Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

Frebiavimas - tai kaip saulegrazu lukstenimas :-) pripranti gaut laiskus ir nebegali be ju :-) pas mane sian pasto dezutej 6 laiskai :-) is www.tena.no didziulis vyriskas pampersas bigsmile.gif mb vardu uzsakiau, oi matytumet mb grimasa ,kai pademonstravau lotuliukas.gif kam jis man?! O gi labai geras dalykas, ziema ne uz kalnu, o mes ziemines zukles megejai, man prie eketes sedint pravers :-)
Ziedo matuokli vel gavau, kazkoki mezgimo zurnaliuka, fan paka- grazu magnetuka ,skirtuka ir lipduka marskineliams nuo ledo ritulio komandos, visa kita makulatura nuo sporto komandu. Viena diena prisedau ir el.laiskus issiunciau 20 komandu :-) tai beveik visos vargses g.gif praso voka atsiust arba geriausiu atveju komandos nuotrauka atsiuncia smile.gif
O gal dar ir laimes dalykas cia...vienas zmogelis issiunte el.laiskus sporto komandoms, bankams, alkoholio gamykloms,draudimo bendrovems,radijo stotims,oro uostams su prasymu atsiust siuvenyru, tai uzverte ji drabuziais, magnetais, krepsiais, kepurem,rasikliais ir t.t. Ech, sekas juk kazkam ...
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2012 11 26, 14:01)
Frebiavimas - tai kaip saulegrazu lukstenimas :-) pripranti gaut laiskus ir nebegali be ju :-) pas mane sian pasto dezutej 6 laiskai :-)  is www.tena.no didziulis vyriskas pampersas  bigsmile.gif mb vardu uzsakiau, oi matytumet mb grimasa ,kai pademonstravau  lotuliukas.gif kam jis man?! O gi labai geras dalykas, ziema ne uz kalnu, o mes  ziemines zukles megejai, man prie eketes sedint pravers :-)
Ziedo matuokli vel gavau, kazkoki mezgimo zurnaliuka, fan paka- grazu magnetuka ,skirtuka ir lipduka marskineliams nuo ledo ritulio komandos, visa kita makulatura nuo sporto komandu. Viena diena prisedau ir el.laiskus issiunciau 20 komandu :-) tai beveik visos vargses  g.gif praso voka atsiust arba geriausiu atveju komandos nuotrauka atsiuncia  smile.gif
O gal dar ir laimes dalykas cia...vienas zmogelis issiunte el.laiskus sporto komandoms, bankams, alkoholio gamykloms,draudimo bendrovems,radijo stotims,oro uostams su prasymu atsiust siuvenyru, tai uzverte ji drabuziais, magnetais, krepsiais, kepurem,rasikliais ir t.t. Ech, sekas juk kazkam  ...

Kaip Jums sekasi, įmeskit nuorodėles jei dar tebedalina smile.gif
Tikiuosi ir aš sulauksiu bent dalies užsisakytų freebiukų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zakareviciute @ 2012 11 26, 15:23)
Kaip Jums sekasi, įmeskit  gautųjų freebiukų nuorodėles jei dar tebedalina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zakareviciute @ 2012 11 26, 15:33)
Kaip Jums sekasi, įmeskit nuorodėles jei dar tebedalina smile.gif
Papildyta:

visos nuorodos(knyga, curamin, ziedo matuoklis) yra cia, kelis puslapius atgal pavartykit, ner tik tenos norvegiskos nuorodos , bet puslapi rasiau, tena.no, ieinat ir renkates, vyriska/moteriska pavyzdi
Atsakyti
'Kleenex' drėgnos servetėlės bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovili! @ 2012 11 27, 18:02)

O kažkas naujo clap.gif
Per kiek laiko atsiuntė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovili! @ 2012 11 27, 19:02)

ką tik užsisakiau,pažiūrėsim,kada gausiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip reiktų bigsmile.gif man postcode braukia unsure.gif ką ne taip rašau?
Atsakyti
Nežinau, kiek laiko siuntė.. Neskaičiuoju (:
O kodas turėtų tikti bet koks Didžiosios Britanijos, pagūglink 4u.gif patikrinti negaliu, man jau formos neberodo..
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 11 27, 19:49)
Kaip reiktų  bigsmile.gif  man postcode braukia  unsure.gif  ką ne taip rašau?

Man irgi neleido irasyti, rase, kad tinka tik 4 raides...tai irasiau savo zipa be vieno skaiciaus, ir ten kur miestas ir salis, irasiau papildomai visa zipa mirksiukas.gif
Atsakyti
Ups, apgavau nenorėdama blush2.gif prisiminiau, ten juk Australijos kodo reikia.. iš 4 skaičių.. blush2.gif
Atsakyti
Šnd gavau iš Camelia mažą lankstinuką,kad iki 12.31d.50% vienai prekei,išskyrus vaistus,ir kompensuojamas prekes smile.gif ,čia gal dėl to,kad lojali jų klientė esu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(laimucia @ 2012 11 27, 20:59)
Man irgi neleido irasyti, rase, kad tinka tik 4 raides...tai irasiau savo zipa be vieno skaiciaus, ir ten kur miestas ir salis, irasiau papildomai visa zipa  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
tik aš įrašiau 4 skaičius,o visa pilna info prie adreso mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 28 lapkričio 2012 - 08:41
https://www.mathscar...order/teachers/
is cia gavau formules ir plakateliu biskeli
thumbup.gif

http://www.worcester...book?complete=1
o is cia knygele vaikiska

http://www.hotelchoc...GAU50RTUWT9F8AS sokoladiniu saldainiu brosiurele

uzsakinejau 17 diena
Atsakyti