QUOTE(MeiLLi @ 2013 11 28, 17:48)
Sveikos . kaip darot sriubą su jautiena? pirma apkepat jautieną ir tada puodan su daržovėm ar verdat ir paskui viską pertrinat? man veršienso, jautienso kvapas labai nepatinka, bet bandau po biškį perlipt per save . dariaus veršieną , bet gavosi tokia guminė , jaučiu pirma reikėjo apkepti , o paskui troškinti
ar kiaulieną galima valgyti turint gerl?
Pamirskit apkepima

Bent jau kol umu viskas pas jus. Prie GERLo jokiu keptu, jokiu rukytu, jokiu astriu. Mesa galima visokia.
Jautiena/versiena naudoju malta, imetu i vandeni delno dydzio gabala su darzovemis, viskas isverda, pridedu zoleliu-ypac petrazoles gerai nuima nepageidaujamus skonius, krapu, isverda, sublenderiuju ir valgau.
Arba kitas visai skanus budas: is maltos mesos pridedant batono, kiausinio formuoti kotletukus ir juos
troskinti puode su nedideliu kiekiu vandens. Arba tuos kotletukus uzdedavau ant verdamu bulviu, viska uzdengdavau dangciu. Issunta viskas, pakankamai skanu
Taip maitinti tik tol, kol GERLo paumejimas. Paskui grisit i normalu gyvenima palengva, galesit valgyti absoliuciai viska.