Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

Druide, pamiegok biggrin.gif Ir, aisku, gaudyk virusiuka wub.gif 2.gif 2.gif Ir visoms merginoms taip pat - apcyyyy nestuke.gif nestuke.gif 2.gif 2.gif

O katytes mielumas! wub.gif

Na, ka, einu kraustyt i dezes maziau reikalingus daiktus is virtuves, Remontas prasides neuzilgo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 10 22, 13:17)
Druide, pamiegok  biggrin.gif Ir, aisku, gaudyk virusiuka wub.gif  2.gif  2.gif Ir visoms merginoms taip pat - apcyyyy  nestuke.gif  nestuke.gif  2.gif  2.gif

Na, ka, einu kraustyt i dezes maziau reikalingus daiktus is virtuves, Remontas prasides neuzilgo doh.gif

Isimeciau i kisene wub.gif Aciu wub.gif

Oj remontai 4u.gif , nenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 22, 11:09)
Papildyta:
neužsiciklino ji, tik kartą pabandė ir jau viską nori žinoti kas ir kaip laugh.gif

naujokė irnesakyk.gif

QUOTE(Shira @ 2012 10 22, 12:17)
Druide, pamiegok  biggrin.gif Ir, aisku, gaudyk virusiuka wub.gif  2.gif  2.gif Ir visoms merginoms taip pat - apcyyyy  nestuke.gif  nestuke.gif  2.gif  2.gif

O katytes mielumas!  wub.gif

Gaudau virusą jei galima. Šiuo metu esu imli jiems.
Bet kaip bus gražu po remonto... O dabar , kad neliūdėtum še 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms blush2.gif

Druide, tavo pagalbininke NEREALI thumbup.gif . Aciu, kad domiesi - as stagnacijoj. Laukiu mmm... Nes per jas tyrimai, o po tyrimu verdiktas, kada operuojam ir ar turim tokiai operacijai piginu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 14:06)
Laba diena visoms  blush2.gif
Druide, tavo pagalbininke NEREALI  thumbup.gif . Aciu, kad domiesi - as stagnacijoj. Laukiu mmm... Nes per jas tyrimai, o po tyrimu verdiktas, kada operuojam ir ar turim tokiai operacijai piginu  doh.gif

Pinigai-pinigeliai doh.gif, o kiek, jei nepaslaptis, tokia operacija ten kainuoja?
Siaubas, mum kazkokie sunkus finansine prasme laikai, nesukrapstau pinigu IUI doh.gif Bet nupirkau sofke blink.gif Kur mano galva buvo tuo momentu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 22, 14:16)
Pinigai-pinigeliai  doh.gif, o kiek, jei nepaslaptis, tokia operacija ten kainuoja?
Siaubas, mum kazkokie sunkus finansine prasme laikai, nesukrapstau pinigu IUI  doh.gif  Bet nupirkau sofke  blink.gif Kur mano galva buvo tuo momentu  cool.gif

Matai, man ne paprasta LAP, o tokia ten super duper, kur planuoja 3 skirtingu sriciu chirurgai dalyvaut... unsure.gif Preliminariai kalbejom apie 12 t. lt, bet kainos aiskumas bus po tyrimu... Kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 10 22, 14:26)
naujokė irnesakyk.gif
Gaudau virusą jei galima. Šiuo metu esu imli jiems.
Bet kaip bus gražu po remonto... O dabar , kad neliūdėtum še  4u.gif

Jamk ir laukiam žinių iš tavęs ax.gif

Bus bus - ir aš šį kartą užsidegus, nes bus gražiau bigsmile.gif

QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 15:33)
Matai, man ne paprasta LAP, o tokia ten super duper, kur planuoja 3 skirtingu sriciu chirurgai dalyvaut...  unsure.gif Preliminariai kalbejom apie 12 t. lt, bet kainos aiskumas bus po tyrimu... Kosmosas  doh.gif

o viešpatėliau, kokie pinigai blink.gif O nemokamai nedaro niekur? Ar tu nori tik LV ?
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 14:33)
Matai, man ne paprasta LAP, o tokia ten super duper, kur planuoja 3 skirtingu sriciu chirurgai dalyvaut...  unsure.gif Preliminariai kalbejom apie 12 t. lt, bet kainos aiskumas bus po tyrimu... Kosmosas  doh.gif

blink.gif tau trigubi balionai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sumele tai kosmine, bet kaip nors vardan tikslo nestuke.gif friends.gif

As labai atsiprasau, bet as cia ne nuo pradziu "gyvenu", daug ko dar nezinau, todel gal galima paprasyti Zuzlos papasakoti savo laingaja istorija? blush2.gif Apie Grim su petruskom ir lova zinau hihihi.gif , apie Shiros puzika taip pat zinau, o vat Zizliuko pradzia praleidau mirksiukas.gif A?
P.S. siandien nedarbadienis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 22 spalio 2012 - 13:44
Sveikos mielosios bye1.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 22, 10:12)
beje, merginos, prisiduokit, kuri kokiam etape, kad ši nestuke.gif skleroznikė (t.y. aš) žinotų, kada ir už ką kūmsčius laikyt.
Šiandien 9 cd ir jokio folikulo user posted image Palyginimui, IUI buvo daromos atitinkamai 7 ir 9 cd

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 22, 10:52)
Mažytę išgydžiau, o pati tebekarksiu kaip sena varna- lūpa, nosis apšokusi, atrodau super bigsmile.gif
4u.gif pati neseniai tokią lūpą turėjau, tai puikiai suprantu

QUOTE(Shira @ 2012 10 22, 11:00)
Nu va, aš po gydytojos - priaugau jau 1,5 kg. Nu čia iš 7 numestų kg. Širdutė plaka puikiai, augam ir didėjam  ax.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 10 22, 14:39)
Jamk ir laukiam žinių iš tavęs  ax.gif

Bus bus - ir aš šį kartą užsidegus, nes bus gražiau  bigsmile.gif
o viešpatėliau, kokie pinigai  blink.gif  O nemokamai nedaro niekur? Ar tu nori tik LV ?

Matai, bijau as Lietuvelej tokio lygio operacijai gultis, nes gali ir nepabust... Gal ir daro, bet man reikia super speco, o isvis zinai - paziures ten is vidaus, gal bus jiems paskui lengviau mane apvaisint lotuliukas.gif Sitoj vietoj laikausi uz posakio - skupas moka du kartus. Padarys Lietuvoj bile kaip, reiks paskui pas latviukus kartot, tai taisyt sunkiau, nei is pirmo karto daryt. Kai kalbam apie sveikata, tai pinigai neturi reiksmes, jei yra kokia nors galimybe ju sutaupyt. Jei galimybes nera, tada kita kalba. Na o mes braukiam beveik viska is savo poreikiu saraso ir taupom. Atsigriebsim, kai pagimdysiu - nei vienas vaikas islaikyti nekainuoja tiek, kiek musu nevaisingumo gydymas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 15:47)
Matai, bijau as Lietuvelej tokio lygio operacijai gultis, nes gali ir nepabust... Gal ir daro, bet man reikia super speco, o isvis zinai - paziures ten is vidaus, gal bus jiems paskui lengviau mane apvaisint  lotuliukas.gif Sitoj vietoj laikausi uz posakio - skupas moka du kartus. Padarys Lietuvoj bile kaip, reiks paskui pas latviukus kartot, tai taisyt sunkiau, nei is pirmo karto daryt. Kai kalbam apie sveikata, tai pinigai neturi reiksmes, jei yra kokia nors galimybe ju sutaupyt. Jei galimybes nera, tada kita kalba. Na o mes braukiam beveik viska is savo poreikiu saraso ir taupom. Atsigriebsim, kai pagimdysiu - nei vienas vaikas islaikyti nekainuoja tiek, kiek musu nevaisingumo gydymas  doh.gif .

Strygut 4u.gif Supratau. Turbūt ir aš tada pasirinkčiau tuos, kuriais tikrai pasitikiu. Jei tik , aišku, būtų iš ko apskritai taupyt.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 22, 14:41)
gal galima paprasyti Zuzlos papasakoti savo laingaja istorija?  blush2.gif Apie Grim su petruskom ir lova zinau  hihihi.gif , apie Shiros puzika taip pat zinau, o vat Zizliuko pradzia praleidau  mirksiukas.gif A?

trumpą ar ilgą versiją? biggrin.gif

QUOTE(maika @ 2012 10 22, 14:45)
Šiandien 9 cd ir jokio folikulo user posted image Palyginimui, IUI buvo daromos atitinkamai 7 ir 9 cd

priverstinė pertraukėlė user posted image

QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 14:47)
Atsigriebsim, kai pagimdysiu - nei vienas vaikas islaikyti nekainuoja tiek, kiek musu nevaisingumo gydymas  doh.gif .

vaikas turės auksiniais plaukais gimti unsure.gif neįtikėtini pinigai..
Atsakyti