Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIV - tema

QUOTE(Caridian @ 2012 11 12, 12:12)
Merginos, kaip realiai liepos pacioj pradzioj jauciasi karstis Kretoj? Labai noriu, kad butu tikrai karsta ir kad net vakare ar nakti neprireiktu jokio megztinuko biggrin.gif Statistiskai turetu buti ~29 laipsniai, o kaip isties, ar tokiu metu buna ir karsciau?

nezinau kaip liepos men, bet pernai rugseji ten vakare buvo +28. Esu buvusi ir geguzes pradzioj (deginomes). Tai liepa ir iki 40 drasiai manau gali but smile.gif Bus karsta, tikrai karsta.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 12, 10:12)
Merginos, kaip realiai liepos pacioj pradzioj jauciasi karstis Kretoj? Labai noriu, kad butu tikrai karsta ir kad net vakare ar nakti neprireiktu jokio megztinuko biggrin.gif Statistiskai turetu buti ~29 laipsniai, o kaip isties, ar tokiu metu buna ir karsciau?

Buvome liepos pradžioje,tikrai karšta..megztuko neprireikė,nei vakarais,nei naktį mirksiukas.gif
Atsakyti
o gegužes pabaigoje kokie oreliai? Nes Bulgarijoje tokiu laiku buvo vesoka
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 11 12, 09:20)
Labas rytas. Sakykit ar buvot kas nors apsistoje Balio miestelyje (Rethymno regione)? Labiausiai domina miestelio dydis. Ar galima rasti kokiu parduotuveliu ir nuomos punktu, ar ten tik viesbuciai keli?

Mes buvom pernai vasara. Aisku miestelis nedidelis, bet parduotuvyciu nedideliu yra,yra ekskursiju agenturos gal trys, masinu nuomos punktu,aukstai ant kalno yra naktinis klubas, bet mes ten buvom tik diena pasiziuret, yra trys baznyteles, viena is ju ant to paties kalno kur naktinis klubas visai salia jo. Man sitas miestelis labai patiko tuo, kad yra kur pasivaikscioti aplink po kalnus, yra vietiniu gyventoju gatveles ne tik viesbuciai. Mielai vaziuociau dar karta ir i miesteli ir i viesbuti. Nemazai yra kaviniu ypac prie papludimiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onsa: 12 lapkričio 2012 - 20:18
mačiau buvo klausimas, mes gyvenom viešbutyje LYDA CLUB, dar nesu nuotraukų paruošusi... kai turėsiu, būtinai pasidalinsiu. Viešbutis neįpatingas, pagal kainą atitinka viską smile.gif AI maitinimas, kuris, tiesa, visai nereikalingas. Gėrimai man praktiškai negeriami buvo, pirkomės alų ir vyną ir gurkšnojom balkone smile.gif Smagiau nei prie baro birzgaliukus smile.gif Maistas - alkani nelikom smile.gif Nesu priekabi, tai man buvo gerai viskas smile.gif Važiavom su dukra 5 m. Kambarį ėmėm didesnė, tai tikrai ir vietos sočiai,du kambariai, du balkonai...
Vieta pati šiaip sau sakyčiau, pasivaikščiot vakare nebus kur, bet mes turėjom nuomai mašiną tai buvo viskas liuks biggrin.gif Kita vakarą pėsčiom iki jūros nuėjom, nėra toli. O viešasis transportas irgi ne bėda, jei reikia, šalia viešbučio važiuoja.
Atgal į tas pačias nemėgstu grįžti, bet jei rekomenduot, sakyčiau važiuokite, bet nebūkite akylai priekabūs biggrin.gif Ir tada viskas labai šaunu smile.gif
p.s. labai geri ir švarūs baseinai... Jų net 3 ir du varlinukai.
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2012 11 12, 21:17)
Mes buvom pernai vasara. Aisku miestelis nedidelis, bet parduotuvyciu nedideliu yra,yra ekskursiju agenturos gal trys, masinu nuomos punktu,aukstai ant kalno yra naktinis klubas, bet mes ten buvom tik diena pasiziuret, yra trys baznyteles, viena is ju ant to paties kalno kur naktinis klubas visai salia jo. Man sitas miestelis labai patiko tuo, kad yra kur pasivaikscioti aplink po kalnus, yra vietiniu gyventoju gatveles ne tik viesbuciai. Mielai vaziuociau dar karta ir i miesteli ir i viesbuti. Nemazai yra kaviniu ypac prie papludimiu.

