Įkraunama...
Įkraunama...

Levretės

Yra buvęs ne vienas ir ne du atvejai, kai levretei, pašalinus plokštelę, koja lūžta antrą kartą, vinies vietoje. Ir langetės buvo dėtos po plokštelės išėmimo, ir paskirtas laikas išlauktas, ir paskirti medikamentai buvo vartoti.

Jei šuns organizmas neatmetinėja titano ir jei tokia situacija būtų man, - aš neišiminėčiau plokštelės. Jei buvo dėtas strypas, - tada nieko negaliu pasakyti. Iš aplinkinių niekas nebuvo su tokiais susidūręs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 25 spalio 2012 - 13:28
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 10 25, 14:21)
Yra buvęs ne vienas ir ne du atvejai, kai levretei, pašalinus plokštelę, koja lūžta antrą kartą, vinies vietoje. Ir langetės buvo dėtos po plokštelės išėmimo, ir paskirtas laikas išlauktas, ir paskirti medikamentai buvo vartoti.

Jei šuns organizmas neatmetinėja titano ir jei tokia situacija būtų man, - aš neišiminėčiau plokštelės. Jei buvo dėtas strypas, - tada nieko negaliu pasakyti. Iš aplinkinių niekas nebuvo su tokiais susidūręs.

Ačiū už patarimą, nes ir man atrodo, kad verčiau tą plokštelę palikti. Dėl viso ko padarysiu rentgena dar, pasikonsultuosiu. Nes tokio siaubo vėl tikrai nenoriu išgyventi, nes šuns bėda ir mane labai psichologiškai paveikė, labai išgyvenau. O dar reikėjo stebėt kad suo nesokinėtu, nejudėtu, tai teko ji apgyvendint koridoriuje gyjimo laikotarpiu, nes narve nenorėjo buti, baisiai lojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olivute: 25 spalio 2012 - 17:35
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 10 25, 20:21)

mum vokieciai dejo plokstele - vipetui - su 9 varztais , teko imti lauk po kurio laiko . Sudetus strypus teko imti lauk abu kartus po menesio man rods (antra kart kai pakartotinai susilauze koja buvo iskart sudeti strypai)

as pamenu kaip musu levretukei luzo koja po ploksteles isemimo butent vinies vietoj ....
Atsakyti
Tai vat apie ką ir kalbu...

Lietuvoje yra viena jau pagyvenusi kalytė, kuriai veisėja nutarė neišimti plokštelės. Ir teisingai padarė. Su ta plokštele ji gyvena maždaug kokius 5-6 metus ir vargo nemato.
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 10 26, 01:37)
Tai vat apie ką ir kalbu...

Lietuvoje yra viena jau pagyvenusi kalytė, kuriai veisėja nutarė neišimti plokštelės. Ir teisingai padarė. Su ta plokštele ji gyvena maždaug kokius 5-6 metus ir vargo nemato.

is mano veiseju turimu levreciu visiem kuriem buvo luzusios kojytes teko ploksteles imti lauk ax.gif as jauciu cia kombinacija ir nuo luziu ir nuo metalo ir nuo veterinaro.... tfu tfu tfu koju luziu levretems neturejome virs 3 metu , tikiuosi kad jauneliai atsargiai lakstys doh.gif unsure.gif mes siuo metu turim vokieti chirurga gana netoli musu esanti kuris specializuojasi sitose srityse 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

va radau nuotrauką, kur matosi ta kojytė
o sulaužė Arčis šokinėdamas virtuvėje, kai vyras blynus kepė, pašoko ir kažkaip nusileido ant šono nevykusiai, tai kai išgirdau cypima, jau supratau kad atsitiko kažkas rimta. Labai jis judrus, dabar paūgėjęs tai mažiau žymiai duksta.
Papildyta:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

o čia vakarykštė nuotrauka, atleiskit kad nelabai kokybiška. Pasirodo kad gera šuns kadra pagaut, reikia gerokai pasistengti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olivute: 26 spalio 2012 - 08:49
Na, vargšiukas...Svarbu, kad jam dabar niekur nebeskauda.

Beje, kažkas atidavinėja 6 metų levretiną:

http://www.supermama...?...6915&st=564

Skelbimas nr 568
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 29 spalio 2012 - 09:16
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 10 29, 10:14)
Na, vargšiukas...Svarbu, kad jam dabar niekur nebeskauda.

Beje, kažkas atidavinėja 6 metų levretiną:

http://www.supermama...?...6915&st=564

Skelbimas nr 568

su mielu noru priglausčiau toki gražuoli, tik kad vyrą vos del pirmo įkalbėjau ( dabar nepasidalijam kam su Arčiu miegoti smile.gif) tikiuosi greitai ras naujus šeimininkus.
Papildyta:
Šiandien Arčį į lauką vedžiau su rubeliu, tai gan ilgai palakstė, nesušalo, vis sniege skylutes su nosim kasinėjo smile.gif ką patarsit dėl batukų, ar verta įsygyti tokį daikta, ar šuniui bus nepatogu su jais?
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 10 23, 17:53)
Imago "Tobis" išaugo į rimtą šunį.  Tobis velnių prišveitė užaugęs, - buvo porą kartų išsikasęs po tvora ir pabėgęs. Urvinis biggrin.gif Ale turiu pasakyti, kad Imago buvo ramesnis. Kaziukas yra... kažkas tokio.

Na, man atrodo, kad iš daugelio dalykų išaugama. Net iš bėgimo - Kopa va, ant penktų metų nustojo vartyti užramstytus patvorius ir sprukti. O dėl vogimo - irgi baigėsi jos vagiliavimai, tik va, nosinaitėms negali atsispirti - net nuo aukščiausių spintelių nusikabina ir taip metodiškai, chirurgiškai, kantriai išdrasko į skutelius.

QUOTE(olivute @ 2012 10 29, 15:36)
Šiandien Arčį į lauką vedžiau su rubeliu, tai gan ilgai palakstė, nesušalo, vis sniege skylutes su nosim kasinėjo smile.gif ką patarsit dėl batukų, ar verta įsygyti tokį daikta, ar šuniui bus nepatogu su jais?

Atsiprašau, bet man tai atrodo nesąmonė biggrin.gif Čia gal jorkšyrų šeimininkų reiktų paklaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2012 10 12, 20:59)
Nu fainas drakuliukas, ypač vardas man patinka, kaži, ką mano uošvis Kazimieras pasakytų  g.gif
O mano ciocės visur kur stengiasi saulutę dabar gaudyti - ne levretiškas sezonas prasideda, oi ne levretiškas...
[attachmentid=225065]

Mano draugas tokiu pat vardu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 10 23, 16:53)
Imago "Tobis" išaugo į rimtą šunį.  Tobis velnių prišveitė užaugęs, - buvo porą kartų išsikasęs po tvora ir pabėgęs. Urvinis biggrin.gif Ale turiu pasakyti, kad Imago buvo ramesnis. Kaziukas yra... kažkas tokio. Jis visko primąsto, visko prigalvoja, akyse užrašas: "ką čia padarius gero, kad visiems bloga pasidarytų". Negana to, Kaziukas yra (bent jau buvo, jei pasitaisė, - labai atsiprašau) užkietėjęs kleptomanas. Jo boksas visada atrodydavo kaip "komisas".  lotuliukas.gif 

...kažin ar kas pasikeitė?

O kur dar pagalba besidarbuojanciam ir kanzijimas visokiu santechniniu medziagu..... Dar iki siol pamenu kaip maniskis pasakojo apie jo pagalba
Atsakyti
Kol visa Lietuva drebėjo laukdama sniego, mes drąsiai sau keliavome į pajūrį ir apturėjome puikų savaitgalį su savo mergomis. Orai buvo visai puėtini, net neteko rengti merginų, o smėlis sukėlė lygiai tokią pat euforiją, kaip ir vasarą. Fun.[attachmentid=225325]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas svarbu: 01 lapkričio 2012 - 16:07
Tema tikrai verta būti prikelta: vakar tarpautinėje parodoje Vilniuje iš daugiau kaip 1700 šunų - Best in Show - geriausiu buvo išrinktas mūsų numylėtos veislės - levretės patinas Ilario iš Latvijos!
Daugiau info čia: http://www.facebook.com/koposnamai
ir čia:
http://www.lrytas.lt...9...-Ŕunys.htm
[attachmentid=225932]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas svarbu: 16 gruodžio 2012 - 21:19