Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XIV - tema

QUOTE(Elvita @ 2012 11 22, 10:54)
Pasikartosiu dar karta  biggrin.gif

Mes planavom su agentūra, bet nespėjom užsisakyt viešbučio, kurį nusižiūrėjom, tai dabar neatmetam galimybės ir savarankiškai keliaut į Kretą, taip labai nesidomėjau, bet žinau kad galima ten per Vokietiją dar per kažkur neprisimenu, tik šiuo metu nesusiplanuosi, nes nėra paskelbti vasaros skrydžiai, šiaip susigalvojom ir atsarginį variantą, jei nepavyks kitamet į Kretą tada skrisim į Rodą, skrydžiai tiesiogiai iš Lietuvos, niekuo labai nereiks rūpintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2012 11 19, 18:22)
Kaip supratau graikiškos Metaxos net nesitikėt gauti už dyką biggrin.gif Planuoju keliaut su dviem vyriškos lyties atstovais, tai anie labai užsigeidę AI imti, o planai tokie, kad 4 dienas pakeliauti, o 3 tingiai praleisti  vacation4.gif tai dairomės eco variantų, tik aš galvoju, kad gal ir nelabai apsimoka čia tą AI imti, jei norint paragaut geresnio gėrimo teks pirktis  smile.gif

KOS kai buvom, buvo ir kokteiliai skanūs ir metaxa gryną pylė biggrin.gif Kretoje manau irgi pila, tik viešbutį reik gal geresnį pasirinkt biggrin.gif
je daug keliausit, pažiūrėkite kokios kainos su AI ir be. Gali būt kad tikrai jums neapsimoka AI. Mes 7 dienas buvom, keliavom irgi daug, AI visai nebuvo reikalas, bet turėjom, nes kaina niekuo nesiskyrė kai lyginau su kitu viešbučiu išvis be maitinimo.

QUOTE(lori30 @ 2012 11 19, 19:41)
Gal Kas buvo spalio viduryj, Kaip tuo metu oras?

Mes buvom rugsėjo pabaigoje - spalio pradžioj. Buvo +25 - +29. Man net per karšta buvo..... Arba labai nuskilo mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 19, 20:41)

Mano pažįstami buvo spalio viduryje-pabaigoje, tai grįžo ne kokiom nuotaikom, nes visas dienas lijo, sakė daugiau taip vėlai nevažiuos schmoll.gif na bet gal pasitaiko ir gerų dienų, čia kaip kada...
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2012 11 23, 11:19)
Mano pažįstami buvo spalio viduryje-pabaigoje, tai grįžo ne kokiom nuotaikom, nes visas dienas lijo, sakė daugiau taip vėlai nevažiuos  schmoll.gif  na bet gal pasitaiko ir gerų dienų, čia kaip kada...

Nu labai jau didele rizika tada tokiu metu vaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 22, 09:54)
Pasikartosiu dar karta  biggrin.gif

Mes buvom su Novaturu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar teko kam nors apsistoti Maravel viešbutuke? Kaip įspūdis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 12 07, 13:10)
Ar teko kam nors apsistoti Maravel viešbutuke? Kaip įspūdis? smile.gif

Vieni draugai buvo Maravel (pernai rudenį), nelabai patenkinti, nepatiko vieta, nes nėra kur paisvaikščioti, krantas nelabai ir maistas neskanus, kiti draugai buvę prieš kokius 3m. maravel land, ėmė paskutinę minutę, tai tik dėl to labai nepyko smile.gif Aš kaip susidariau įspūdį, kad nelabai geras šis tinklas (dar maravel Sky yra, tai irgi esu skaičius tripadvisor su nelabai gerais atsiliepimais), pasisakitykit plačiau ir jūs tripadvisor 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mama24/7 @ 2012 11 23, 10:19)
Mano pažįstami buvo spalio viduryje-pabaigoje, tai grįžo ne kokiom nuotaikom, nes visas dienas lijo, sakė daugiau taip vėlai nevažiuos  schmoll.gif  na bet gal pasitaiko ir gerų dienų, čia kaip kada...

Mes buvom spalio 8-17d, tai oro visokio tikrai buvo, ir lijo 3 dienas, aišku ne išvien, bet jau nesmagiai, bet ir kaitino kitom dienom, kai nelijo, taip, kad čia jau kaip paklius su tais orais smile.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau thumbup.gif

http://www.ryanair-s...iaus-i-chanija/
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 12 19, 16:30)

Taip, Elvita, aš irgi rankom ploju clap.gif clap.gif clap.gif tikrai nuostabios žinios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2012 12 19, 16:13)
Taip, Elvita, aš irgi rankom ploju  clap.gif  clap.gif  clap.gif tikrai nuostabios žinios  thumbup.gif

drinks_cheers.gif , gerai, kad nesusigundziau skrydziais i Sicilija arba Sardinija, kaip zinodama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 12 19, 17:46)
drinks_cheers.gif , gerai, kad nesusigundziau skrydziais i Sicilija arba Sardinija, kaip zinodama  bigsmile.gif

As tai Sardinija susigundziau.Rudeniui. Uztat pavasariui bus Rodas arba Kreta. ax.gif Tikiuosi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 19, 20:41)

Mes isvykom i Kreta paskutinem rugsejo dienom, o grizom berods spalio 7 d.
Oras buvo pats tas, vandenukas nerealiai siltas. Oro temperatura visom dienom buvo +24-25, vakare vos keliais laipsniais vesiau. Taip sakant ''barchatinis sezonas'. smile.gif Lietaus visai nebuvo. Tik tiek kad temsta tai jau zymiai greiciau. Dar iki kokios 17 val. galima pagaudyti saules spindulius, o veliau viskas. Bet cia taip daugumoje saliu tokiu metu.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 12 19, 18:46)
drinks_cheers.gif , gerai, kad nesusigundziau skrydziais i Sicilija arba Sardinija, kaip zinodama  bigsmile.gif

Super kad padare tuos skrydzius. thumbup.gif
O Sicilija tikrai nebutum nusivilus. Labai grazi sala. wub.gif
Noriu vel... tikrai grisiu smile.gif Apskritai Italija labai traukia. Na liktu man dabar i Sardinija (kiek teko dometis geriausia apsistoti pietrytineje, pietineje salos dalyse), daug panasumu su Sicilija. mirksiukas.gif
Sicilija gerokai didesne nei Kreta apvaziavimo atzvilgiu. mirksiukas.gif
Sicilijoje keliai tikrai geri, na ir nemokami, tik mazoj atkarpelej teko moketi (uz kelis km). O esme tame, kad tuos kelius nutiese mafija uz savo pinigelius. biggrin.gif Tai - ne pokstas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 19 gruodžio 2012 - 18:36