Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikos, kitoje temoje tylu, todėl paklausiu čia. Gal kas turit ir noriu išgirsti jūsų nuomonę/atsiliepimus apie Swanstone stalviršius ir kriaukles. Ačiū.

Internetinis puslapis štai čia: http://www.topbaldai...naujiena-2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IvanVaida: 24 spalio 2012 - 20:07
QUOTE(Elenna @ 2012 10 24, 19:37)
na gal nesijaucia taip del to kad didziaja dienos dali prie puodu speju nestovite  biggrin.gif  ar klystu, o va moterelem jau kas kita, kitos beveik visa diena plusa virtuveje, gamina vaikam, vyrui, visai seimai, plauna indus,vekuoja,marmaluoja. tai pagalvojau kad taip ir susikuprint visai gali jei neteisingi ir nepatogus ismatavimai isplanavimai.paskui kas mus tokias sulinkusias myles  biggrin.gif

nu va, pasidariau 2 sumuštinius. lotuliukas.gif normaliai, kuprintis nereikia. tada pasidariau du sumuštinius ant storos knygos. gal kiek ir patogiau, bet įtariu naujoje virtuvėje aukščiau kaip 88-89cm nedarysim. Žmona (gražuolė, tamsiaplaukė, ilgakojė Lietuvaitė, ūgis virš 170cm ) irgi paantrino kad aukščiau net gal ir nereikia. taip kad pasimėginkite ir Jūs, kad nebūtų per aukštai paskui. o jei dar kas naudojate medines storas pjaustymo lenteles, tai bus paskui darbo zona gausis kokie 96cm g.gif
na bet čia individualu. gal mes per daug pripratę prie tokio aukščio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 24, 21:22)
nu va, pasidariau 2 sumuštinius.  ... Žmona (gražuolė, tamsiaplaukė, ilgakojė Lietuvaitė, ūgis virš 170cm ) ...

hihihi.gif norėčiau, kad apie mane vyras taip rašytų nail.gif

nu, o man 85 spintelės - pats tas. bet nusileisiu iki 86, kad tik indaplovė tilptų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 10 24, 21:10)
hihihi.gif norėčiau, kad apie mane vyras taip rašytų nail.gif

nu, o man 85 spintelės - pats tas. bet nusileisiu iki 86, kad tik indaplovė tilptų bigsmile.gif

va čia kolega labai atsakingai pareiškė apie stalviršių aukštį, gal taip ir reikia daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 24 spalio 2012 - 21:28
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 24, 22:26)
va čia kolega labai atsakingai pareiškė apie stalviršių aukštį, gal taip ir reikia daryti?

siaubas, kaip greitai lekia gandas per svietą lotuliukas.gif

ale žiūriu visiems aktualu stalviršio aukštis, per kelias temas

pabūsiu nepopuliari - mano stalviršio aukštis kiek pamenu 90cm, mano ūgis - 1,64 - man - patogu
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 24, 17:12)
Nieko  thumbup.gif

Kas dėl gaminimo patiem, na vyras yra sukonstravęs pora baldelių paprastų (spintelę akvariumui ir vaikui staliuką su kėde), patinka jam visai, bet vis tik, neturės jis laiko, aš jau matau... Nors galvoja, kad bus viens du ir viskas, bet juk taip tikrai nebus smile.gif

Aš galiu pasakyti kaip bus: vienas du ir sugadinta detalė, vienas du ir brokas, vienas du ir nupirkta nereikalinga netinkama furnitūra, vienas du ir konstrukcinės klaidos... Čia kaip ir kievienoje specialybėje reikia daugybės specifinių žinių ir patirties. O kur dar gausybė specifinių vien baldininkų naudojamų įrankių, kurių kainos tikrai ne vienas du. smile.gif Jau praėjo tie laikai kai pats ir mūriji, ir teliką remontuoji, o savaitgalį kieme ant kelmelio mašinai alkūninį veleną pasikeiti. O dar yra tokių kurie patys gydosi ir net kitus gydo, tai kas, kad pagal specialybę technologas ar geologas. Gal geriau kiekvienas savo darbą darykime. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 spalio 2012 - 21:44
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 24, 21:35)
siaubas, kaip greitai lekia gandas per svietą  lotuliukas.gif

ale žiūriu visiems aktualu stalviršio aukštis, per kelias temas

pabūsiu nepopuliari - mano stalviršio aukštis kiek pamenu 90cm, mano ūgis - 1,64 - man - patogu

ramiai lotuliukas.gif Jūs su aukštakulniais namie varinėjat, todėl Jums ir patogu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 10 24, 21:38)
Aš galiu pasakyti kaip bus: vienas du ir sugadinta detalė, vienas du ir brokas, vienas du ir nupirkta nereikalinga netinkama furnitūra, vienas du ir konstrukcinės klaidos... Čia kaip ir kievienoje specialybėje reikia daugybės specifinių žinių ir patirties. O kur dar gausybė specifiniu vien baldininkų naudojamų įrankių, kurių kainos tikrai ne vienas du.  smile.gif Jau praėjo tie laikai kai pats ir mūriji, ir teliką remontuoji, o savaitgalį kieme ant kelmelio mašinai alkūninį veleną pasikeiti. O dar yra tokių kurie patys gydosi ir net kitus pagydo, tai kas, kad pagal specialybę technologas, ar geologas. Gal geriau kievienas savo darbą darykime.  smile.gif

iš principo Jūs daugiau nei teisus drinks_cheers.gif bet jei labai labai norisi? manau su nedidelėm konsultacijom visai įmanomas dalykas. na bet aišku, galutiniam variante galima ir nieko nesutaupyti, jei dar įvertinti savo sugaišta laiką valandomis ir paversti jį į litus, tai gali būti net ir brangiau.

kas dėl įrankių, tai jeigu visur imti sėkmingai paslaugą, pasilikti tik gręžimą ir surinkimą, kažin kokių pinigų nekainuos. grąžtą namie tikriausiai kiekvienas turi. na jei dar ir dešinę ranką - gali visai padoriai gautis. va nebent klaidas taisyti pačiam - tada jo smile.gif arba stalviršį pačiam supjauti - geriau net nepradėti bandyti.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 24, 22:44)
ramiai  lotuliukas.gif Jūs su aukštakulniais namie varinėjat, todėl Jums ir patogu  lotuliukas.gif
Papildyta:
iš principo Jūs daugiau nei teisus  drinks_cheers.gif  bet jei labai labai norisi? manau su nedidelėm konsultacijom visai įmanomas dalykas. na bet aišku, galutiniam variante galima ir nieko nesutaupyti, jei dar įvertinti savo sugaišta laiką valandomis ir paversti jį į litus, tai gali būti net ir brangiau.

kas dėl įrankių, tai jeigu visur imti sėkmingai paslaugą, pasilikti tik gręžimą ir surinkimą, kažin kokių pinigų nekainuos. grąžtą namie tikriausiai kiekvienas turi. na jei dar ir dešinę ranką - gali visai padoriai gautis. va nebent klaidas taisyti pačiam - tada jo  smile.gif arba stalviršį pačiam supjauti - geriau net nepradėti bandyti.

neliudim cia mes thumbup.gif
teisingai desimtukas saka thumbup.gif , mano ir ta pati nuomone, kiekvienas dirbam savo darba, na lemputes isukt elektriku nekvieciam , kur galim iveikiam patys sukames, bet kas ne msu nosiai ir apie ka ziniu bagazas menkas o ir praktikos ner, tada lendam i supermamas biggrin.gif nu gerai gerai is tikro einam kreipiames pas ta, kuris tai dyrba.
o del storos tarybines lenteles mintis man patiko thumbup.gif seip mano tvirciausios mylimiausios lenteles nu geda prisipazint biggrin.gif ale plaukiojancios grindies gabalas lotuliukas.gif naujoj virtuvej jauciu ne koks bus vaizdas tai atsisveikint teks, pirksiu gal tokia ant kriaukles ku eina.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 10 24, 21:54)
  ale plaukiojancios grindies gabalas  lotuliukas.gif  n