Aciu, padejote apsispresti smile.gif Gal dar galite pasakyti kokiame viesbutyje buvot apsistoje?
Atsakyti
Rudaake, kokius gėrimus bare duodavo, kad jie budavo negeriami, kaži ar čia visuose viešbučiuose jie tokie ? g.gif
Onsa, gal galit pasakyt kiek maždaug kilometrų nuo Bali iki Retimno miestelio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2012 11 14, 12:24)
Rudaake, kokius gėrimus bare duodavo, kad jie budavo negeriami, kaži ar čia visuose viešbučiuose jie tokie ?  g.gif
Onsa, gal galit pasakyt kiek maždaug kilometrų nuo Bali iki Retimno miestelio? smile.gif

Nuo Bali iki Retimno kazkur apie 35km, vaziavom autobusu kainavo lyg tai 2.5 eur zmogui,man pasirode patogu, nes atveza iki centro, pabuni visa diena, nereikia ieskoti kur masina parkuoti. Vaziavom apie 30 min, autobusas kas val. Manau labiau apsimoka negu masinos nuoma, aisku jei vaziuoti kur nors toliau tai jau su masina. Dar is Bali yra laivas i Retimna,apie 12 eur, plauke pazistami sake grazu ir patogu.Iki Herakliono apie 50km nuo Bali, taip kad pirmus atveze i viesbuti ir paskutinius paeme, tas irgi gerai. Mes buvom Bali beach viesbutyje. Man patiko. Aisku kiekvienas turi savo poreikiu, bet mes vaziavom ne viesbutyje sedeti ir be vaiku tai mums buvo labai gerai. Su mazais vaikais aisku netinka, nes nera vaiku aiksteles, nera animacijos ir tt. bet dviems suaugusiems pats tas.
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2012 11 14, 21:46)
Nuo Bali iki Retimno kazkur apie 35km, vaziavom autobusu kainavo lyg tai 2.5 eur zmogui,man pasirode patogu, nes atveza iki centro, pabuni visa diena, nereikia ieskoti kur masina parkuoti. Vaziavom apie 30 min, autobusas kas val. Manau labiau apsimoka negu masinos nuoma, aisku jei vaziuoti kur nors toliau tai jau su masina. Dar is Bali yra laivas i Retimna,apie 12 eur, plauke pazistami sake grazu ir patogu.Iki Herakliono apie 50km nuo Bali, taip kad pirmus atveze i viesbuti ir paskutinius paeme, tas irgi gerai. Mes buvom Bali beach viesbutyje. Man patiko. Aisku kiekvienas turi savo poreikiu, bet mes vaziavom ne viesbutyje sedeti ir be vaiku tai mums buvo labai gerai. Su mazais vaikais aisku netinka, nes nera vaiku aiksteles, nera animacijos ir tt. bet dviems suaugusiems pats tas.

Sveikos, gal kuri gyvenote MItsis RInela resort5*? P.s. Foto superines, laukiu nesulaukiu jau geguzes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2012 11 14, 11:24)
Rudaake, kokius gėrimus bare duodavo, kad jie budavo negeriami, kaži ar čia visuose viešbučiuose jie tokie ?  g.gif

oij ne, tikrai ne visuose smile.gif Mūsų ir nebuvo super poper viešbutis smile.gif Vynas vienos rūšies buvo, alus ir rake... na dar degtinę mačiau pilstė, bet viskas man atrodė kaip praskiesta.... smile.gif Vyno paragaudavau, alaus porą kart, bet labiau patiko mums iš balkono stebėt visą veiksmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2012 11 17, 00:56)
oij ne, tikrai ne visuose smile.gif  Mūsų ir nebuvo super poper viešbutis smile.gif  Vynas vienos rūšies buvo, alus ir rake...  na dar degtinę mačiau pilstė, bet viskas man atrodė kaip praskiesta.... smile.gif  Vyno paragaudavau, alaus porą kart, bet labiau patiko mums iš balkono stebėt visą veiksmą biggrin.gif

Tai Kas Taip idomiai vykdavo biggrin.gif kad stebedavot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 17, 08:15)
Tai Kas Taip idomiai vykdavo biggrin.gif kad stebedavot ax.gif

tiesa sakant nieko įdomaus biggrin.gif
Atsakyti