Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 01 28, 16:20)
Kažkodėl ir aš galvojau, kad sunelio laukiat  mastau.gif
DG* parduotuvę gi galima su ėjimu pasivaikščioti suderinti  mirksiukas.gif  tik laiką reikia pasirinkt kai žmonių mažiau būna

Na gal ir taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 01 28, 16:12)
Turim, Gabrielė  mirksiukas.gif  4u.gif

Na man baisiausia, kaip reiks iki parduotuves nulekt ar i miesta kokių reikalų tvarkytis, nors čia ir brolis yra tai gal kai miegos mazyte ir isleksiu, jis dar jaunas tai biški prisibijo vienas su ja pabūt, sako ką aš darysiu jei atsikels, tai biški neramu, kad paprašius pabūt neatsisakytų  unsure.gif

good.gif

orai atšils ir visur kartu bėgiosit mirksiukas.gif tada ir bėdos neliks, įprasi ir kitaip atrodys negali būti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DG* @ 2013 01 28, 16:20)
Lince, o tu kur gimdei? Panevezy? g.gif  bigsmile.gif

taip, mes gi čia gyvenam biggrin.gif visos trys ten pat gimę smile.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 01 28, 16:20)
Kažkodėl ir aš galvojau, kad sunelio laukiat  mastau.gif

nežinau kiek man turėtų primokėt kad kažkur trenkčiausi žiemos ieškot  doh.gif  ir dar nuo kalnų leistis  blink.gif

va kaip gerai palikt intrigą lotuliukas.gif nes dauguma nežinančių buvo nusprendę, kad berniukas hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai vat, laukiu nesulaukiu kada atšils oras, tada tikrai gal viskas kitaip atrodys. blush2.gif
Aš irgi panevezy tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 01 28, 16:45)
Aš irgi panevezy  tongue.gif  blush2.gif

o kodėl pasirinkai panevėžį, o ne pasvalį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 01 28, 17:04)
o kodėl pasirinkai panevėžį, o ne pasvalį? ax.gif

Gavau siuntimą i pnvz, nes pasvalys nieko nedarė, patys liepė atvaziuot penkt, nuvaziavus tiesiog pasijuokė ko čia atvažiavot jei niekas nevyksta blink.gif O antradieni vakare veikla pasidejo, bet jau buvau paguldyta i patologini. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 01 28, 17:07)
maišai, mums nuo pat pradžių matė sesutę  aš čia forume iš vis nerašiau, buvau palikus intrigą

Žinok, kaip per rūką pamenu, kad tavo liniuotėje tekstas toks lygtais berniukiškas buvo. bigsmile.gif arba įvardinai bendrai, bet labiau link "jis" pusės (mažulis, vaikutis ar pan) tai ir pagalvojau, kad brolį "matė".
Na, arba mano atmintis visai jau "grybą pjauna". rolleyes.gif

QUOTE(DG* @ 2013 01 28, 17:12)
Turim, Gabrielė  mirksiukas.gif  4u.gif

Na man baisiausia, kaip reiks iki parduotuves nulekt ar i miesta kokių reikalų tvarkytis, nors čia ir brolis yra tai gal kai miegos mazyte ir isleksiu, jis dar jaunas tai biški prisibijo vienas su ja pabūt, sako ką aš darysiu jei atsikels, tai biški neramu, kad paprašius pabūt neatsisakytų  unsure.gif

Oi, tik nesinervuok į priekį. mirksiukas.gif Paliksi miegančią ir nulėksi iki tos parduotuvės. O jei verkti pradės, pamatysi, brolis pats išmoks nuraminti. Daugiau pasitikėjimo savimi ir aplinkiniais mirksiukas.gif Niekada neatsisakyk siūlomos pagalbos. O jei brolis pabijos, nueis ir su mažyle, tik eik kai žmonių mažiau ir su tiksliu sąrašu, kad nesiblaškyti ilgai parduotuvėje.
aš su 2 sav lelka jau nusitrenkiau į parduotuvę pati. Aišku, dabar tai atrodo biški kvaila, nes ir būtinybės nebuvo, bet taip norėjosi... rolleyes.gif

