Įkraunama...
Įkraunama...

Sausumos vėžliai

QUOTE(Aira2 @ 2014 05 04, 20:58)
Sveikos,mano vėžliukas viduriuoja.Valgo noriai,maitinu salotomis (nuplautomis,salotos užaugintos Lietuvoje),dobiliukais (nuplautais) ir kiaulpienių lapai (nuplautais).Taip pat duodu vitaminų,skirtų ropliams.Nežinau,bet spėju jog ir vitaminai pablogina padėti.Šiandien tai 4 kartus pridarė.Nežinau ką daryti,gal maisto porą dienų neduoti?Ar kokių vaistų reikia?  g.gif

labas, nes ir panasiai seriam, bet tokiu problemu nesam tureje. Gal vitaminai jam netinka kuriuos duodi g.gif mes tai perkam pasara zoleedziam reptilijom ir salotom seriam, salotinem sultenem dazniausiai nes kiaulpieniu ir kitu zoliu is kiemo nelabai megsta jis geriau i darza traukia salotu skabyti smile.gif.
Atsakyti
Na vitaminu babandysiu keleta dienu neduoti.O siaip bavau uzsukus pas vet gydytoja,tai sake kad jei maitini zaliu maistu (salotom ir t.t.) cia nieko baisaus.O jei labai viduriuoja tai reikia vaistu,tokiu kaip sunims ir katems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,nu va,temute jau baigiam priplepėti,tai sukūriau naują ax.gif .Štai nauji namučiai Sausumos vėžliukų mylėtojų namučiai
Atsakyti
Aira, 4u.gif neleis tiek ilgai temos laikyt, reikia kur,kai jau 30 puslapy busim biggrin.gif O su musu tempais,jauciu, greit nebus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,turiu labai rimtą bėdą.Nebežinau ir ką bedaryti,ir ką begalvoti.Mano vėžliukas apsiverčia vos ne kiekvieną dieną unsure.gif .Kai tik grįžtu iš mokyklos bėgu prie vėžlio - o jis apsivertęs.Išsigąstu.Apverčiu.Galvoju - tik,kad būtų jam viskas gerai,tik kad nebūtų ... Labai bijau,bijau jį palikti vieną,mama nesėdi visą dieną namie,aš mokykloje verysad.gif .Kartais važiuoju pas močiutę ir vėžlį palieku VOS ne dienai.Laimei dar nebuvo apsivertęs.Patarkit,gal prieš išeinant iš namų reikia jį paleisti,tegu vaikšto.O tai jis nenusėdi terariume - bando ir bando išlipti.Gaila man to vėžlio...
Atsakyti
sveikos,

mes nutarem isigyti sausumos vezliuka, bet deja nerandu tinkamos pardavimo vietos.

Gal galite patarti , kur galima isigyti?

Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2014 05 26, 10:52)
sveikos,

mes nutarem isigyti sausumos vezliuka, bet deja nerandu tinkamos pardavimo vietos.

Gal galite patarti , kur galima isigyti?

sveika,
mes vežliuką pirkome per skelbimus. pažiurinėk manau tikrai rasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2014 05 26, 14:42)
sveika,
mes vežliuką pirkome per skelbimus. pažiurinėk manau tikrai rasi wink.gif

o labas smile.gif))

vat ieskau, nerandu . o pas jus sausumos vezliukas?
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2014 05 26, 15:53)
o labas smile.gif))

vat ieskau, nerandu . o pas jus sausumos vezliukas?

Diana taip sausumos wink.gif
Pernai Elzei su gimtadieniu padovanojom smile.gif
Atsakyti
Sveikos senbuves ir naujokes biggrin.gif

Musu bruolis gyvena gerai,kruta juda,valgo miega.... thumbup.gif

Priminkit kaip su tom lempom yra,tarkim ar galim uv raudona lempa laikyt pastoviai ijungta ??? nes taip silta nuo jos,man vezlys toks pasyvus atrodo kai tiek prikaista biggrin.gif Anksciau dege visad balta spec lempa,tai nebudavo tiek silta ir to pasyvumo tiek nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 06 04, 17:48)
Sveikos senbuves ir naujokes  biggrin.gif

Musu bruolis gyvena gerai,kruta juda,valgo miega.... thumbup.gif

Priminkit kaip su tom lempom yra,tarkim ar galim uv raudona lempa laikyt pastoviai ijungta ??? nes taip silta nuo jos,man vezlys toks pasyvus atrodo kai tiek prikaista biggrin.gif Anksciau dege visad balta spec lempa,tai nebudavo tiek silta ir to pasyvumo tiek nebuvo g.gif

labas smile.gif Mes tai turime abi ir sildomaja raudona ir balta UV spinduliu tai pastaraja retai ijungiam. Musu vezliukui Nukui ji nelabai patinka jis bega dazniausiai i kita terariumo gala, toliau nuo tos lempos. O sildomaja tai ryte ijungiame, o nakti isjungiame. Na nebent balai karsta buna ir kambariai nuo lauko prikaista. Kartais jos ir nereikia, kartais ir be tos lampos (jei karsta diena) terariume termometras rodo tinkama temperatura. g.gif
Atsakyti
turim ir mes ir sildomaja, ir UV, isijungia kai atsikelia, issijungia kai miegot eina...
ir vasara laikau, nors leidziam po kiema sauleta diena pasiduot, bet kazkaip poto visvien ji lekia sildytis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti