Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

QUOTE(jauniute @ 2013 11 29, 13:18)
merginos, norejau paklausti, o jus koses valgot ane? kaio jum avizine? 4u.gif  nesuprantu, kai tik suvalgau jos toks remens edimas prasideda arba po trintos darzoviu sriubos, nesuprantu kas daros man unsure.gif

As zinau, kad nevisiems zmonems tinka avizine kose 4u.gif Man tiko, o kitiems tikrai sukelia remeni drinks_cheers.gif Gal pakeiskit i grikiu kruopas? Ir vertingos maistine prasme, ir tikrai jos rugsties nekelia, atvirksciai, skaiciau, kad sarmina organizma 4u.gif
O trinta darzoviu sriuba-is kokiu darzoviu trinta?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 29, 13:31)
As zinau, kad nevisiems zmonems tinka avizine kose 4u.gif

O trinta darzoviu sriuba-is kokiu darzoviu trinta?

ech, o man taip skanu tos avizos ax.gif

na visokiu as pridedu, bulviu morku, sparagu, brokoliu, kalafijoriu...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 11 29, 13:55)
ech, o man taip skanu tos avizos ax.gif

na visokiu as pridedu, bulviu morku, sparagu, brokoliu, kalafijoriu...

Na, nuo tokiu darzoviu neturetu remuo kilti drinks_cheers.gif
Prisimenu, kaip pradzioj valgiau darzoviu sriubas-pomidorai, paprikos arba kopustai, zirniai, pupeles lotuliukas.gif Kol neperskaiciau, kad tokiu, kol paumejimas, grieztai negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2013 11 29, 11:58)
Perku kiaulienos mente, tai man nieko smile.gif
Papildyta:
Redauta, kaip jauciates po seniai darytos operacijos? As skaiciau senas temas apie GERL kuriose rasete apie tai.

Sveiki,jaučiuosi kitas žmogus po operacijos,gyvenu ir kvėpuoju,džiaugiuosi viskuom kas aplink mane,myliu ir esu laiminga,kad galiu gyventi kitaip wub.gif
Daug metų čia gyvenau,skaičiau,pykau,skaudinausi,eksperementavau,tikėjausi.....
Jei turi išvaržą tai ji niekur nedings,ir jokie čia sirupai ar dietos jos nesumažins,dieta tik tam kartui,bet kaip visos čia pamini,iki tol kol....
Esu jau dveji metai kaip po operacijos,nevartoju jokių vaistų,gyvenu,valgau saikingai riboju sunkumus,auginu vaikus ir esu laimingiausia mama wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif Skaitau ir galvoju, kad per paūmėjimus jaučiu lysčiau , kad ir kasdien po peiliu, kad galėčiau gyvnet kaip žmogus. Nors vasarą ar pavasarį galiu kas savaitę valgyt šašlykus, bet va rudenį ir žiemą tai doh.gif .

Pasidariau jautienos sriubos . Nupyliau nuovirą nors ten jaučiu visi vitaminai doh.gif . Kvapo nėr , skonis skanus tai gal ir galima su tokia dieta pagyvent kurį laiką blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 29, 14:00)
Na, nuo tokiu darzoviu neturetu remuo kilti drinks_cheers.gif

ech, bet man jau kokius 3 kartu buvo maziausiai, snd isvis suvalgiau sumustini ir vos neuzdusau blink.gif dusint pradejo blink.gif
Atsakyti
Jauniute, nevalgyk miltiniu patiekalu. Pastebejau kad man blogai buna tik nuo miltiniu patiekalu ir ivairiu kosiu.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 11 29, 17:20)
ech, bet man jau kokius 3 kartu buvo maziausiai, snd isvis suvalgiau sumustini ir vos neuzdusau blink.gif  dusint pradejo blink.gif

jei sumustinis su batonu ir desra, tai normalu, kad taip jauciates 4u.gif

JOkiu batonu, duona tik is tu sveikuolisku tinka, kazkuri nare cia rase, kad is IKI perka ekologiska kazkokia. DEsros netinka jokios, net lydytas suris gali netikt...
Atsakyti
as skaitau ir galvoju,kad man dar reiskias nera taip blogai kaip jums,nes galiu valgyt daugmaz viska,isskyrus sunkesni maista,didesni jo kieki ir jokiu vakariniu prisikimsimu,dar pagurksnoju arbatos nuo skrandzio,tai visai galima gyvent...man keista,kad jusu cia daugumai,labai degina remeni,o man daugiau jauciamas spaudimas ir dusinimas,uzeina skrandi skauda ir jei degina tai pati skrandi,bet nejauciu kad labai kiltu i virsu tas remuo....
ar ne visais atvejais buna tas remens deginimas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 29 lapkričio 2013 - 21:03
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 11 29, 22:03)
a
ar ne visais atvejais  buna tas remens deginimas? g.gif

aisku, kad nebutinai. Man irgi jausdavosi tik deginimas skrandyje, bet nekildavo iki gerkles. Pagrindinis pozymis buvo gumulas grekleje ir kai jau buvo prasciau, skrandzio skausmai, diegliai. DAr budavo galvos svaigimai. Ai, ir kosulys, kai kazka suvalgau negero...
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 11 29, 22:03)
as skaitau ir galvoju,kad man dar reiskias nera taip blogai kaip jums,nes galiu valgyt daugmaz viska,isskyrus sunkesni maista,didesni jo kieki  ir jokiu vakariniu prisikimsimu,dar pagurksnoju arbatos nuo skrandzio,tai visai galima gyvent...man keista,kad jusu cia daugumai,labai degina remeni,o man daugiau jauciamas spaudimas ir dusinimas,uzeina skrandi skauda ir jei degina tai pati skrandi,bet nejauciu kad labai kiltu i virsu tas remuo....
ar ne visais atvejais  buna tas remens deginimas? g.gif

Ir man jokio remens nesijaucia schmoll.gif Man pasireiskia dusuliu, kasniu gerklej(lyg ten pastringa kas, imu tada koseti), sunkumu krutineje, galvos svaigimu, pykinimu, ausu spengimu(retai, bet buna), sirdies perplakimu.
GERLo yra trys rusys: tas tradicinis su rugstimi, neerozinis ir netipinis. Tie du paskutiniai nuo pirmo skiriasi tuom, kad refliuksas atsidaro, iseina maistas, bet jis nesukelia pakitimu stempleje, t.y. jokiu eroziju, jokiu zaizdu, kad tik nemalonus pojuciai.
Atsakyti
Sveikos, sakykit ar gali būt jaučiamas skausmas širdies plote?
Aš jau nebežinau - ieškau ligų, einu per daktarus ir niekas nieko neranda. GERL turiu jau beveik metai, bet dabar kaip ir nieko blogo nejaučiu, rėmuo neėda,tik tiek kad liežuvis pastoviai apsinešęs baltai. Bet prieš kokias 3 sav pradėjo baladotis širdis, po to dingo apetitas, kasdieniai skausmai širdies plote, ir dar pradėjo skaudėt lyg duobutėje...ėjau jau net pas kardiologę, nes tas širdies skausmas gąsdina, bet sako parodyk liežuvį, pamačius iškart klausė apie rėmenį ir paskyrė kraujo tyrimus, tarp jų ir kepenų fermentą ištirt, tai laukiu atsakymo...bet ar gali taip būt, kad nejaučiu jokio rėmens, o man jis kerta per kitas vietas?jau net antrą dieną geriu nolpaza, nes nežinau ko griebtis...
Atsakyti