Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIV - tema

QUOTE(Dovis @ 2012 12 29, 14:20)
Man irgi bookingo kainos nepatiko biggrin.gif O dar kai 14 d doh.gif

Aš dar blaškausi tarp Kretos, Rodo, Kipro, ten nebuvę. Bet ir glumina, kad arba 7, arba 14 dienų. Tiesa, Ryanairas Rodan kas šeštadienį skrenda, o va Kreton pavėzė Novaturas (brungus gyvatė, bet su skrydžiais ir booking.com man dabar beveik ne pigiau gaunasi blink.gif ) turi ir 11 dienų, reiškia bandyt reik ieškot kokių skrydžių, - mat 7 mažokai, 14 gal jau per daug doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi,man isu vaikais rgi savarankiskai skristi nieko ne pigiau gaunasi,nei per kelioniu organizatorius ax.gif Cai as kalbu,kad skristi sezono metu,ne rudeni ar pavasari,ir negaminti valgyti.Jei imti be maitinimo ir tarnauti virtuvej,tada irgi ne maziau 6000susidaro doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lori30 @ 2012 12 29, 15:20)
Sveiki, gal kas buvot CHrissi AMaudia 4*? Kokie atsiliepimai?

Mane sitas irgi labai domina ax.gif Su AL 5zmonems labai nebloga kaina Tezai meta birzelio galui.
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2012 12 29, 15:31)
Aš dar blaškausi tarp Kretos, Rodo, Kipro, ten nebuvę. Bet ir glumina, kad arba 7, arba 14 dienų. Tiesa, Ryanairas Rodan kas šeštadienį skrenda, o va Kreton pavėzė Novaturas (brungus gyvatė, bet su skrydžiais ir booking.com man dabar beveik ne pigiau gaunasi  blink.gif ) turi ir 11 dienų, reiškia bandyt reik ieškot kokių skrydžių, - mat 7 mažokai, 14 gal jau per daug  doh.gif  lotuliukas.gif

Vat ir man tas nepatinka, mano vyrukams tikrai atsibos tiek laiko, as tai dar dar.. prasiplezinciau blogiausiu atveju.

O viesbuciu kainos, jei su maitinimu uz padoresne kaina, tai rizika, kad tas viesbutis nebutu visai nutriuses. Man nereikia liuxo klases, man norisi svaros, kad butu neapluze niekas lotuliukas.gif Bet aisku, gerai butu ir liuxesnes klases cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 gruodžio 2012 - 15:03
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 29, 15:02)
Vat ir man tas nepatinka, mano vyrukams tikrai atsibos tiek laiko, as tai dar dar.. prasiplezinciau blogiausiu atveju.

O viesbuciu kainos, jei su maitinimu uz padoresne kaina, tai rizika, kad tas viesbutis nebutu visai nutriuses. Man nereikia liuxo klases, man norisi svaros, kad butu neapluze niekas  lotuliukas.gif Bet aisku, gerai butu ir liuxesnes klases cool.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Zinoma, taip prObangiai nereiktu, jei ne mazi vaikai, -ats ir needes gali but, ir pamiegot ant suolo, atskridus nakti biggrin.gif Kur kas liudniau, jei beibiai ,,netransportuotini", vemia ant kiekvieno kampo vaziuojant, palikt ner kam, o pamatyt kazka norisi, nebut nonstopine animatore kasdien, negamint tabunui est irgi biggrin.gif doh.gif Va ir derini galimybes, norus ir vaiku gerove doh.gif
Narsau pati ir dar laukiu, ka Udrius pasakys, gal jis kazka slapto ir nerasto turi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo horos: 29 gruodžio 2012 - 15:12
QUOTE(rasa32 @ 2012 12 29, 15:49)
Taigi,man isu vaikais rgi savarankiskai skristi nieko ne pigiau gaunasi,nei per kelioniu organizatorius ax.gif Cai as kalbu,kad skristi sezono metu,ne rudeni ar pavasari,ir negaminti valgyti.Jei imti be maitinimo ir tarnauti virtuvej,tada irgi ne maziau 6000susidaro doh.gif
Papildyta:

Mane sitas irgi labai domina ax.gif Su AL 5zmonems labai nebloga kaina Tezai meta birzelio galui.

