Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

Va dar ka radau GOOGLEJ:
GERL yra būdingų simptomų
- rėmuo, atpylimai rūgštimi, endoskopijos metu
neretai nustatomas ezofagitas. Dažniausias ir specifiš-
kiausias GERL būdingas simptomas yra rėmuo.
-----------------------------------------------------
GRRL neretai pasireiškia
virškinimo sistemos sutrikimams nebūdingais simptomais
- užkimimu, kąsniu” ryklėje, ryklės perštėjimu,
krenkštimu, gausių ir (ar) tirštų gleivių susikaupimu
ryklėje ir nosiaryklėje.
----------------------------------------------------------
tai man ir pasireiskia visi tie GRRL (GERKLES IR RYKLES REFLIUKSO LIGA), o ne GERL.Tai dabar klausimas ar gerti man nolpaza ir kitus rugstis mazinancius , jei negrauzia skrandzio ir begeriant tuos vaistus netgi virskinimas suprastejo?Jauciu , paklausiu savo daktares, tai sakys ko atejai , jei tokia protinga ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2013 08 27, 07:51)
Va dar ka radau GOOGLEJ:
- rėmuo, atpylimai rūgštimi, endoskopijos metu
neretai nustatomas ezofagitas. Dažniausias ir specifiš-
GRRL neretai pasireiškia
virškinimo sistemos sutrikimams nebūdingais simptomais
- užkimimu, kąsniu” ryklėje, ryklės perštėjimu,
krenkštimu, gausių ir (ar) tirštų gleivių susikaupimu
ryklėje ir nosiaryklėje.
tai man ir pasireiskia visi tie GRRL (GERKLES IR RYKLES REFLIUKSO LIGA), o ne GERL.Tai dabar klausimas ar gerti man nolpaza ir kitus rugstis mazinancius , jei negrauzia skrandzio ir begeriant tuos vaistus netgi virskinimas suprastejo?Jauciu , paklausiu savo daktares, tai sakys ko atejai , jei tokia protinga ... g.gif

Labutis o prie kokios ligos dar tokie simtomai buna ? gavau laika pas seimiste siandien vaziuosiu pasiziureti ka ji man cia papasakos ? galvoju jei butu opos naktim turetu skaudeti man neskauda nakti ir jei nejudu maziau skauda bet jei vaikstau ar dirbu ka nors ragai ypac kai lankstausi . arba uzmirsau tuos skausmus arba tokiu dar neturejau nepamenu . arba vel nauja liga isisvyste . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 08 27, 09:05)
Labutis o prie kokios ligos dar tokie simtomai buna ? gavau laika pas seimiste siandien vaziuosiu pasiziureti ka ji man cia papasakos ? galvoju jei butu opos naktim turetu skaudeti man neskauda nakti ir jei nejudu maziau skauda bet jei vaikstau ar dirbu ka nors ragai ypac kai lankstausi . arba uzmirsau tuos skausmus arba tokiu dar neturejau nepamenu . arba vel nauja liga isisvyste .  verysad.gif

Na ka gryzau is savo seimistes nezino kas man yra siuncia y ligonine bet pirma turiu pabandyti isgerti naujus vaistus Fluconazole 50mg 1kart dienoj ir jei nesumazes skausmai iki ketvirtadienio skambintis jai ir ji suskambic su ligonine . Greiciausiai atsirazo zaizdu skrandy jos zodzai . tai esu nesuprantanti . gal kam taip yra buve kas cia prikibo prie manes .
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2013 08 27, 09:51)
Va dar ka radau GOOGLEJ:
- rėmuo, atpylimai rūg�timi, endoskopijos metu
neretai nustatomas ezofagitas. Dažniausias ir specifi�-
GRRL neretai pasirei�kia
vir�kinimo sistemos sutrikimams nebūdingais simptomais
- užkimimu, kąsniu” ryklėje, ryklės per�tėjimu,
krenk�timu, gausių ir (ar) tir�tų gleivių susikaupimu
ryklėje ir nosiaryklėje.

tai cia ir yra GERL, tik cia isplestas pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2013 08 28, 07:31)
tai cia ir yra GERL, tik cia isplestas pavadinimas.

Labas mergaites kaip jus jauciates . Man skausmai nepraina suima net ir visa zarnyna . Tokie spazmai kad suriecia isitiesus neistveriu . Kaip galvojat kaip sau padet .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 08 29, 00:42)
Labas mergaites kaip jus jauciates . Man skausmai nepraina suima net ir visa zarnyna . Tokie spazmai kad suriecia isitiesus neistveriu . Kaip galvojat kaip sau padet .

