Įkraunama...
Įkraunama...

Baltieji šveicarų aviganiai

QUOTE(Šveicaras @ 2013 05 14, 12:22)
Erzinies sakai  biggrin.gif
Pasiilgau tokių kleckų, pats smagumas dabar.

aisku erzinu bigsmile.gif ir dar erzinsiu tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Laba chebra biggrin.gif Dingę visi kažkur, matyt pavasariu džiaugiatės... Auga, kaip ten tavo
L- ėlytės?
Mano chebra neblogai laiką leidžia, o man vis liūdna be jų smile.gif

Abudu..

user posted image

Saldus Cru veidelis biggrin.gif

user posted image

Nors ir apgaulingas..pasirodo ji medžiotoja- žudikė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ruošiamės pirmajai Praidos parodai, kuri bus šeštadienį. Gal turit kokių patarimų kaip šuniukui nervus nuraminti? smile.gif mums siūlė raminamųjų vaikams
user posted image
Atsakyti
[quote=Kerian,2013 05 23, 20:46]
Ruošiamės pirmajai Praidos parodai, kuri bus šeštadienį. Gal turit kokių patarimų kaip šuniukui nervus nuraminti? smile.gif mums siūlė raminamųjų vaikams

Sveiki, o kas tiems nervams, kad juos raminti? Jei tokius nervus kelia paroda, tai gal geriau į ją neiti...Bet šunį prieš parodą šert raminančiais, na nematau prasmės ( na pasislėps nervai, o temperamentas kaip? )
Nebent kažką ne taip supratau, nes tikrai nenoriu, kad grubiai nuskambėtų 4u.gif
Iš esmės lengvą jauduliuką prieš pasirodymą turėtų judėjimas palengvint, pavaikščiokit aplink ringus, pasišunėkit..atsipalaiduokit...Čia gi žaidimas, va ir tegu " žaidžia " šuo, ringas turi būt malonumas mirksiukas.gif todėl žaiskit, turėkit kamuolį, jei mėgsta, skanukų, kokius mėgsta..Neužfiksuokit jei susibaidys. Ir pati džiaukitės, nes tie rūpūžiokai labai jaučia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2013 05 23, 11:45)
Nors ir apgaulingas..pasirodo ji medžiotoja- žudikė  biggrin.gif
http://s019.radikal....210414c2edc.jpg[/img][/url]

Alio!!!
Kažkonesupratau?... Čia ką negyvas šeškas? Čia ką jį šita tavo anglikonė nudobė jį savo rankom?... doh.gif
Na, tai aš persigalvojau važiuoti paviešėti su savo kūljtiūringa inteligente Auroruke tarp šitų 'žarnapalaidžių', cukriniais avinėliais apsimetusių... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerian @ 2013 05 23, 20:46)

Na ir patarimai... g.gif
Jūs tai galit raminančių išgerti... Šuo iškarto įvertins.
O jei kalei suduosit, tai ir turėsit tampyti po ringą kaip šlapią virvę...

Man tai jau bloga nuo ringo paskutinių nuotraukų, matytų internete, kur lietuviškos kalės su pabrukto uodegom, alpsta ringe... Gėda už veislę...

Kaip sakė Šveicaras - žaiskit ringą, mėgaukitės, nekreipkit dėmesio, kad kalė gal ne taip judės ar žiūrės kitur... Svarbiausia - 'draivas'. Girkit be galo, siekit parodą su geriausiai kalės išgyvenimais, per daug nebus... Sėkmės!!!
Atsakyti
Taip taip Vilkuti biggrin.gif pats tikriausias..nudobtas mano " kultūringosios " damutės lotuliukas.gif Matai, pasirodo net miestietiškas- angliškas gyvenimas iš jos sąvasties neatėmė...Pagavo- nudobė- šeimininkui po kojom nudrėbė. Nieks net sureaguot nespėjo.
Papildyta:

Beje, tavo išpuoselėtai miargai manau saugiai galima važiuot..sena draugelka visgi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šveicaras: 24 gegužės 2013 - 01:43
Saunuole Cruska, tikra medziotoja, seimininkams badauti neleis lotuliukas.gif

O del parodu, tai as jeigu vesciau savo karlsona, tai tik jokiais raminamais nepriserta - kokia tada to prasme lieka, jei temperamentas uzbukinamas? Juk jos stiprybe ir butu lakstancios akys, trepsenancios letenos ir propeleris uzpakalyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2013 05 23, 11:45)
Laba chebra  biggrin.gif  Dingę visi kažkur, matyt pavasariu džiaugiatės... Auga, kaip ten tavo 
L- ėlytės?

Šaunuolė medžiotoja thumbup.gif
L-ėlytės šiąnakt surengė eilinį bušido turnyrą 4 val.ryto,galutinai išvedė mane iš kantrybės ir šiandien bus kraustomos i voljerą...apie išnešiotus batus ir graužiamus baldus aš net neužsimenu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerian @ 2013 05 23, 20:46)

teisingaiŽV parašė,raminančių reikėtų išgerti pačiai,nesinervuoti dėl rezultatų,galvoti,kaip bus,taip bus gerai,ir eiti i ringa su džiaugsmu 4u.gif
Atsakyti
[quote=auga57,2013 05 24, 09:34]
Šaunuolė medžiotoja thumbup.gif
L-ėlytės šiąnakt surengė eilinį bušido turnyrą 4 val.ryto,galutinai išvedė mane iš kantrybės ir šiandien bus kraustomos i voljerą...apie išnešiotus batus ir graužiamus baldus aš net neužsimenu :ax

Geros Lėlytės biggrin.gif

Klausykit žmonės mielieji...kas į Ukmergės parodas rašotės??? Nes labai specialiai, su dideliais vargais išsimušiau atostogas, taigis planuoju joje būt thumbup.gif baisiai norėtųsi visus ringe pažiūrėt, gal nestabdom?? Kad gi savų į ringą sukišt negalėsiu niekaip ( Cru bus arba rujoj, arba tik pakergta, o dėdė kaip tik šiuo metu netenka savo rutuliukų...) tai mielai pabučiau žiauriai aktyviu sirgalium biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2013 05 24, 02:41)
Taip taip Vilkuti  biggrin.gif pats tikriausias..nudobtas mano " kultūringosios " damutės  lotuliukas.gif Matai, pasirodo net miestietiškas- angliškas gyvenimas iš jos sąvasties neatėmė...Pagavo- nudobė- šeimininkui po kojom nudrėbė. Nieks net sureaguot nespėjo.
Papildyta:

Beje, tavo išpuoselėtai miargai manau saugiai galima važiuot..sena draugelka visgi  bigsmile.gif

Baisu klausyti - pagavo - nudobė - po kojom nudrėbė... ohmy.gif
Vargšas šeškutis, kažkur jo vaikiukai dabar iš bado miršta... cry.gif O Jūs visos - medžiotoja, medžiotoja, kokia šaunuolė... verysad.gif

Maniškė, kai liepsnelės jauniklį skrendantį pagavo, tai tas tik plunksneles uodegos numetė, visas sveikas liko, padėjau ant šakos - nuskrido... Pabandytų man kokią gyvastį nudobti, taip sugėdinčiau, kad kudlos paraudonuotų...

Juokauju, kad mes čia bijom pavažiuoti susitikti mirksiukas.gif . Aišku, kad atvažiuosim, va grįši į sodybą, apsiprasi ir atlėksim pasiausti... Žinau, kad Cru Aurorkai slaptą simpatiją jaučia, pamenu, kaip Breivą 'koliojo', kad nelįstų su Aurora bendrauti bigsmile.gif Mane visada žiauriai juokina šunų 'razborkės', joks tv neatstos 'cirkų' nemokamų... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(auga57 @ 2013 05 18, 09:31)

Gražios labai jau tos 'L'ėlytės wub.gif
Tegul tik auga, tegul tik graužia ir siautėja kuo daugiau - Pūkės Dūkės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2013 05 24, 12:22)
Baisu klausyti - pagavo - nudobė - po kojom nudrėbė...  ohmy.gif
Vargšas šeškutis, kažkur jo vaikiukai dabar iš bado miršta...  cry.gif O Jūs visos - medžiotoja, medžiotoja, kokia šaunuolė...  verysad.gif

Maniškė, kai liepsnelės jauniklį skrendantį pagavo, tai tas tik plunksneles uodegos numetė, visas sveikas liko, padėjau ant šakos - nuskrido... Pabandytų man kokią gyvastį nudobti, taip sugėdinčiau, kad kudlos paraudonuotų...

Juokauju, kad mes čia bijom pavažiuoti susitikti  mirksiukas.gif . Aišku, kad atvažiuosim, va grįši į sodybą, apsiprasi ir atlėksim pasiausti... Žinau, kad Cru Aurorkai slaptą simpatiją jaučia, pamenu, kaip Breivą 'koliojo', kad nelįstų su Aurora bendrauti  bigsmile.gif Mane visada žiauriai juokina šunų 'razborkės', joks tv neatstos 'cirkų' nemokamų...  thumbup.gif

Gaila aišku, bet toks gyvenimas..na kur matyta, kad laukinė fauna į kiemą kur šunys laksto įžūliai lystų. Tiesa šiuo metu šunys kariauja su gandru biggrin.gif jis panašu specialiai juos erzina...skrenda palei galvas, atsitūpia netoliese, o tie vaiko biggrin.gif Kiek baisu, kad paukštis neapskaičiuos KAIP aukštai anie iššokt gali...
Klausyk, tai varyk į Ukmergę pasižmonėt per parodą, o paskui pas mus? Kartu pasijuoksim, kaip Cru koliojasi lotuliukas.gif
Atsakyti