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
patikrintas reikalas, geriau nėra drinks_cheers.gif

aš jas dar ir indaplovei plaunu, laikas nuo laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pasipučia kažkiek, bet taip dar linksmiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 24, 20:09)
na ir aš pamatavau  biggrin.gif dabar naudojamės virtuve, kur yra 86,5cm nuo grindų iki stalviršio viršaus. kažkaip neužkliuvo, kad labai jau žemai. Nors aišku norėčiau aukštesnio. na bet mano ūgis kiek daugiau nei 190cm  mirksiukas.gif gal tada rankos labai ilgos  lotuliukas.gif

Nu kazkiek nuraminot biggrin.gif Darysim kiek iseina, vistiek kitos iseites nera. doh.gif

Dar turiu klausima, kiek kainuoja iskviesti dizainere i namus, kad man nubraizytu kelis galimus virtuves variantus.
Gal turite kokiu kontaktu. Vilniuje.
Pas mus sunkus atviejis. Butas mansardinio tipo, vienoje patalpoje bus ir prieskambaris ir virtuve ir valgomasis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 10 24, 22:05)
Nu kazkiek nuraminot  biggrin.gif  Darysim kiek iseina, vistiek kitos iseites nera.  doh.gif

Dar turiu klausima, kiek kainuoja iskviesti dizainere i namus, kad man nubraizytu kelis galimus virtuves variantus.
Gal turite kokiu kontaktu. Vilniuje.
Pas mus sunkus atviejis. Butas mansardinio tipo, vienoje patalpoje bus  ir prieskambaris ir virtuve ir valgomasis  doh.gif

kiek suprantu Vilniaus kraštą gana neblogai dešimtukas turi pažinoti, kreipkitės pas jį ax.gif o šiaip normaliu atveju projekto konceptą pasiūlo gamintojas, jei tokį etatą, kaip dizainierio-konstruktoriaus turi aplamai.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 24, 23:01)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
patikrintas reikalas, geriau nėra  drinks_cheers.gif

aš jas dar ir indaplovei plaunu, laikas nuo laiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pasipučia kažkiek, bet taip dar linksmiau  lotuliukas.gif

thumbup.gif kad ziuriu pas daug ka taip, bent neispleiseja medis kaip pas tas ir prekybos centru, arba jei nori patvarios brangiai mokek arba imk plaukiojancia grindi, as emiau grindi lotuliukas.gif
ziuriu anoj temoj ten su palangem snekta, nu pas mane irgi islindo cia bedos nes stalvirsis palei palange, kuri nuo zemes 84 cm, o stalvirsi, ka tik pasimatavau su knyga , kad patogu 88 but,,kiba pjaut palange reiks, stalvirsio tai ant jos nedesiu, ir ne vaizdas ir langas neatsidarys..i ileist but grazu, bet tada kita palange bus kaip svetimkunis, o visa virtuve , kuri ir taip maza, padengt vien stalvirsiu irgi nesinori..
ale Viliene, kaip jum kojos sakykit, tada nepavargsta su batais visa diena, as tai isvis nemegstu batu, man basa arba siltos kojines arba naujos grazios slepetes biggrin.gif
Papildyta:
i desimtuka kreipiuos, pries tai pusl rasiau, kad nzn ar man labai dideliu skirtumi gautus blizgus fasadai, nezinau tik kokius varciau pav ir kodu neuzsirasiau bet kazi jie lenkiski gal irgi o gal ne,,nzn, nepasitikslinau, bet man projektuotoja sake jog ta blizgi apie 110 -115, o paprasta 50 mazdaug. mes primetem su uzmetimu kad fasadam mum reiktu 4 kvadratu, tai ar labai ant daug skirtus, bet man ta blizgi lb grazi. kazi kaip ten uz ka skaiciuojama ar jos pjovimas kantavima sunkesnis ir ji pati brangi ar ir darbas brangiau gaunas jei graziau atrodo ir virtuve grazi labai iseina biggrin.gif kame kaip viskas g.gif
pasimetus, bet noris man tos blizgios, nors taip visur noredama visko geriau graziau bijau virsyt limita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 24 spalio 2012 - 22:16