Įkraunama...
Įkraunama...

Radži ieško žmonos

xix, nuveš paneles į taborą biggrin.gif biggrin.gif Kaži, ar nepabėgs po to kuri nors nuotaka?..

Ai, o man Daiva neigiamų emocijų nesukelia. Tokiam šou tokios merginos reikia. Visos jos turi savo vaidmenį ir jį atlieka. Nijolė anksčiau piktino savo emociniais proveržiais, bet dabar ir į juos žiūriu filosofiškai smile.gif Vienas, kas mane nervina šiam šou, tai balsavimas. Nu kam traukt iš žmonių pinigus, jei vistiek praktiškai niekad neiškrito ta, kurią žiūrovai norėjo ištrenkt? Pati esu balsavusi tik per vienintelį tokį TV šou - per Lietuvos balsą. Na bet iš principo šiam projekte balsavimas nervina. Ir kam joms liepia paskutinįkart prašyt žiūrovų susimylėt, jei iškart po tų mekenimų balsavimą stabdo?
Atsakyti
Šitą ir aš pastebėjau, žiurovai išbalsuoja paną, po poros šeštadienių žiuri ,kad vėl grįžus biggrin.gif
Atsakyti
Nu ten filmavo tik pietus jų. Realiai tai tos panos nekažką, už kamerų visos ale draugės, žvengia kartu, žodžiu gražiai bendrauja. Prieš tai susodino visas prie stalo, parodė kur kuri sėdės, pasakė kas ką sakys ir kaip. Paskui kai filmuoja jos visos atsieit nekenčia viena kitos ir stumia biggrin.gif
O Radžis pats žvengia iš jų smile.gif Kaimietėm vadina g.gif
Bet vieną paną tai be režisūros išmetė, nežinau dėl ko, negirdėjau. Tai verkė apačioj labai smile.gif
Juokingos jos ten labai, bent jau man pasirodė. Pas mus restoranas, tai būna tos ale duonos lėkštutės, aš dėlioju sviesto gabaliukus ir duoną, o tos pašnibždomis diskutuoja ką aš čia dedu biggrin.gif net sviesto nepažino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZefyriuX: 13 gruodžio 2012 - 00:03
Dingo iš realybė šou „Radži ieško žmonos” iškritusi Nijolė

Praėjusį šeštadienį iš LNK realybės šou „Radži ieško žmonos” dramatiškai iškrito Taujėnų dvaro senbuvė Nijolė Malevič. Radži sprendimu mergina buvo atiduota žiūrovų teismui. Žiūrovai panelės nepasigailėjo. Tačiau ši istorija Nijolės išvykimu nesibaigė...

Jau tapo įprasta, kad per tiesioginę transliaciją iškritusios panelės sėda į prabangų limuziną ir visiems laikams palieka Radži. Tačiau tąkart taip neatsitiko. Į limuziną Nijolė nelipo. Panelė kilstelėjo juodą ilgą suknelę ir pasileido bėgti. Kur nulėkė Nijolė, nesuprato nei Radži, nei kitos realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvės.

„Kartu stovėjome prie limuzino. Ji kažką suburbėjo ir pasileido laukais. Net sulaikyti nespėjau. Nieko nesupratau”, – pabėgimo istoriją pasakojo Radži.

Kitą dieną suskambo LNK televizijos telefonas. Atsiliepusi apsaugininkė pasakojo, jog skambinusi moteris prisistatė Nijolės giminaite. Ji klausė, kur yra Nijolė, mat mergina po šeštadienio transliacijos taip ir negrįžo namo. Nijolės dingimas ir Radžiui, ir buvusioms konkurentėms sukėlė nerimą.

„Žinau, kad iškritimas iš šio šou jai turėjo būti svarbus įvykis. Jau neblogai pažįstu Nijolę. Žinau, kad jai rūpėjau. Tikiuosi, nieko blogo neatsitiko”, – dėl pabėgusios nuotakos nerimavo Radži.

Sunerimęs Radži pasileido į Nijolės paieškas. Kur dingo Nijolė ir ar ji bus surasta, sužinosite jau šį šeštadienį, 19 val., per LNK.

Papildyta:
Kur dingo Nijolė?????Nagi proto nubėgo paieškoti.O gal gamtos šauksmas?????????
isskrido i siltuosius krastus................
..tikriausiai isvaziavo i Emyratus "padirbeti".
paziurejo i save veidrodyje ir issigandus pabego......
Patiko čigonas, taispruko į taborą..............
tikriausiai pasikorė iš nevilties
Nilka,jei tu nori bėgt,tai koks skirtumas bl. nuo ko bėgt,reiks šunis paleist,kad greičiau varytum.
galetu jos visos dingti kartu su tuo cigonu
velnias negriebs, atsiras. Palakstė laukais, atšaldė galvą ir gal dar kai ką - ir nusiramino. Bus tų radžių.
i tv ji negris, Beje, galetu jai kazkas pasiulyti darba moteru kolonijoje. Labai tinkama vieta jai.
lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 12 13, 01:02)
Nu ten filmavo tik pietus jų. Realiai tai tos panos nekažką, už kamerų visos ale draugės, žvengia kartu, žodžiu gražiai bendrauja. Prieš tai susodino visas prie stalo, parodė kur kuri sėdės, pasakė kas ką sakys ir kaip. Paskui kai filmuoja jos visos atsieit nekenčia viena kitos ir stumia biggrin.gif
O Radžis pats žvengia iš jų smile.gif Kaimietėm vadina g.gif
Bet vieną paną tai be režisūros išmetė, nežinau dėl ko, negirdėjau. Tai verkė apačioj labai smile.gif
Juokingos jos ten labai, bent jau man pasirodė. Pas mus restoranas, tai būna tos ale duonos lėkštutės, aš dėlioju sviesto gabaliukus ir duoną, o tos pašnibždomis diskutuoja ką aš čia dedu biggrin.gif net sviesto nepažino  lotuliukas.gif

Kuria ismete vardo nezinot? biggrin.gif O tai taip ir sako tavo zodziai mazdaug tokie ie tokie o tavo tokie ir tokie? Ojei ziauru biggrin.gif
Atsakyti
prodiuseriai is peties darbuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo atsiras šeštadienį ax.gif bokseriukas , pasilakstęs biggrin.gif .
Atsakyti
valkata su kitais prasidulkino ir parsivilko į dvarą.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 14, 22:41)
valkata su kitais prasidulkino ir parsivilko į dvarą.

manot, kad ji buvo tą dvarą palikus? smile.gif Atliko paskirtą vaidmenį, visąlaik prižiūrima filmavimo grupės - esu daugiau negu įsitikinus.
Atsakyti
Gal ir taip per visą šou žiūrovai buvo maustomi balsavimais kurių niekas nepaisė.
Atsakyti
Nu komentarai tai neblogi neblogi biggrin.gif
Atsakyti
GEDINGA laida
Jau geriau i teatra neit, nors ten nera tokios kvailos rezisuros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile1897: 15 gruodžio 2012 - 18:30