QUOTE(Lince M @ 2013 01 28, 17:07)
maišai, mums nuo pat pradžių matė sesutę aš čia forume iš vis nerašiau, buvau palikus intrigą
Žinok, kaip per rūką pamenu, kad tavo liniuotėje tekstas toks lygtais berniukiškas buvo.

arba įvardinai bendrai, bet labiau link "jis" pusės (mažulis, vaikutis ar pan) tai ir pagalvojau, kad brolį "matė".
Na, arba mano atmintis visai jau "grybą pjauna".
QUOTE(DG* @ 2013 01 28, 17:12)
Turim, Gabrielė
Na man baisiausia, kaip reiks iki parduotuves nulekt ar i miesta kokių reikalų tvarkytis, nors čia ir brolis yra tai gal kai miegos mazyte ir isleksiu, jis dar jaunas tai biški prisibijo vienas su ja pabūt, sako ką aš darysiu jei atsikels, tai biški neramu, kad paprašius pabūt neatsisakytų
Oi, tik nesinervuok į priekį.

Paliksi miegančią ir nulėksi iki tos parduotuvės. O jei verkti pradės, pamatysi, brolis pats išmoks nuraminti. Daugiau pasitikėjimo savimi ir aplinkiniais

Niekada neatsisakyk siūlomos pagalbos. O jei brolis pabijos, nueis ir su mažyle, tik eik kai žmonių mažiau ir su tiksliu sąrašu, kad nesiblaškyti ilgai parduotuvėje.
aš su 2 sav lelka jau nusitrenkiau į parduotuvę pati. Aišku, dabar tai atrodo biški kvaila, nes ir būtinybės nebuvo, bet taip norėjosi...
QUOTE(*Star* @ 2013 01 28, 17:14)
Aš irgi. Italijos pavydžiu, kodėl dėl slidinėjimo ir kalnų visi alpsta, nesuprantu
Kol nemokėjau- aš irgi stebėdavausi, ko čia tuo slidinėjimu džiaugtis..Bet kai atsistojau ant slidžių- tai kaifas nerealus, vaizdai fantastiški. man labiau patinka judrus poilsis. Va manęs pvz netraukiau daryti atvirukų, megzti ar nerti. O kitoms tai didžiausias malonumas.
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 01 28, 17:20)
*Kažkodėl ir aš galvojau, kad sunelio laukiat
DG* parduotuvę gi galima su ėjimu pasivaikščioti suderinti

tik laiką reikia pasirinkt kai žmonių mažiau būna
Star*

nežinau kiek man turėtų primokėt kad kažkur trenkčiausi žiemos ieškot

ir dar nuo kalnų leistis
*Va, ne aš viena galvojau
Na kiekvienam savo.

Žiūrėk, pabandytum, o gal ir patiktų...
Pasigrožėjimui: