Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

Prekestolen, ačiū. Kad sunervino tas part.lt Jau ne pirmą kartą man taip pridaro- kažkodėl ypač koliažus kai keliu, neduoda pixelių sumažint, Įkėliau pabandymui, nes čia galima ištrint jei ką biggrin.gif O norėjau kelt į kitą rankdarbisčių forumą, tai ten pati neištrinčiau, reik moderatorės prašyti.

Čia užsakyti cd dėkliukai fotografui. Užsakė kas svarbiausia turi būti, o daugiau mano reikalas kaip įsispraust į tai, ko prašė smile.gif

user posted image

O mano daugiau naujienų, nes pastaruoju metu nemažai darbavausi, galima čia apžiūrėti smile.gif

http://kurybinespievos.blogspot.com/
Papildyta:
Tik bėda, kad nemoku bloge padaryti taip, kad naujausius darbus pirma rodytų, o ne naujausius rašus pagal datą sad.gif
Atsakyti
Na va dar vienas paskutinių darbų- albumas ar albumėlis biggrin.gif Nuotraukoms ir užrašams pirmiesiems mažos mergytės gyvenimo metams smile.gif Visokiems smagiems dalykėliams fiksuoti ir nuotraukoms kiekvienam mėnesiui. Bus įdomu matti kaip auga smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos po savaitgalio,

Na tai, gal Užgavėnėse dalyvavote?
Pas mus tai ir mieste ir net prie namų Užgavėnių šventės vyko. Paankstino matyt, kad savaitgalį linksmiau švęsti.
Mano dukra tai pamiršta žodį "Užgavėnės", tai sako: "kada bus ta šventė "žiema žiema bėk iš kiemo?" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 02 11, 12:06)
Sveikos po savaitgalio,
"kada bus ta šventė "žiema žiema bėk iš kiemo?"  rolleyes.gif

thumbup.gif man šytas pavadinimas irgi patinka biggrin.gif
Atsakyti
aha, nors už lango gražu, balta, bet man jau irgi užkniso tie megztiniai, paltai ir pirštinės...
Atsakyti
neturiu, ką pasakyt, tai sakau nors pasilabinsiu biggrin.gif tai labas lotuliukas.gif o šiaip tai šią savaitę turiu ir miją namie, ir du vyrus turiu pamaitint kasdien (kaip koks musulmonas, su dviem pradėjau gyvent hihihi.gif tai kartais vos spėju suktis cool.gif dabar tik mažosios sumigo, tai arbatos pertraukėlė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 02 13, 15:57)
neturiu, ką pasakyt, tai sakau nors pasilabinsiu biggrin.gif tai labas lotuliukas.gif o šiaip tai šią savaitę turiu ir miją namie, ir du vyrus turiu pamaitint kasdien (kaip koks musulmonas, su dviem pradėjau gyvent hihihi.gif tai kartais vos spėju suktis cool.gif dabar tik mažosios sumigo, tai arbatos pertraukėlė rolleyes.gif

Kaikas ir vieno neturi, o ji su dviem blink.gif
Atsakyti
Sveikos.
Lincem, iš kur ištraukei tiek vyrų biggrin.gif

Na tai kažin kaip bus- ar išvarėm tą žiemą, ar bus dar koks vienas kitas pasispardymas smile.gif

Man vakar visai jokia šventė. Kažkaip atitolstu nuo tų švenčių, apatija tokiems dalykams Nesakau, kad gerai, nes nemokėti švęsti, tai čia jau ne kaži kokia perspektyva unsure.gif biggrin.gif

Dabar taip išeina, kad vėl kitų šventėmis labiau rūpinuosi nei savo lotuliukas.gif Rankdarbius gamindama lotuliukas.gif

Lincem, kaip auga mažylė? smile.gif

O man trys su puse mėnesiuko liko bim bam pa uglam ir vėl darbai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 13, 16:15)
Kaikas ir vieno neturi, o ji su dviem  blink.gif

ar tik negirdžiu pavydo gaidelės balse hihihi.gif a va taip va reik suktis šiais laikais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2013 02 13, 16:21)
Lincem, iš kur ištraukei tiek vyrų biggrin.gif

Na tai kažin kaip bus- ar išvarėm tą žiemą, ar bus dar koks vienas kitas pasispardymas smile.gif

Lincem, kaip auga mažylė?  smile.gif

aš kaip žvejys žuvingų vietų neišduodu lotuliukas.gif

manau, kad bus dar ax.gif

oj, auga gerai wub.gif nors pampersus gadina kaip nė viena negadino, bet ir žandus auginasi neblogus cool.gif apžoriukė totali ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 02 13, 14:25)
ar tik negirdžiu pavydo gaidelės balse hihihi.gif a va taip va reik suktis šiais laikais lotuliukas.gif
Papildyta:

aš kaip žvejys žuvingų vietų neišduodu lotuliukas.gif

manau, kad bus dar ax.gif

oj, auga gerai wub.gif nors pampersus gadina kaip nė viena negadino, bet ir žandus auginasi neblogus cool.gif apžoriukė totali ji biggrin.gif

Uoj lotuliukas.gif Nepavydu nepavydu, pas man trys namuos vyrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tai ką tu galvoji, stengiasi mergaitė kaip išgalėdama, reik gi greičiau seses vytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 13, 16:29)
Uoj  lotuliukas.gif Nepavydu nepavydu, pas man trys namuos vyrai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad tavo dviejų vyrų dar vyrais nelabai galima pavadint lotuliukas.gif

sveikos, kaiminkos, kur užsikasusios visos smile.gif
Atsakyti
Mus tai visai užpustė, tik atsikasam ir vėl ryte sniego pilnas kiemas.

Darbai darbus veja, atrodo tik sausis buvo, o jau tuoj vasario pabaiga šviečiasi.

Mes tai jau vasaros keliones planuojam, užsisakiau namukus Venspilyje, tai laukiu iš brolių latvių išankstinės sąskaitos.
Atsakyti