Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

Šiandien gavau labai mielus atvirukus, lipduką ir plakatą smile.gif Atsiuntė maždaug per dvi savaites.
Sakiausi iš čia: http://www.30million...der-kit/19.html
Atsakyti
QUOTE(zakareviciute @ 2012 11 28, 11:59)
Šiandien gavau labai mielus atvirukus, lipduką ir plakatą smile.gif Atsiuntė maždaug  per dvi savaites.
Sakiausi iš čia:  http://www.30million...der-kit/19.html

siandien irgi gavau smile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien gavau knygą "No longer a slumdog" thumbup.gif Neatsimenu, iš kur sakiausi, bet ant voko užrašyti šie adresai: facebook.com/gospelforasia ir twitter.com/gospelforasia
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2012 11 06, 13:49)

Gavau šiandien didžiulę krūva interjero katalogų iš šios nuorodos. Kurjeris atvežė 4u.gif
Atsakyti
Leiskit paklaust ir kur jūs tą makulaturą dedat?-į šikpopierį keičiat ar pečių kurenat? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2012 11 30, 17:06)
Leiskit paklaust ir kur jūs tą makulaturą dedat?-į šikpopierį keičiat ar pečių kurenat? lotuliukas.gif

Na, asmeniškai aš makulatūros neužsisakinėju. O šiaip, kodėl Jūs iš kart taip... Juk ta makulatūra nebūna vien popierius. Būna pavyzdžiui tapetų ar kilimų pavyzdžiai. Jie puikiai tinka įvairiems darbeliams, kad ir vaikams dailės pamokai. Kita vertus, toje "makulatūroje" būna gerų idėjų...
Atsakyti
Pritariu smile.gif butent siuose kataloguose radau ideju kaip isirengti kambari thumbup.gif
Atsakyti
http://www.tena.lt/M...kamas-pavyzdys/

siandien kurjeris atnese, Tena meginuka
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2012 11 30, 17:31)
Na, asmeniškai aš makulatūros neužsisakinėju. O šiaip, kodėl Jūs iš kart taip... Juk ta makulatūra nebūna vien popierius. Būna pavyzdžiui tapetų ar kilimų pavyzdžiai. Jie puikiai tinka įvairiems darbeliams, kad ir vaikams dailės pamokai. Kita vertus, toje "makulatūroje" būna gerų idėjų...

Atleiskit jei ką ižeidžiau,bet aš siunčiuosi tik ką kolekcionuoju(alaus promo,pašto ženklus,PDV ir spec.tarnybu antsiuvus)-paštininkiei ir taip kas dieną reik pas manę užsukt blush2.gif tai makulaturos tampimu jos nebevarginu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir man tris vokus tenos kurjeris atnese.
Labai cia parupo kazkam kam gi tie katalogai. Tai faktas, kad ideju pasisemt. Prakuroms netinka, jei ta ponia nezino, tai tam naudojami laikrasciai.
Turiu ideja - gal faceboke susikuriam grupe, kad tik normalios panos bendrautu, dalintusi nuorodom ir t.t. Be to isvengsim nereikalingu repliku, nes I grupe priimsim tik senbuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURAIRMINDE: 30 lapkričio 2012 - 19:48
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2012 11 30, 19:43)
Ir man tris vokus tenos kurjeris atnese.
Labai cia parupo kazkam kam gi tie katalogai. Tai faktas, kad ideju pasisemt. Prakuroms netinka, jei ta ponia nezino, tai tam naudojami laikrasciai.
Turiu ideja - gal faceboke susikuriam grupe, kad tik normalios panos bendrautu, dalintusi nuorodom ir t.t. Be to isvengsim nereikalingu repliku, nes I grupe priimsim tik senbuves.

Visada buvo, tegu buna ir cia, del keleto netinkamu komentaru nera ko begiot wink.gif
Atsakyti
Kam tas fb rolleyes.gif normali tema, daug lankytoju, nera ko uzsibarakaduoti 4u.gif
Atsakyti