Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 11 18, 18:23)
Tokiais tempais keliems metams temos užteks  lotuliukas.gif . į Pabiržę persikėliau  4u.gif

nu koks skirtumas keliems, gi ir po kelių metų dar nebūsim mirusios ir bendraut norėsis biggrin.gif o ten kas dabar, gal vyr bigsmile.gif ir kaip tas naujas darbas?
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 18, 19:27)
nu koks skirtumas keliems, gi ir po kelių metų dar nebūsim mirusios ir bendraut norėsis biggrin.gif o ten kas dabar, gal vyr bigsmile.gif ir kaip tas naujas darbas?

Tokia pat vyr, kaip visose biudžetinėse irnesakyk.gif o darbo tai daug daugiau nei dvigubai, nebėr kada internete sėdėt ir po forumus landžiot.
Atsakyti
Labadienis smile.gif NU va kaip gerai,kaip LinceM sako- užmarinavom, atidarėm, vartojam toliau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

LinceM- kaip šeimyna laikosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 19 lapkričio 2013 - 08:12
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 11 18, 20:11)
Tokia pat vyr, kaip visose biudžetinėse  irnesakyk.gif o darbo tai daug daugiau nei dvigubai, nebėr kada internete sėdėt ir po forumus landžiot.

va taip ir marinuojasi temelės per tuos darbus lotuliukas.gif ale svarbu alga atitinkamai irgi būtų didesnė 4u.gif

QUOTE(*Star* @ 2013 11 19, 08:11)
Labadienis smile.gif NU va kaip gerai,kaip LinceM sako- užmarinavom, atidarėm, vartojam toliau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

LinceM- kaip šeimyna laikosi?  mirksiukas.gif

nu gi kartais marinuotas produktas dar skanesnis būna biggrin.gif

laikosi smile.gif ir blogiau, ir geriau, bet skųstis labai negaliu biggrin.gif tik metai kažkokie nedėkingi, sunkūs be proto doh.gif ir finansiškai, ir morališkai, ale pragyvensim kaip nors rolleyes.gif kam nebūna irnesakyk.gif
Atsakyti
..."Legalizuotas žodis klynas, kurį anksčiau siūlyta vadinti tar̃pkoju, šãkumu, antùku, prãrėža."... aš net tokių žodžių nebuvau girdėjus, o pasirodo klyną taip reikėjo vadint lotuliukas.gif

Papildyta:
arba pasakykit, kas yra vyturas ir vyturiuoti?
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 19, 15:41)
va taip ir marinuojasi temelės per tuos darbus lotuliukas.gif ale svarbu alga atitinkamai irgi būtų didesnė 4u.gif

O va algą taip ir taikosi numažint unsure.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 11 19, 17:10)
..."Legalizuotas žodis klynas, kurį anksčiau siūlyta vadinti tar̃pkoju, šãkumu, antùku, prãrėža."... aš net tokių žodžių nebuvau girdėjus, o pasirodo klyną taip reikėjo vadint lotuliukas.gif

Papildyta:

Antukas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 19, 15:10)

Prajuokinai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 19, 18:10)

Papildyta:

Žodį antukas "sutikau' skaitydama 50 pilkų atspalvių. (Čia gi ta knyga: seksualiausia, perkamiausia, svaigiausia ir bla bla... rolleyes.gif ) Bet buvau ir iki tol kažkur užmačiusi. rolleyes.gif Tik galvojau, kad antukas tai kitaip pavadintas užtrauktukas... bigsmile.gif
Visi kiti irgi girdėti išskyrus prarėža... rolleyes.gif čia toks gan indomus lotuliukas.gif

Vyturas yra liaudiškai vadinamas autas. (pamenu senelis vyniodavo ant kojų autus ir kišdavo į baisius kerzinius batus) Netikrinau Vikipedijoje, tiesiog irgi kažkur esu sutikusi žodį suvyturiuotas kūdikis (suvyniotas i audeklus)
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 11 20, 09:37)
Vyturas yra liaudiškai vadinamas autas.  (pamenu senelis vyniodavo ant kojų autus ir kišdavo į baisius kerzinius batus) Netikrinau Vikipedijoje, tiesiog irgi kažkur esu sutikusi žodį suvyturiuotas kūdikis (suvyniotas i audeklus)

anot šiuolaikinių kalbininkų vyturas ir vyturiuoti atitinkamai bintas ir bintuoti smile.gif logikos gal ir yr, nu bet... duok vyturą aš tau pirštą suvyturiuosiu biggrin.gif

labas smile.gif tai ką veikiam bigsmile.gif pas mane mažesnės merginos mieg, tai man ramybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 11 20, 09:37)
  Tik galvojau, kad antukas tai kitaip pavadintas užtrauktukas... bigsmile.gif

Aš irgi taip pat galvodavau, pasirodo lietuviškai nemokam lotuliukas.gif
Atsakyti
Neįtikėtina, tačiau Biržai neteko klebono Daliaus Tubio... cray.gif cray.gif cray.gif
A.A.
http://www.15min.lt/...59-387666?cf=df

Prisimenant...
http://www.siaure.lt...view/7618/1/249
sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 11 25, 23:13)
Neįtikėtina, tačiau Biržai neteko klebono Daliaus Tubio...  cray.gif  cray.gif  cray.gif
A.A.
http://www.15min.lt/...59-387666?cf=df

Prisimenant...
http://www.siaure.lt...view/7618/1/249
sad.gif  sad.gif  sad.gif

cray.gif nesitiki kažkaip, mokėjo su žmonėmis bendraut
Atsakyti