QUOTE(MeiLLi @ 2013 11 22, 15:24)
Reiks išgert butelį gal savaitgaliui bent kiek skrandis atsigaus. Ačiū už patarimus. O nexiumą Jūs geriat be pertraukos?
Reiks pasidaryt tyrimus. Mažu kokių nukrypimų ras, nes kai tokia savijauta tai taip nieko nesinori.
Oi ne, nexiumo dabar is viso nepamenu, kada geriau. Jei pradedu bloguoti-borgiomi isgeriu, dietos pasilaikau, praeina viskas.
QUOTE(MeiLLi @ 2013 11 22, 16:27)
iš vaisių valgau tik bananus , o iš daržovių morkos, bulvės, cukinija, moliūgai , agurkas. Į sriubas būna įdedu keletą žirnelių dėl skonio. Sriubos tik pertrintos ir tik su druska . Pietum dažnai valgau ryžius, makaronus, virtas bulves su dešrelėm, troškinta žuvim ar vištienos file. Būna išsiverdu koldūnų su labai plonu tešlos apvalkalu ar bulvių kukulių.
Toks mano skurdus valgiaraštis

žinau , kad yra ką išmest , bet neturiu ką daugiau valgyt, nes avižos man kelia rūgštis kaip ir visi pieno produktai
jei valgau bent kiek rimčiau išgeriu kreoną , bet tai būna išimtiniai atvejai kai iš vyro lėkštės nusivagiu ką paragavimui.
Valgiarastis ziauriai skurdus ir blogas, gali buti, kad ir nuo jo tokio blogai jauciates

Nors nesu paleo salininke, bet pritarsiu Vorestai: vietoj makaronu, desreliu, bulviniu patiekalu idekit normalios mesos-jautienos, versienos, kiaulienos. Vis tik per GERLo pika as valgiau ir virtus kiausinius su duona ir sviestu, kiausiniene su pienu, pietums-blenderiuota darzoviu ir normalios mesos sriuba(blenderiuota todel, kad lengviau nueitu maistas i dvylikapirste, o ne isliptu per refliuksa i stemple), vakarienei troskinta zuvi, varskes virtinukus, organizmui reikia maistiniu medziagu, is kur jas gaus, jei mintat tik angliavandeniais? Grikiu koses valgiau, pasigardinusi sviestu. Nepamirskit dar vieno: jei organizmas nusilpes, t.y. negaunantis jam reikalingu medziagu, tai apsinuodija pats savimi, liezuvis bus baltas, o savijauta bjauri.
O stai bananas man netiko ziauriai

Nuo jo sustodavo skrandis, imdavau riaugeti, tad ismeciau
ji is savo valgiarascio.
QUOTE(pinkrose @ 2013 11 22, 17:39)
Mano liežuvis labai labai baltas dar tokio niekad nemaciau. vakar pakilo temp iki 38 su baisiniais galvos skausmais. nuejau pas gydytoja, tai plauciai svarus, sinusito nera( jį gydydziausi pies pora savaičių. ykina ir be proto skarndį skauda. Gerlą turiu, visad padėdavo omeprazolis. nu bet dabar iš kur ta temp tokia
Gali buti ir virusas zarnyno, sesers seimyna prasirgo: skaudejo pilva, galva, tempa iki 38, viena mergaite net veme kelissyk, patikrino daktarai, plauciai svarus, gerkle ne raudona. Ir ka-po keliu dienu viskas praejo

Patarti galiu tik gerti mineralini, daug arbatu nekarstu ir laukti