QUOTE(*Star* @ 2013 01 28, 17:14)
Aš irgi. Italijos pavydžiu, kodėl dėl slidinėjimo ir kalnų visi alpsta, nesuprantu  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Kol nemokėjau- aš irgi stebėdavausi, ko čia tuo slidinėjimu džiaugtis..Bet kai atsistojau ant slidžių- tai kaifas nerealus, vaizdai fantastiški. man labiau patinka judrus poilsis. Va manęs pvz netraukiau daryti atvirukų, megzti ar nerti. O kitoms tai didžiausias malonumas.

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 01 28, 17:20)
*Kažkodėl ir aš galvojau, kad sunelio laukiat  mastau.gif
DG* parduotuvę gi galima su ėjimu pasivaikščioti suderinti  mirksiukas.gif  tik laiką reikia pasirinkt kai žmonių mažiau būna

Star*  friends.gif nežinau kiek man turėtų primokėt kad kažkur trenkčiausi žiemos ieškot  doh.gif  ir dar nuo kalnų leistis  blink.gif

*Va, ne aš viena galvojau bigsmile.gif

Na kiekvienam savo. mirksiukas.gif Žiūrėk, pabandytum, o gal ir patiktų...

Pasigrožėjimui:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 01 28, 18:49)
O antradieni vakare veikla pasidejo, bet jau buvau paguldyta i patologini.  mirksiukas.gif

tai ir tave biškį pakankino, jei nuo vakaro viskas prasidėjo, o finišas tik vos ne pietų metu unsure.gif man nuo pusės penkių ryto viskas prasidėjo, tai bendras laikas 14 su virš val viskas truko doh.gif gerai, kad du trečdaliai laiko faktiškai neskaitau gimdymu net biggrin.gif bet už tai paskutinės 4 val.... nenoriu net prisimint, šita mergina mane labiausiai iškankino verysad.gif

o kaip tau mūsų gimdymo namai patiko? bigsmile.gif

QUOTE(prekestolen @ 2013 01 29, 11:55)
Žinok, kaip per rūką pamenu, kad tavo  liniuotėje tekstas toks lygtais berniukiškas buvo.  bigsmile.gif arba įvardinai bendrai, bet labiau link "jis" pusės (mažulis, vaikutis ar pan) tai ir pagalvojau, kad brolį "matė".

o kaip yra sakoma bendrai - kūdikis ar kudikė? mirksiukas.gif kažkaip, kad pilvuko gyventoją kudike vadintų bent jau aš nesu girdėjus biggrin.gif bendrai apibūdint gi visada naudojama vyr giminė ax.gif kūdikis, leliukas, gyventojas, žirniukas ir pan rolleyes.gif taip kad ir liniuotė buvo tuo pačiu principu padaryta (užrašas buvo mažiausiajam). o kad dauguma tai priėmėt kaip faktą, čia jau ne mano problema biggrin.gif

gražūs vaizdai drinks_cheers.gif

šiandien ir ciuckiui, ir viltei totalus miegadienis blink.gif pirmasis iš būdos neišlenda, o fėją irgi ryte po 10 žadinau (nuo 4 ryto parpė), nes jau krūtinę skaudėjo doh.gif pavalgė, atlikom rytines prausimosi pricedūras, vėl pavalgėm ir po 11 ji vėl užmigo ir nebunda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 01 29, 12:26)

o kaip tau mūsų gimdymo namai patiko? bigsmile.gif

Bendrai apėmus gera ispudi paliko, aisku buvo ir neigiamu nuansu, nes pvz kaip maitinti niekas nepamokė, viska su MB bendrom jegom darėm, o 4paroje atėjusi akusere ji man nepatiko nes tik kritikavo doh.gif pareiske kad mano speneliai netinkami, mzyle badu marinam blink.gif unsure.gif O pagalbos jokios unsure.gif Tai kita diena kita akusere buvo tai kaip tik padejo cool.gif Bent jau nuramino, nes ta diena mirt norejosi, nors tikrai mazyle valge ir pavalge, nes ir pampiai buvo pilni thumbup.gif

