Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(*Star* @ 2013 01 31, 23:13)
LinceM, jau nuotaikingas gyvenimas prasideda  thumbup.gif na bet maylei tai dabar akcija atrakcija su sese, kaip reaguoja? Dičkė tai gal vaidina, kad ji jau didelė biggrin.gif

Bona-pari, sveika užėjus  biggrin.gif
Oi kaip greit laikas bėga. Sušils orai, tikiuosi susitiksim visos- kas su jau ūgtelėjusiais vaikais, kas su vežimėliais smile.gif

na taip būtinai, smile.gif o tai prie kompo vakare be prisėt gaunu ir tai tik darbo reikalais doh.gif
Atsakyti
ką veikiam? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 02 04, 19:16)
ką veikiam? bigsmile.gif  biggrin.gif

Mezgam biggrin.gif (kaikieno siaubui lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 04, 21:10)
Mezgam  biggrin.gif (kaikieno siaubui  lotuliukas.gif )

Darbo vietoje?? bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Biski prisiduodam, vakar buvom pas ortopeda, tai israse echo del klubu sanario bet jis bus tik po gero men, tai siandien pasitarem su seimos daktare tai palauksim tecio kai gris ir balandi vaziuosim jos darytis ir tada dar karta pas ortopeda eisim.

Vakar priemimu pas ortopeda likau nelabai patenkinta, vaziavom 65km i viena puse bet nieko nepasake, tada jau pati klausinet pradejau, bet pasake tik tai ka sake ligonineje ir ta pati ka seimos dakatare sake, tik tiek kad siuntima echo israse.

Siandien buvom pas seimos dakatare TA tai nuo 3630g kai grizom namo, siandien sveriam 4090g, ugio nematavo bet manau 60cm tikrai jau yra nes ir daktare sake kad matosi jog mes labai paaugusios. Apziurejo, tai sake visus rodiklius lenkiam negu turetu buti tokio laiko vaikuciui, tik del kojyciu minusiukas, bet sake nieko blogo, o man vistiek neramu.
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 04, 20:10)
Mezgam  biggrin.gif (kaikieno siaubui  lotuliukas.gif )

ką mezgam ir kieno čia siaubui biggrin.gif

QUOTE(DG* @ 2013 02 05, 11:13)
Vakar priemimu pas ortopeda likau nelabai patenkinta, vaziavom 65km i viena puse bet nieko nepasake, tada jau pati klausinet pradejau, bet pasake tik tai ka sake ligonineje ir ta pati ka seimos dakatare sake, tik tiek kad siuntima echo israse. 

Siandien buvom pas seimos dakatare TA tai nuo 3630g kai grizom namo, siandien sveriam 4090g, ugio nematavo bet manau 60cm tikrai jau yra

čia pnv buvot? jei taip, pas kokį?

gerai augat thumbup.gif pienelio sočiai pas mamytę biggrin.gif įdomu, kiek mes būsim pasunkėjusios ir pasitempusios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 02 05, 10:55)
Darbo vietoje?? bigsmile.gif

Nu ne-namie biggrin.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 02 05, 13:05)
ką mezgam ir kieno čia siaubui biggrin.gif

Suknelę, gi tos kur nuo kalnų čiuožia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 05, 13:09)
gi tos kur nuo kalnų čiuožia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vilte smile.gif kam įdomu ir kas nori pamatyt, slaptažodžio prašom paprašyt per AŽ ax.gif va kaip oficialu biggrin.gif arba per skaipą, kas turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 05 vasario 2013 - 13:50
QUOTE(prekestolen @ 2013 01 29, 12:55)
Kol nemokėjau- aš irgi stebėdavausi, ko čia tuo slidinėjimu džiaugtis..Bet kai atsistojau ant slidžių- tai kaifas nerealus, vaizdai fantastiški. man labiau patinka judrus poilsis. Va manęs pvz netraukia daryti atvirukų, megzti ar nerti. O kitoms tai didžiausias malonumas.
*Va, ne aš viena galvojau  bigsmile.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 05, 14:09)
Nu ne-namie  biggrin.gif
Suknelę, gi tos kur nuo kalnų čiuožia  lotuliukas.gif

Nu jau neperdėk lotuliukas.gif , nebuvo pas mane žodžio "siaubas".... Čia griečiau tu pasibaisėjai tais,(nu tai yr mumis) kurie žiemą dar didesnės žiemos ieško, ant kalnų lipa... lotuliukas.gif ax.gif
Aš tai mezgėjas gerbiu, thumbup.gif tik va labai sunku jų prisiprašyti, kad numegztų ko reikia, o ne tai ką jos pačios įkvėpimo pagautos mezga.
Dukrai sijonuko megzto noriu, deja deja...nėr įkvėpimo mezgėjėlei..
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 02 05, 14:35)
Nu jau neperdėk  lotuliukas.gif , nebuvo pas mane žodžio "siaubas".... Čia griečiau tu pasibaisėjai tais,(nu tai yr mumis) kurie žiemą dar didesnės žiemos ieško, ant kalnų lipa... lotuliukas.gif  ax.gif
Aš tai mezgėjas gerbiu,  thumbup.gif tik va labai sunku jų prisiprašyti, kad numegztų ko reikia, o ne tai ką jos pačios įkvėpimo pagautos mezga. 
Dukrai sijonuko megzto noriu, deja deja...nėr įkvėpimo mezgėjėlei..

Nugis pajuokavau tik mirksiukas.gif
Aš mezgu lėtai, ir tai man tik malonus laiko praleidimas, tikrai neapsiimčiau megzti kitiems, nes tai jau būtų įsipareigojimas unsure.gif . Yra ir kurios mezga pagal užsakymus, tik kainos truputi kandžiojasi
Atsakyti
Labas rytas.

Na, kalbant apie mezgėjas. Aš ir ati užsisakau iš vietinių kai man ko reikia. pati nemezgu, užtat ir moku. Bet dėl kainų... Tai čia kaip bet kuris rankdarbis. Kiek žmogus vertina savo darbą, tiek ir prašo. Aš labiau vertinu žmones, kurie vertina savo darbą. Iš principo smile.gif Net pati irgi taip darau. Jei nori pigiai- yra eurinės ir kitos parduotuvės. Jei nori, kad tau pagal užsakymą numegztų ar ką padarytų- tai reik manyt, kad už tai ir sumokėti reikės. Nieko čia keista smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 08 vasario 2013 - 10:15
Sveikos visos,

Star, labai gražu.. wub.gif

Kaip laikosi mūsų mažosios naujagimės??

Maniškė tai visgi nusprendė susirgti. Pakoso, ir dar, kas keisčiausia, puslelinė ant lūpytės atsirado. verysad.gif Negalvojau, kad tokiems mažiems gali bųti otkia liga...

Na ką, gero savaitgalio visoms. Greit ta savaitė pralėkė. thumbup.gif Dar va kelios savaitės- ir pavasaris jau ne už kalnų... 4u.gif

P.S. kol parašiau ir tavo darbeliai dingo... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 08 vasario 2013 - 10:12