Gražuolis!
Džiugu, kad pagaliau levretes pradėjo pastebėti parodose!
Na taip, praeitais metais toje pačioje parodoje triumfavo kitas Latvių veislynas - Eledi Grace kalė užėmė antrąją vietą BIS.
Beje, antrą parodos dieną šis patinas - Ilario - vėl tapo geriausiu grupėje
Beje, antrą parodos dieną šis patinas - Ilario - vėl tapo geriausiu grupėje

Tai ką, levretistai ir kurtistai, turime ką turime: šių metų TOP levrete tapo mūsų Aškė - ASHANTI ASHA.
Daugiau info apie visus dalyvius - www.kurtai.lt
[attachmentid=226508]
Daugiau info apie visus dalyvius - www.kurtai.lt
[attachmentid=226508]
Sveiki 
Jei galima, karts nuo karto įlįsiuu į Jūsų temą
Pas mamą prieš kelias dienas sulaukėm ilgai lauktos naujos šeimos narės - mažosios In The Name Of Love de Magistris
Ši kalytė atvyko iš Prancūzijos, Magistris veislyno ( www.petitlevrieritalien.com ) .
Aišku, dabar visiems namams pilnos kelnės džiaugsmo, mažieji mano brolis ir sesė iš proto eina, o šuo - nerealus
Drąsi, linksma, energinga ir labai meili kalytė.
O va mažoji pelytė (kol kas neišrinktas 'naminis' vardas, tai jei turit minčių - siūlykit, nes mamos namuose jau baisingos diskusijos verda
).

Jei galima, karts nuo karto įlįsiuu į Jūsų temą

Aišku, dabar visiems namams pilnos kelnės džiaugsmo, mažieji mano brolis ir sesė iš proto eina, o šuo - nerealus

O va mažoji pelytė (kol kas neišrinktas 'naminis' vardas, tai jei turit minčių - siūlykit, nes mamos namuose jau baisingos diskusijos verda

Graži mergaitė, sėkmės auginant!
Dėl vardų sunku ką nors patarti - čia jau skonio reikalas...
Jei lankysitės parodose ar dalyvausite Kurtų savininkų klubo gyvenime - mažu ir susitiksime
Dėl vardų sunku ką nors patarti - čia jau skonio reikalas...
Jei lankysitės parodose ar dalyvausite Kurtų savininkų klubo gyvenime - mažu ir susitiksime

Aciu
Na, mama zada parodose padalyvaut, ar labai aktyviai, nezinau, bet ir su kurtu augintojais meginsim susipazint
giminaite faraonus veisia, tai tikimes per ja susipazint ir isipaisyt i Kurtu kompanija 
Klausimas - kur didesnis pasirinkimas antakliu levretei? Siandien vienoj parduotuvej matem, bet suaugusiam, musiskei ryskiai per didelis.
P.s. atsiprasau uz svepla testa, mob be lt klaviaturos.

Klausimas - kur didesnis pasirinkimas antakliu levretei? Siandien vienoj parduotuvej matem, bet suaugusiam, musiskei ryskiai per didelis.
P.s. atsiprasau uz svepla testa, mob be lt klaviaturos.
Gal kada išsipildys svajonė turėti levretę
. Dabar galiu tik pasigrožėti šiais grožiais

QUOTE(Avis @ 2013 04 06, 15:14)
Nereali

Na, levretistai, kur išsibėgiojote per vasarą? Mums ši vasara buvo derlinga: Kopytė susilaukė vados nuo 2012 metų geriausio lenkijos levretės patino, Multi, Inter čempiono Baublio Forum Romanum. Esu baisiai patenkinta rezultatu - vienas už kitą gražesni vaikai
[attachmentid=230108]

[attachmentid=230108]
[attachmentid=230654][attachmentid=230655][attachmentid=230656][attachmentid=230657]Nagi nagi, mes norėtumėme pasirodyti, paguasėjusi levretinų šeimyna:
Papildyta:
Delle. kodėl taip liūdnai? Kai pirmą kartą žurnale "Didysis šuo" perskaičiau apie levretes, pagalvojau, kam jau kam, o man tikrai nelemta turėti tokių dailybių, bet ...dabar turiu du levretinus, ir visą kompaniją mažiukų levretukų
Papildyta:
Delle. kodėl taip liūdnai? Kai pirmą kartą žurnale "Didysis šuo" perskaičiau apie levretes, pagalvojau, kam jau kam, o man tikrai nelemta turėti tokių dailybių, bet ...dabar turiu du levretinus, ir visą kompaniją mažiukų levretukų

Kokie grožiai