O siap tai esu labai dekinga R.P skyriaus vedejui kuris mane operavo ir po operacijos prieziura labai gera buvo thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 01 28, 16:49)
Gavau siuntimą i pnvz, nes pasvalys nieko nedarė, patys liepė atvaziuot penkt, nuvaziavus tiesiog pasijuokė ko čia atvažiavot jei niekas nevyksta  blink.gif O antradieni vakare veikla pasidejo, bet jau buvau paguldyta i patologini.  mirksiukas.gif

Nu bet... g.gif O tai buvo pernešiojimas, ar viskas ok?

na aš tai sakau, vienąkart paguldė- išleido, ir taip buvau nuvažiavus, na visad atsakydavo į iškilusius klausimus, paaiškindavo kas kaip unsure.gif

Na bet, svarbu viskas sėkmingai ir dabar jau visa pagausėjusi šeimyna kartu thumbup.gif

QUOTE(prekestolen @ 2013 01 29, 09:55)

Kol nemokėjau- aš irgi stebėdavausi, ko čia tuo slidinėjimu džiaugtis..Bet kai atsistojau ant slidžių- tai kaifas nerealus, vaizdai fantastiški. man labiau patinka judrus poilsis. Va manęs pvz netraukiau daryti atvirukų, megzti ar nerti. O kitoms tai didžiausias malonumas.

thumbup.gif Kokie puikūs vaizdai

Na, man slidinėjimas labai labai patiko. Bet manęs niekad netraukė ir nežavėjo slidinėjimas trasose. O jei ten yra nusileidimo trasos, kaip aš įsivaizduoju kalnuose, tai va tai man ir nepatiktų cool.gif

Bet kokiais laukais prasinešti, tai aš mielai, kad tik būtų proga... nu gal kada atsiras... rolleyes.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 01 29, 10:26)
tai ir tave biškį pakankino, jei nuo vakaro viskas prasidėjo, o finišas tik vos ne pietų metu unsure.gif man nuo pusės penkių ryto viskas prasidėjo, tai bendras laikas 14 su virš val viskas truko doh.gif gerai, kad du trečdaliai laiko faktiškai neskaitau gimdymu net biggrin.gif bet už tai paskutinės 4 val.... nenoriu net prisimint, šita mergina mane labiausiai iškankino verysad.gif

Tu matai... o pagal visas teorijas tai turėjo tau išvis būt- viens du ir opa, kūdikis ant rankų... mat kaip skirtingai būna... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 01 29, 12:33)
Bendrai apėmus gera ispudi paliko, aisku buvo ir neigiamu nuansu, nes pvz kaip maitinti niekas nepamokė, viska su MB bendrom jegom darėm, o 4paroje atėjusi akusere ji man nepatiko nes tik kritikavo  doh.gif pareiske kad mano speneliai netinkami, mzyle badu marinam  blink.gif  unsure.gif O pagalbos jokios  unsure.gif Tai kita diena kita akusere buvo tai kaip tik padejo  cool.gif Bent jau nuramino, nes ta diena mirt norejosi, nors tikrai mazyle valge ir pavalge, nes ir pampiai buvo pilni  thumbup.gif

