Įkraunama...
Įkraunama...

Baltieji šveicarų aviganiai

QUOTE(Šveicaras @ 2013 04 21, 12:30)
Vajeeee, kokie žavūs  bigsmile.gif
O aš ką tik savo cypla išleidau  verysad.gif namie tuščia iškart....sėdžiu ir bliaunu. Išprotėsiu kol nuvažiuos.

nebūk kvaila,ne viena gi išvažiavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2013 04 21, 12:26)
Na va,rodom visą šeimyną
user posted image

Vajetau, kaip gražu wub.gif
Storučiai, meilučiai iki silpnumo bigsmile.gif
Pirma pagalvojau, kad čia velykiniai margučiai pintinėlėje... mirksiukas.gif
Kuris gimė pirmas?
Papildyta:
QUOTE(Šveicaras @ 2013 04 21, 12:30)
Vajeeee, kokie žavūs  bigsmile.gif
O aš ką tik savo cypla išleidau  verysad.gif namie tuščia iškart....sėdžiu ir bliaunu. Išprotėsiu kol nuvažiuos.

Gerai jie ten nuvažiuos, nepergyvenk. Aišku, liūdna bus kol apsiprasi, bet pagalvojus, kad viskas su tavo dainorėle gerai, tai ir nusiraminsi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2013 04 21, 12:47)
Kuris gimė pirmas?

mergytė ružava juostele
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2013 04 21, 12:55)
mergytė ružava juostele

Oh, kaip miela wub.gif Bus gražuolė Barbytė thumbup.gif
Atsakyti
Cypla jau LT smile.gif rytoj jau važiuos į sodybą, tai baisiai įdomu man kaip jie su Brave susitiks..kaip ne kaip chebra gi, o nesimatė beveik tris metus..Įtariu bus uraganas biggrin.gif
Čia pora foto iš kelionės:

user posted image

user posted image

Tik niekaip nesuprantu, kaip žmonės be šunų gyvena....Nykuma visinė.
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2013 04 04, 15:27)
Laba,ko gero Šveicaras išsamiai atsakė į jūsų klausimus,jūs iš kokio miesto?

Mes iš Kauno. Truputį dingę buvom nuo forumo smile.gif Jei neklystu, Jums vakar el. paštu rašiau dėl šuniukų smile.gif

Ačiū Šveicarui, ptashkai ir Žaisliniam Vilkui už komentarus.

Kurį laiką svarstymą dėl šuns išvis buvom palikę ramybėje, galvojom gal praeis noras, gal čia šiaip kokia laikina užgaida ir tiek smile.gif Bet kad nepraėjo... Jau seniai norėjos gyvūno, tai pernai įsigijom katę. Viskas labai šaunu, patinka. Tik visgi nusprendėm, kad dar mažai tų gyvūnų (ir problemų biggrin.gif biggrin.gif) - norisi ir šuns biggrin.gif Na, tokio kailiniuoto draugo, kompanjono, pasivaikščiojimams, bėgiojimams, žaidimimams, bendravimui smile.gif Kiti žmonės sako, kad vaiko man su vyru reikia, o ne dar vieno gyvūno biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na, bet visgi jau kokią pusę metų nepalieka mintis ir apie šunį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Little_Miss @ 2013 04 23, 10:59)
Mes iš Kauno. Truputį dingę buvom nuo forumo smile.gif Jei neklystu, Jums vakar el. paštu rašiau dėl šuniukų smile.gif

Kurį laiką svarstymą dėl šuns išvis buvom palikę ramybėje, galvojom gal praeis noras, gal čia šiaip kokia laikina užgaida ir tiek smile.gif Bet kad nepraėjo... Jau seniai norėjos gyvūno, tai pernai įsigijom katę. Viskas labai šaunu, patinka. Tik visgi nusprendėm, kad dar mažai tų gyvūnų (ir problemų biggrin.gif biggrin.gif) - norisi ir šuns biggrin.gif Na, tokio kailiniuoto draugo, kompanjono, pasivaikščiojimams, bėgiojimams, žaidimimams, bendravimui smile.gif Kiti žmonės sako, kad vaiko man su vyru reikia, o ne dar vieno gyvūno biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na, bet visgi jau kokią pusę metų nepalieka mintis ir apie šunį smile.gif

Normaliom sąlygom vienas kitam netrukdo biggrin.gif Jei rimtai nusprendėt, laikas idealus.
O va panašiai mano vaikas augo, tiesą sakant nuo gimimo su šuniu, o paskui jų daugėjo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Little_Miss @ 2013 04 23, 09:59)

Suo absoliuciai netrukdo tureti vaiku smile.gif

Mano avigane nors cia gali pareiksti ganymo instinktus. Labai gerai gano mazaja visur, neleidzia per toli atitolti nuo "bandos", uz rankoves parveda atgal, o jei neparveda, tai miske prie medzio prispaudzia ir neleidzia begti, kol mes pakankamai nepriartesim biggrin.gif Jau nekalbant apie tai, kad vaikui tai yra draugas numeris vienas, su kuriuo ir apduksta, ir pasipyksta.
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2013 04 23, 01:01)
Cypla jau LT  smile.gif rytoj jau važiuos į sodybą, tai baisiai įdomu man kaip jie su Brave susitiks..kaip ne kaip chebra gi, o nesimatė beveik tris metus..Įtariu bus uraganas  biggrin.gif
Čia pora foto iš kelionės:

user posted image
user posted image

Tik niekaip nesuprantu, kaip žmonės be šunų gyvena....Nykuma visinė.

Sakyciau, visai gerai ji toje kelioneje jautesi, snukutis issisiepes biggrin.gif
Nesijaudink, mamka, gerai bus tiems vaikams, kas, kad nesimate ilgai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 04 23, 17:53)
Sakyciau, visai gerai ji toje kelioneje jautesi, snukutis issisiepes biggrin.gif
Nesijaudink, mamka, gerai bus tiems vaikams, kas, kad nesimate ilgai wink.gif

Ji tai gerai biggrin.gif o aš protėjau...Cru gi tečią kartą per EU važiuoja, tsakant keliauninkė smile.gif
Vaikai jau kartu. Iškart puolė džiaugtis ir seilėtis...paskui sekė tūsas ir maudynės. Chebra yra chebra, metai nebaisūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jums tokie vaizdeliai? mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2013 04 25, 16:19)
Kaip jums tokie vaizdeliai?  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

Neprilygstami thumbup.gif
Šifruoju:
lia lia liaaaaaa, tik šeši šuniukai, tik šeši... Liapotaaaa... lotuliukas.gif