Mane drauge patikino, kad su vaikais tinkamas ir tikrai neblogas viešbutis. Mes gegužės 26d su all sumokejom 3300lt
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 12 29, 00:34)
Laba vakara  smile.gif 

norim ir mes nuvykti i Kreta  bigsmile.gif

http://www.stellapal...r/en/index.html

sis lyg ir patiko  ax.gif

Grazus viesbutis bigsmile.gif O kaip rezervuosit, tiesiogiai is viesbucio,ar per koki puslapiuka ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2012 12 29, 16:45)
Grazus viesbutis bigsmile.gif O kaip rezervuosit, tiesiogiai is viesbucio,ar per koki puslapiuka ax.gif ?

as kaip pati nesu pirkusi savarankiskai,tai galvoju pirkt per kelioniu organizatoriu maciau ir kaina lyg nieko g.gif

http://www.novaturas...p...&transport=
Atsakyti
Okeliese jus irkiek jums gaunasi,bandziau novatura pavartyti, nu mums su 2 vaikais brangu...Bet aisku geras viesbutis smagu. as jau visokius variantus masatu: gal imti viena savaite masina ir pigu viesbuti, o kitas 5-6 dienas pasyviam poilsiui ieskoti kazka geriau. g.gif Kas uzsakinejo per www.directrooms.com? Patikima? Ir berods grazina depozita, jei pries 8 dienas atsauki rezervacija?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2012 12 29, 17:24)
Okeliese jus irkiek jums gaunasi,bandziau novatura pavartyti, nu mums su 2 vaikais brangu...Bet aisku geras viesbutis smagu. as jau visokius variantus masatu: gal imti viena savaite masina ir pigu viesbuti, o kitas 5-6 dienas pasyviam poilsiui ieskoti kazka geriau.  g.gif Kas uzsakinejo per www.directrooms.com? Patikima? Ir berods grazina depozita, jei pries 8 dienas atsauki rezervacija?

2suauge su vaiku 2metuku. 6 tuks lt liepos menesi AL maistas pilnas,7 naktis smile.gif
mes norim vissikai pasyviam poilsiui bigsmile.gif aisku ,dar ziurineju nesu galutiniai apsisprendus..
Atsakyti
as is Rynaro puslapio, pypiecas pabrango, sugadino nuotaika. Vakar neprisiruosiau pirkti, o siandien jau pabrange doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 12 29, 10:53)
Nu bet transferio kaina, tai uzmuse doh.gif ziurejau per cia biggrin.gif

Kam jums tas transferas mirksiukas.gif užsisakykit,kad mašina oro uoste Jūsų lauktų ir atgal taip nuvyksite mirksiukas.gif
Mes nors kai keliavome ir turėjome kelionę-pilną paketą iš LT agentūros,bet atgal iki oro uosto vykome savarankiškai su išnuomuota mašina.Ten ir pridavėm ją prieš skrydį auto nuomos atstovams.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 29, 14:02)

O viesbuciu kainos, jei su maitinimu uz padoresne kaina, tai rizika, kad tas viesbutis nebutu visai nutriuses. Man nereikia liuxo klases, man norisi svaros, kad butu neapluze niekas  lotuliukas.gif Bet aisku, gerai butu ir liuxesnes klases cool.gif  biggrin.gif

tai rinkites patikrintus viešbučio tinklus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki mes rugsėjo gale vyksim į kretą jau turėjom šią vasara važiuot bet smile.gif skaičiavau vis bet mums geriau išėjo su novaturu nes vaikas bus tik metukų.
kas buvot jau kretoj kaip kelias iki elafonisi nuvažiuot nebus ten taip sudetinga kiek skaičiau iki balos?o bandet kas i balos su laivuku plaukt nuo kissamos ar visi tik su mašina važiuoja?
Atsakyti