Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(Hopeidea @ 2013 07 15, 23:57)
Man atrodo, dauguma susirinko "čiumodanus" ir išsikraustė į FB...

Nu aš tai ne. ax.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 07 24, 20:57)
O gal ir noro bendraut nebėra  unsure.gif

kad temos nėra... rolleyes.gif o kalbėt apie orą- laiko gaišimas. Beje- vasarą ir pernai mūsų temoje buvo toks štilis- kad čia visai normalu ta tyla. cool.gif

QUOTE(*Star* @ 2013 07 24, 22:16)
Kad kažkaip vangiai čia ir vyko bendravimas,kiek pamenu  unsure.gif Va pasvalietės tai keičia temą po temos,ot tarškalės  biggrin.gif
O čia nesuprasi-lyg tais svarbiausia ką kaimynai pasakys ar panašiai  unsure.gif

Ramunyte, aš galvojau užbėgsiu kada pasilabint,bet tavokaimynės dabar pačios pas mus atvažiuoja,nes daug klientų,nebevežam viso pulko wink.gif

Nepasakyč, kad labai vangiai, priklausė nuo aptarinėjamos temos.. mirksiukas.gif

Planavom kažkada vasarą ir mytuką pasidaryti, bet jau manau nebepavyks..nebent rudeniop.

Atsakyti
Sveikos. Aš tai dirbu juodai visais frontais, sunku rast laisvo laiko. Ir savas darbas, ir rankdarbiai- pilnu pajėgumu... Nemoku aš laiko planuotis biggrin.gif namisėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 07 25, 13:37)
Sveikos. Aš  tai dirbu juodai visais frontais, sunku rast laisvo laiko. Ir savas darbas, ir rankdarbiai- pilnu pajėgumu... Nemoku aš laiko planuotis biggrin.gif namisėda biggrin.gif

Tai ir puiku thumbup.gif , geriau darbus naudingus dirbti, nei su šituo laiko vagimi internetu susidėti. rolleyes.gif
Seniau SM puse gero laiko surydavo, dabar dar FB prisidėjo.
Aš namie apskritai prie kompo nesedu, nes būna kaip tam anekdote- prisėdau išjungti FB, jungiu jau 5 val.... doh.gif

Mes tai jau ir paatostogavom, ir vėl atosotgom ruošiamės.
Buvome į Norvegiją nukeliavę, ant Preiksetolio užsikabarojom, kitas gražias vietas palankėm.
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 07 25, 00:42)
Tai va taip jau yra su tuo Biržų kraštu...  verysad.gif

Ką turi minty- gal persikraustai už jūrų marių?  bigsmile.gif Ar darbą keiti?  rolleyes.gif

Darbą, dabar Pabiržėj bazuosiuos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Atsiprašau, kad įlindau ir aš visiškai ne į temą, bet labai reikalinga Biržiečių pagalba blush2.gif ar Biržuose yra šunų kirpykla, o gal kas kerpa namie, neoficialiai? Labai labai lauksiu Jūsų atsakymo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2013 07 29, 14:51)
Sveikutės  4u.gif
Atsiprašau, kad įlindau ir aš visiškai ne į temą, bet labai reikalinga Biržiečių pagalba  blush2.gif ar Biržuose yra šunų kirpykla, o gal kas kerpa namie, neoficialiai? Labai labai lauksiu Jūsų atsakymo...  4u.gif

Aš kai domėjausi pažystamų, tai niekas tokios info nesuteikė. Tik Panevėžyje. Taip, kad labai mažai šansų, kad Biržuose kas turėtų tikrą šunų kirpimo mašinėlę g.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 07 29, 15:07)
Aš kai domėjausi pažystamų, tai niekas tokios info nesuteikė. Tik Panevėžyje. Taip, kad labai mažai šansų, kad Biržuose kas turėtų tikrą šunų kirpimo mašinėlę  g.gif

Mašinėlę aš ir pati turiu, ir pastoviai ją kerpu pati, bet kartas nuo karto norėtųsi nuvežt pas žmogų, kuris išmano savo darbą blush2.gif tik gaila, kad pas mus Pasvaly ir niekur aplink, apart Panevėžio ir Šiaulių, tokio dalyko nėr...
Atsakyti
QUOTE(Daivyte24 @ 2013 07 29, 14:51)
Sveikutės  4u.gif
Atsiprašau, kad įlindau ir aš visiškai ne į temą, bet labai reikalinga Biržiečių pagalba  blush2.gif ar Biržuose yra šunų kirpykla, o gal kas kerpa namie, neoficialiai? Labai labai lauksiu Jūsų atsakymo...  4u.gif

Buvo atsidariusi, bet turbūt mažai klientų turėjo, nes labai greit ir neliko, o namie tai nežinau ar yra kerpančių
Atsakyti
Ramunyte, sveikinu mirksiukas.gif 4u.gif [COLOR=green]

user posted image

Linkiu darnos kolektyve ir kad sektųsi visi darbai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 08 06, 22:22)
Ramunyte, sveikinu  mirksiukas.gif  4u.gif [COLOR=green]

user posted image

Linkiu darnos kolektyve ir kad sektųsi visi darbai  4u.gif

Ačiū 4u.gif , grįžtu, kaip bulves kasus, bet tikiuosi įsivažiuosiu ir viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 08 06, 19:46)
Ačiū  4u.gif , grįžtu, kaip bulves kasus, bet tikiuosi įsivažiuosiu ir viskas bus gerai  biggrin.gif

Tai aišku,kad bus gerai,kaip kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 08 06, 22:22)
Ramunyte, sveikinu  mirksiukas.gif  4u.gif [COLOR=green]

user posted image

Linkiu darnos kolektyve ir kad sektųsi visi darbai  4u.gif

Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif tik speju negimtadieniniai
bigsmile.gif

Star, prasom kitkart biski tikslumo mirksiukas.gif biggrin.gif o ti nezino su kuom sveikint

Bet linkiu Ramunei visko ko ir tu palinkejai drinks_cheers.gif
Atsakyti