O siap tai esu labai dekinga R.P skyriaus vedejui kuris mane operavo ir po operacijos prieziura labai gera buvo  thumbup.gif  cool.gif

darbuotojų visur ir visokių yra drinks_cheers.gif čia jau nuo žmogaus priklauso ax.gif manęs šį kartą tik paklausė ar reik pagalbos, sakau ačiū ne biggrin.gif o su mija tai akušerė priėjus deda papą jai burnon, o aš ją mintyse siunčiu tolyn lotuliukas.gif kažkodėl erzino pagalba tuo klausimu blush2.gif svarbu atsirado, kas padeda ir nuramina drinks_cheers.gif

o rp tai čia pas mus nėštukių svajonių jaunikiu vadinamas lotuliukas.gif labai fainas ir geras gydytojas drinks_cheers.gif tik žiūriu tavo pirma patirtis irgi kaip mano - iškankino iki galo ir vis tiek ekstra operacija verysad.gif su antra ir dabar labai irgi to bijojau... ir šįkart vos neprisibijojau doh.gif gimdyklos gydytoja jau buvo nusprendus CP man daryt, bet atėjus kita gydytoja kažką stebuklingo padarė, kad po 15 min viltė jau gulėjo man ant pilvo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2013 01 29, 12:42)
Tu matai... o pagal visas teorijas tai turėjo tau išvis būt- viens du ir opa, kūdikis ant rankų... mat kaip skirtingai būna...  unsure.gif

nesutverta aš greitam ir lengvam gimdymui biggrin.gif nors kaklelis man atsidarinėja lengvai, nors už tiek ačiū tam kažkam aukštai cool.gif iki pan 15 val., kada buvo jau 10cm, aš galėjau dar ir diskotekoj pašokt lotuliukas.gif bet va paskui... mano lelkos neslenka žemyn arba tą daro labai lėtai ir sunkiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 01 29, 11:55)

Aš jau geriau suknelę nusimegsiu, nei su slidėm duosiuos. Man kitokie sportai labiau prie dūšios. O vaizdai tai tkrai gražūs 4u.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 01 29, 12:26)

šiandien ir ciuckiui, ir viltei totalus miegadienis blink.gif pirmasis iš būdos neišlenda, o fėją irgi ryte po 10 žadinau (nuo 4 ryto parpė), nes jau krūtinę skaudėjo doh.gif pavalgė, atlikom rytines prausimosi pricedūras, vėl pavalgėm ir po 11 ji vėl užmigo ir nebunda biggrin.gif

Aš irgi su degtukais akyse sėdžiu doh.gif

QUOTE(DG* @ 2013 01 29, 12:33)
Bendrai apėmus gera ispudi paliko, aisku buvo ir neigiamu nuansu, nes pvz kaip maitinti niekas nepamokė, viska su MB bendrom jegom darėm, o 4paroje atėjusi akusere ji man nepatiko nes tik kritikavo  doh.gif pareiske kad mano speneliai netinkami, mzyle badu marinam  blink.gif  unsure.gif O pagalbos jokios  unsure.gif Tai kita diena kita akusere buvo tai kaip tik padejo  cool.gif Bent jau nuramino, nes ta diena mirt norejosi, nors tikrai mazyle valge ir pavalge, nes ir pampiai buvo pilni  thumbup.gif

Turbūt ant tos pačios, kaip mano sesė užsirovei irgi tik atėjo ir aprėkė, kad nemoka maitint doh.gif , kaip tik buvau aplankyt nuvažiavus, tai tiesiai šviesia paklausiau kiek kainuoja normalus bendravimas ir normalus paaiškinimas, tai šiaip taip sugebėjo paaiškint doh.gif

QUOTE(*Star* @ 2013 01 29, 12:42)

na aš tai sakau, vienąkart paguldė- išleido, ir taip buvau nuvažiavus, na visad atsakydavo į iškilusius klausimus, paaiškindavo kas kaip  unsure.gif

Kiek girdėjau, kad ten viena pamaina tokia gan bjauri yra, be rimto reikalo pirštelio nepajudins g.gif . Susidurt neteko, bet jei pas gimdyvę per parą laiko tik sanitarė užėjo grindų išplaut, tai ką aš žinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 01 29, 12:54)
bet jei pas gimdyvę per parą laiko tik sanitarė užėjo grindų išplaut, tai ką aš žinau  g.gif

blink.gif gi retai kuriai prireikia visos ištisos paros blink.gif
Atsakyti