Daiva visą laiką šypsojosi, matyt jautė, kad neišmes jos, o Nijolė pikta sedėjo.
Man irgi kažkaip keista dėl žiedo. Keisčiausia, jog kamera filmavo būtent tada, kai Radžis ėjo pro tą vietą ir rado žiedą.
Taip , taip del to ziedo , man atrodo Nijole per daug padauginus buvo sampes ir jau nesugebejo eiti to ziedo ieskoti . Tik , KŪR mano ziedas ? klausinejo , vietoj to galejo begti ir keliais eiti ieskoti to ziedo .
Tai ir taip aisku , kad ten viskas jau isanksto sudeliota

Nesizenys radzis... visos kazkokios neaiskios. kuo toliau tuo labiau geda ziureti sia laida
prasom... tai ar myli ar naudos iesko... jei buvo paklausta almos ir ji isvaryta tai siuo atveju reikia paklaust daivos
http://www.panele.lt...te_su_charizmu/
http://www.panele.lt...te_su_charizmu/
QUOTE(GITALE @ 2012 12 09, 15:16)
nu ir straipsniukas

QUOTE(shennon @ 2012 12 09, 12:19)
Bet argi nematote, jog ten viskas iki kiekvienos smulkmenos surezisuota
taip buvo ir su tuo ziedu.

Na tai , kad gal kažkiek kompensuotusi
už kurą limuzino ar šampaną prabangų
Rodys laidą su Radžiu , tai per anonsą jau sako , kad kaip gali merginos žemai pulti dėl vyrų .

Rodys laidą su Radžiu , tai per anonsą jau sako , kad kaip gali merginos žemai pulti dėl vyrų .
Komentarai apie bokserį
))))gerai,kad atejo medike,kai vel susimus,bus kam zaizdas sutvarstyti:)))))).ech, toki musu deimanta atiduodam toms furijoms,prazus musu budulajus,visa nakti negalejau sudeti akiu
Nijole atvaziok pas mane i tabora antra troba nuo gelezinkelio tave paimsiu
Ta Nijolė net nebaigė kolegijos, ji neturi jokio diplomo, tai kodėl projekte yra skelbiama kaip "kvalifikuota pedagogė"? Siaubas, kaip panelės gali eiti į tokį žemo lygio projektą? Aš tai manau, kad joms moka pinigus, jos ten ir sėdi todėl...
o kur nubego ta Nijole? .....limuzinas liko stoveti vietoje, o ta pusdurne, pisnuoge (lauke -6 kokie buvo) nubego......dar viena intriga? ar jau ''kitas'' lauke
)?
Mano netgi laikais (o tai tikrai ne "prie Smetonos") lietuvaitės panelės net ir š.....s nežiūrėtų į čigoną, net jei tas būtų prie pinigo ir mokėtų kažkiek dainuoti. O jau tekėti už šios tautos atstovo, jokia normali lietuvaitė newt sapne nebūtų sumanius.
Iki ko nusairitot, panelės... O gal kvailiausios pasaulyje televizijos ukiausias projektas Jums taip galveles sussuko, kad Jūs nei adekvačiai galvoti, nei veikti nebesugebat?
Bet jau panos durnumas, tai siaubas. Ir dar pedagoge, ir tokie zmones mokins musu vaikus? Kvaila, kazin ar kasnors ja dabar priims i mokykla dirbt pedagoginio darbo, tokia siaubune pasruvusiom akim vaikam liga gali ivaryt
Tikuosi, kad ji iki siol dar nedirbo mokytoja ir nieko nezalojo.

Nijole atvaziok pas mane i tabora antra troba nuo gelezinkelio tave paimsiu
Ta Nijolė net nebaigė kolegijos, ji neturi jokio diplomo, tai kodėl projekte yra skelbiama kaip "kvalifikuota pedagogė"? Siaubas, kaip panelės gali eiti į tokį žemo lygio projektą? Aš tai manau, kad joms moka pinigus, jos ten ir sėdi todėl...
o kur nubego ta Nijole? .....limuzinas liko stoveti vietoje, o ta pusdurne, pisnuoge (lauke -6 kokie buvo) nubego......dar viena intriga? ar jau ''kitas'' lauke

Mano netgi laikais (o tai tikrai ne "prie Smetonos") lietuvaitės panelės net ir š.....s nežiūrėtų į čigoną, net jei tas būtų prie pinigo ir mokėtų kažkiek dainuoti. O jau tekėti už šios tautos atstovo, jokia normali lietuvaitė newt sapne nebūtų sumanius.
Iki ko nusairitot, panelės... O gal kvailiausios pasaulyje televizijos ukiausias projektas Jums taip galveles sussuko, kad Jūs nei adekvačiai galvoti, nei veikti nebesugebat?
Bet jau panos durnumas, tai siaubas. Ir dar pedagoge, ir tokie zmones mokins musu vaikus? Kvaila, kazin ar kasnors ja dabar priims i mokykla dirbt pedagoginio darbo, tokia siaubune pasruvusiom akim vaikam liga gali ivaryt

QUOTE(musyte015 @ 2012 12 09, 22:55)
O per kokią laidą čia rodys