dėl pasigaminimo patiems - tikrai misija įmanoma ir variantas svarstytinas, jei spaudžia biudžetas. Bet jei niekada to neesate darę - nebus lengva. Turite pasidaryti projektėlį, tada susiskaičiuoti visų detalių gabaritus iki milimetrų ar jo dalių, paliekant vietos furnitūrai, žinoti kokią furnitūra naudoti, tada užsisakyti korpusinę dalį kažkur, pagal Jūsų matmenis (įsisvertinkite kanto storį), tada įtariu gręžimą teks pasidaryti patiems, arba samdyti surinkimo firmą, kad ji ir surinktų ir sugręžtų, tada kažkur al'a durelės.lt ar panašioje vietoje užsisakyti norimus fasadus (dydžius vėlgi išsiskaičiuoti turėsite patys), tada vėl gręžimas, lankstai, surinkimas arba prisukimas prie stalčių patiems arba samdant firma kuri Jums surinks (jei pavyks aplamai tokią susirasti). Kaip ir minėjau, jei darote pirmą kartą - pradžioje pasimėginkite pasigaminti nedidelę spintelę į vonią arba prieškambarį ar batų dėžę ir įsivertinkite savo jėgas, nes klaidų bus, laiko užims tikrai daug, broko irgi prisidarysite, o jis kainuoja taip pat. O medžiagas pirksite tikrai brangiau nei pasiūlys baldininkai, o pirkdami iš senukų, dar rizikuojate nusipirkti visišką ššš
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 24, 11:24)
Beje, mane tarkim nustebino, kad Hettich stalčius su pritraukimu yra pigiau už atverčiamus be jokių pribumbasų lankstus durelėms

Parašė viena firma, kad stalčius apie 100lt/vnt, o lankstai apie 120lt/durelėms

Paprotinkit, čia normalios kainos?
na jei tai į viršų atverčiamų durelių lankstai - visko gali būti. Aplamai, viršutinių ribų baldinėj furnitūroj kaip ir nėra ... bet tada pribumbasai jau būtini
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 10 24, 13:39)
o geras...as iki siol isivaizdavau, kad cia mergina kitoj pusei

pasiskolinau žmonos niką
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 24, 15:24)
Žinokit, aš irgi......
na atrodo jog ir nesislėpiau

atsiprašau