Kai mamai skaudejo skrandi, gere ji Duspatalin
http://www.infomed.l...0000147454.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 08 29, 00:42)

butinai nueiti pas gydytoja, o gerti kas ka pasako nerekomenduoju,.
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2013 08 29, 17:55)
butinai nueiti pas gydytoja, o gerti kas ka pasako nerekomenduoju,.

labu nera galimybes ir nusipirkti vaistu nes ne LT gyvenu . o pas gyditoja buvau nieko nepasake doro tik gal zaiszdos atsivere skrandy . ir jei neparaeis skausmai sius y ligonine . siandien skambinaus tai liepe sugerti vaistus kuoriuos israse ir pasiskambinti kitoj savaitej . tokios naujienos . skausmai nesiliauja vis net prakaitas ispila . jauciu uzdegimas yra nedaugiau arba zaisdos .
Atsakyti
Sveikos,

Man irgi nustatyta GERL diagnozė, bet žarnos aš nerijau, kadangi mane kankina tik baisus diskomfrotas - kamuolys gerklėj, kažkoks kaip ir sunkumas skrandyje. Skausmų, 3*tfu, nebuvo. Tik kartais paskausta kairį šoną, bet gydytojai dėl to nieko pasakyti negali. Echo daryta, be pakitimų. Dabar aš kažkur prieš 3 savaites susirgau. Skaudėjo gerklę, buvau žiauriai užkimus. LOR nustatė balso stygių uždegimą, buvo prasti kraujo tyrimai. Nusėdimas 32. Geriau antibus, dabar gerklės neskauda, balsas atsistatė, bet vakar pridaviau kraują, o nusėdimas 38.
Klausimas - ar gali būti dėl skrandžio ? Jei ten koks uždegimas ? Nuolat geriu Controlock 20 mg. vaistus. Beje, išrašė Santariškių Gastroenterologijos skyriaus vadovas. Sakė, kad gerti galima visą gyvenimą. Dabar vat, kad ir vaistų išgėriau, bet kamuolys gerklėj yra ...
Atsakyti
Sveikos. Ar gali nuo refliukso būti viduriavimas, galvos skausmas ir toks silpnumas, kad atrodo nualpsiu? Vakar buvau pas gydytoją tai ta sako refliuksas kaltas, bet aš galvoju gal kokią žarnyno infekciją pasigavus, nes ir vyras paviduriuoja, pykina... g.gif dvi savaitės gaivaliojuos, bet , kad geriau būtų nėr tik tai, ad bent kažkiek sugebu pavalgyt. Geriu omeprazolį, motiliumą, erceflora duo. Gal iki pirmadienio pagerėjimo bent kokio sulauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 08 30, 00:20)
labu nera galimybes ir nusipirkti vaistu nes ne LT gyvenu . o pas gyditoja buvau nieko nepasake doro tik gal zaiszdos atsivere skrandy . ir jei neparaeis skausmai sius y ligonine . siandien skambinaus tai liepe sugerti vaistus kuoriuos israse ir pasiskambinti kitoj savaitej . tokios naujienos . skausmai nesiliauja vis net prakaitas ispila . jauciu uzdegimas yra nedaugiau arba zaisdos .

Kantrybe gelezine turit smile.gif
Prie tokiu skausmu negerciau jokiu nospu, reikia leidziamu nuo skausmo, kam ta sudirginta skrandi dar alinti su tokiais vaistais nuo skausmo, tik suerzinsit labiau. Griezta dieta ir jokio streso, bei pakartoti skrandzio tyrima.
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 08 31, 18:09)
Sveikos. Ar gali nuo refliukso būti viduriavimas, galvos skausmas ir toks silpnumas, kad atrodo nualpsiu? Vakar buvau pas gydytoją tai ta sako refliuksas kaltas, bet aš galvoju gal kokią žarnyno infekciją pasigavus, nes ir vyras paviduriuoja, pykina... g.gif dvi savaitės gaivaliojuos, bet , kad geriau būtų nėr tik tai, ad bent kažkiek sugebu pavalgyt. Geriu omeprazolį, motiliumą, erceflora duo. Gal iki pirmadienio pagerėjimo bent kokio sulauksiu  doh.gif

Pas mane visas virskinimas sutrikes, gargaliuoja zarnynas, viduriai tai uzkieteja, tai minksti. Uzburtas ratas..
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 08 31, 18:09)
Sveikos. Ar gali nuo refliukso būti viduriavimas, galvos skausmas ir toks silpnumas, kad atrodo nualpsiu? Vakar buvau pas gydytoją tai ta sako refliuksas kaltas, bet aš galvoju gal kokią žarnyno infekciją pasigavus, nes ir vyras paviduriuoja, pykina... g.gif dvi savaitės gaivaliojuos, bet , kad geriau būtų nėr tik tai, ad bent kažkiek sugebu pavalgyt. Geriu omeprazolį, motiliumą, erceflora duo. Gal iki pirmadienio pagerėjimo bent kokio sulauksiu  doh.gif

Siaip tai gali, daktarai dar duoda tokia diagnoze DZS-dirgliosios zarnos sindromas. Per daug rugsties pilve-ir pati vandeniu varau doh.gif Jei tik nevalgau rugsciu produktu-net uzkieteja.
Bet jei ir vyras bloguoja, tai tada GERLas nekaltas, ziurekit, koki virusa pasigavot arba bakterija(salmonelioze, jersinioze, silegelioze ir t.t.) 4u.gif Tada daug gerti mineralinio vandens(negazuoto), smecta, gerosios bakterijos. 4u.gif
Atsakyti