Įkraunama...
Įkraunama...

Baltieji šveicarų aviganiai

QUOTE(Šveicaras @ 2013 04 06, 16:05)
Rūpi sakai... biggrin.gif . Po ilgų svarstymų, kontempliacijų, meditacijų, dėliojimų ir tttttt...., juo taps mano ir kitų visiškai patvirtintas ir numylėtas Herakles  tongue.gif . Nuo jo žinau ką gausiu ( na bent plius minus ) ir man tai laaaabai svarbu, nes planuoju kažką sau pasilikt. Va
Papildyta:
O atostogos ir bus jai...darbo ir poilsio stovykla. Gana katiną vaidint, reik gi sakau- lašinius nukratyt, formas atgaut  lotuliukas.gif

Na, nustebau visgi dėl tavo pasirinkimo ax.gif
Maniau, imsi jaunąją kartą, eksperimentuosi... O, tu, matai nuėjai pramintu keliu... Nu gal? Kas žino, kaip suguls kraujai. Gal 'DoubleBrave' gausi?... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2013 04 07, 17:54)
Na, nustebau visgi dėl tavo pasirinkimo  ax.gif
Maniau, imsi jaunąją kartą, eksperimentuosi... O, tu, matai nuėjai pramintu keliu... Nu gal? Kas žino, kaip suguls kraujai. Gal 'DoubleBrave' gausi?...  mirksiukas.gif

Eksperimentuosiu žinoma, su tuo, ką pasilikt planuoju. Viskas "po planu", pas mane kaip visad viskas labai logiškai pagrįsta, planai numatyti toli į priekį smile.gif
Beje, tas pramintas takas labai pasiteisinęs mirksiukas.gif kol yra galimybė, reik naudot.
Atsakyti
Na va, mano madam pasiruošus atostogom...Buvom pas daktariuką savo, visa iščiupinėta, patikrinta, paskiepyta ir tt...eh. Bet kainos čia blink.gif vien už skiepus beveik 400 lt gaunas. Košmaras
Atsakyti
Oho blink.gif
Su tokiom kainom tikrai reikia svarstyti, ar gali sau leisti suni turet.

Medeira siandien irgi "procedurinosi". Gavo skiepa. Poryt gimtadienis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 04 09, 14:17)
Oho  blink.gif
Su tokiom kainom tikrai reikia svarstyti, ar gali sau leisti suni turet.

Medeira siandien irgi "procedurinosi". Gavo skiepa. Poryt gimtadienis  ax.gif

Tai va, kad šuo prabanga, užtat jokių beglobių- valkatukų su žiburiu čia nėra. Ir laaaabai rekomenduojama draudimą turėt, nes neduok D kas nutiks..jo majo, su tokiom vet paslaugų kainom, galima be paskutinių kelnių likt smile.gif
Su artėjančiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2013 04 09, 13:29)
Tai va, kad šuo prabanga, užtat jokių beglobių- valkatukų su žiburiu čia nėra. Ir laaaabai rekomenduojama draudimą turėt, nes neduok D kas nutiks..jo majo, su tokiom vet paslaugų kainom, galima be paskutinių kelnių likt  smile.gif
Su artėjančiu  4u.gif

Ten, kur as dirbu, irgi galima isigyti gyvuno draudima biggrin.gif
Bandau isivaizduoti, koks populiarus tas produktas Lietuvoje butu...

Aciu! Reikes torta kepti ax.gif
Atsakyti
Tortas geraiiii, gal močiutėms irgi galima atsiūsti? blush2.gif
Klausykit, dėl erkių, gal kas bandėt šitą antkaklį??? Galvoju kaip saviškius apsaugot reikės...
http://www.ourpetwor...desc.asp?ic=873
Atsakyti
As va sita prnai bandziau

user posted image

Galiu pasakyti, kad veike, nes po uzdejimo neisisiurbe nei viena, bet nuo kailio kelias esu nurinkus vaikstancias. Paziuresim, ar siemet veiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2013 04 09, 14:54)

Klausykit, dėl erkių, gal kas bandėt šitą antkaklį??? Galvoju kaip saviškius apsaugot reikės...
http://www.ourpetwor...desc.asp?ic=873

as tai,kaip visada,BARS naudoju,man kaip ir pasiteisina ax.gif
Sveikinu K vada su 1 metuku sukaktuvem,o M vada su artejanciu tortadieniu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Labos,

Mano ilgaausis babuzis jau paskiepytas ir imautas i Foresto antkakli bigsmile.gif Vietoj isbandyto Virbac vyras vakar gavo si - ZV, ju yra Justes klinikoje.

Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 04 10, 08:57)
Labos,

Mano ilgaausis babuzis jau paskiepytas ir imautas i Foresto antkakli  bigsmile.gif Vietoj isbandyto Virbac vyras vakar gavo si - ZV, ju yra Justes klinikoje.

Ir kiek uz antkakli mokejot?
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2013 04 10, 15:44)
Ir kiek uz antkakli mokejot?

Virs 100...
Atsakyti