Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIV - tema

QUOTE(Nika23 @ 2012 12 27, 20:32)
Svejki, gal kas nuomavosi automobili cia http://www.autohire-chania.gr labai geros kainos ir velivas paemimas nemokai, zodziu viskas nemokamai tik nelabai supratau del draudimo, raso kad viskas iskaiciuota. Mes rezervavom geguzes 22-29d.d. uz 133euru. Ziuresim kaip bus vietoj.

drinks_cheers.gif Kaina tikrai geriausia ka sugebejau rasti.Ir antras vairuotojas, ir vaikui automobiline kedute nemokama.Ir dugna draudzia. mirksiukas.gif
Tik mane neramina, kad jokio uzstato neima, jokiu isipareigojimu.Gali gi ir neatvaryti tos masinos. g.gif Kur paskui vidury nakties detis, jei taip atsitiktu? doh.gif

Labai neieskojau, bet apie sia firma radau tik 1 atsiliepima tripadvisor www.Atsiliepimas geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 29 gruodžio 2012 - 11:17
Nu bet transferio kaina, tai uzmuse doh.gif ziurejau per cia biggrin.gif http://www.a2btransf...com/results.asp
Mano vyresneliai jau bus 13, tai sistemoje ji kaip suauges. Tai 3+2 nuo Chanijos orouosto iki Retimno 200 svaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 12 29, 11:53)
Nu bet transferio kaina, tai uzmuse doh.gif ziurejau per cia biggrin.gif http://www.a2btransf...com/results.asp
Mano vyresneliai jau bus 13, tai sistemoje ji kaip suauges. Tai 3+2 nuo Chanijos orouosto iki Retimno 200 svaru doh.gif

Jo jo o masina savaitei 156 eur, kaip kazkas cia rase, pervezimo kainos ir mane sokiravo, tas pats kas viesbutis
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 12 29, 11:16)

Tik mane neramina, kad jokio uzstato neima, jokiu isipareigojimu.Gali gi ir neatvaryti tos masinos. g.gif Kur paskui vidury nakties detis, jei taip atsitiktu? doh.gif

Labai neieskojau, bet apie sia firma radau tik 1 atsiliepima tripadvisor www.Atsiliepimas geras.

As tai rizikuosiu. Skaiciau, kad autonuoma uzsiima nuo 1996m., tai, manau viskas bus ok. Blogiausiu atveju, oro uoste visada yra dirbanciu autonuomu.
Atsakyti
Su tokiom transferio kainom, tai tik masina nuomotis, tik kad po skrydzio noretusi ramiai atsisest ir nebesukt galvos, ypac nakti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika23 @ 2012 12 27, 21:32)
Svejki, gal kas nuomavosi automobili cia http://www.autohire-chania.gr labai geros kainos ir velivas paemimas nemokai, zodziu viskas nemokamai tik nelabai supratau del draudimo, raso kad viskas iskaiciuota. Mes rezervavom geguzes 22-29d.d. uz 133euru. Ziuresim kaip bus vietoj.
Papildyta:

Bet kainu ten nera, ane? Reikia duot uzklausima??
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2012 12 28, 13:25)
Kad tas Udrius turbut baisiai užsiėmęs, dar Kalėdas švenčia, nuo  praeitos savaitės neatrašo. Jei Rynairas kainas fiksuotų, tai aš dar neskiesčiau, o dabar... biggrin.gif

Tai paskambykit, tada greiciau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 12 29, 12:43)

Nera, kaina paraso i emeila.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 12 29, 12:43)
Su tokiom transferio kainom, tai tik masina nuomotis, tik kad po skrydzio noretusi ramiai atsisest ir nebesukt galvos, ypac nakti biggrin.gif
Papildyta:

O vietoje transferas ne pigesnis?
Kai Kosan skridom, va tai visiis anksto masinas nuomojosi, esa pigiau... Mes vietoje transfera pasiemem, sumokejom pigiau, nei cia is Lt chebra pirko, masinu nuomos kainos vietoje irgi nekando. Gal ir cia taip butu, ar naivu tiketis g.gif
Atsakyti
Horos, kad Kos transferio kainos nekando, tai net minties kt varianto nebuvo. Ypac su vaikais. O Kretoj dar nakti atskridus isvis nesinores po orouosta blaskytis. Gerai butu,kad kas pasirupintu, bet panasu,kad masiniuka teks imti biggrin.gif Per kazkuria sistema skaiciavaus, tai 14d 258eur gaunasi, ciut brangiau nei transferis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 12 29, 14:06)
Horos, kad Kos transferio kainos nekando, tai net minties kt varianto nebuvo. Ypac su vaikais. O Kretoj dar nakti atskridus isvis nesinores po orouosta blaskytis. Gerai butu,kad kas pasirupintu, bet panasu,kad masiniuka teks imti biggrin.gif  Per kazkuria sistema skaiciavaus, tai 14d 258eur gaunasi, ciut brangiau nei transferis biggrin.gif

Tada taip.
Belieka tikrintis, ar viešbutis/vila turi nemokamą parkingą, nes kažkurį apžiūrinėjau ir radau, kad mokamas doh.gif
Pasidairiau po booking ir hotels4you, kainos ten kažkaip nemažos gaunasi. Na žinoma, ne ekonominius variantus su virtuvėm nagrinėju, norisi ėst per atostogas nedaryt cool.gif Tada jau prObangu ten doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo horos: 29 gruodžio 2012 - 14:19
Man irgi bookingo kainos nepatiko biggrin.gif O dar kai 14 d doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas buvot CHrissi AMaudia 4*? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti